Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Είναι πραγματικά απίστευτη η διαφορά του ΤΝ του Dell μου μπροστά στο S-PVA της Eizo...

Σύνδεσα σε dual-screen το laptopάκι και τα χρώματα είναι day-night. Και το Dell έχει τα καλά ΤΝ (ένα βήμα κάτω από τα -εξαιρετικά- dual lamp των Vaio)...

Απορώ ώρες ώρες με τα παιδιά που έχουν ΤΝ σε μεγάλες οθόνες - αν βρεθούν σε καλό panel μπροστά δεν είναι κάπως "shocking"?

Ειναι, αλλα το ιδιο shocking ειναι και τα διπλα + λεφτα που καλειται καποιος να πληρωσει για ενα καλο pva/ips. Ο,τι πληρωνεις, περνεις μεν, αλλα...

Είναι, αλλά όταν η Belinea με το εξαιρετικό της P-MVA έκανε 600€ μια χαρά ήταν, σε σχέση με τα 450-550 των ΤΝ. Ακόμα και το "κακό" P-MVA της LG 245 το προτιμώ από το όποιο ΤΝ.

Υποθέτω πρέπει να παίξεις λίγο με την σειρά των γραμμάτων ! :D:p

χαχα απλά λεω μήπως είναι κανα μαγαζί ρε ....γιατί όσο να ναι, πέρα απ το οτι είναι προσωπικό του θέμα, είμαστε σε τεχνολογικό φορουμ!!!!:nerd::nerd::nerd::nerd:

Mάλιστα...

Άγρυπνος όλη νύχτα.... Μου έχει τελειώσει ο καφές... και τα τσιγάρα... σε λίγες ώρες έχω εργαστήριο... τα μάτια ολοκόκκινα... θα ήθελα να δω πως θα είμαι έπειτα από την εκούσια εισπνοή διαφόρων κετονών, αλδευδών καθώς και οξέων...

Καλημέρα πατριώτες...

ΥΓ Προσπάθωντας να την παλέψω διάβασα όλο το thread με τις ατάκες... με γράφει κανονικά και η αγγλίδα (άσχετο)... πόσο πιο πάτο μπορώ να πιάσω??

Είναι, αλλά όταν η Belinea με το εξαιρετικό της P-MVA έκανε 600€ μια χαρά ήταν, σε σχέση με τα 450-550 των ΤΝ. Ακόμα και το "κακό" P-MVA της LG 245 το προτιμώ από το όποιο ΤΝ.

Εγω παλι απο το "ελεοτικ" ΤΝ της 19"HannsG (υποθετω οτι ειναι ΤΝ αφου πηρα την φτηνοτερη Wide 19ara της εποχης (οταν την αγορασα περσυ) δεν πεθανα απο τις διαφορες με το MVA της 245WP.

Καλο MVA/κακο MVA δεν ξερω αν ειναι... αλλα δεν πεθαινω απο την ποιοτητα της LG κιολας. Ευχαριστημενος ημουνα με την hannsG για τα 180 γιουρια της.

Προσπαθω να μην κανω συγκρισεις μεγεθους αφου κατι τετοιο προφανως θα ευνοησει την 24". Απλα μενω σε διαπιστωσεις "εικονας" μεταξυ των 2 πανελ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.