Dr.Paneas Απρίλιος 9, 2008 #3841 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Σερνετε το νετ στην θεσσαλονικη για connex ή μου φαινεται ; ολο το απογευμα εγω και 2,3 φιλαρακια κατεβαζουμε με 30 μονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 9, 2008 #3842 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 και εμεις προσπαθουμε να παιξουμε Μ3 αλλα εγω προσωπικα ειναι σαν να βλεπω παρουσιαση του power point Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 9, 2008 #3843 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 http://superleagueformula.net/who-en/clubs-en/club2-en/και θα τα δειτε ολα ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Απρίλιος 9, 2008 #3844 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 http://www.addictinggames.com/kittencannon.html Για τις ανιαρές ώρες στο πισί PS Αστρολάβος μην κάνεις κλικ εσύ Προτιμώ τα FPS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Απρίλιος 9, 2008 #3845 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Απρίλιος 10, 2008 #3846 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 10, 2008 #3847 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Καλημέρες! Ναι, χθες το βράδυ ψιλοσερνόταν (το lab δεν άνοιγε καν), ίσως γι' αυτό να μη μπορούσα να μπω στο Μ3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Απρίλιος 10, 2008 #3848 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 γκουχουγκουχουhttp://img139.imageshack.us/img139/8898/niaouey0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 10, 2008 #3849 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 @dark22 : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2008 #3850 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Σερνετε το νετ στην θεσσαλονικη για connex ή μου φαινεται ; ολο το απογευμα εγω και 2,3 φιλαρακια κατεβαζουμε με 30 μονο... Τουλάχιστον θα απαντήσει αμέσως το support Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 10, 2008 #3851 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 @dark22 : κομματι απο το Zeitgeist ειναι (εχει ξανασυζητηθει εδω μεσα) , αν και εντονα συνωμοσιολογικο ,αξιζει να το δει κανεις για να δει καποια πραγματα με "αλλο" ματι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 10, 2008 #3852 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 @dark22το πρωτο μισο του Zeitgeist που μιλάει για την μυθολογία στις θρησκειες το εχεις δει έτσι?Εξηγει γιατι υπάρχει θρησκεια - και μετά περναει σ αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2008 #3853 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Εξηγει γιατι υπάρχει θρησκειαΕξηγεί? Δε νομίζω. Απλά θέτει μια θεωρία που βασίζεται σε κάποια επιχειρήματα. Τέτοιες υπάρχουν άπειρες. Γενικά το θέμα της θρησκείας και της πίστης σε κάτι ανώτερο είναι πολύ δύσκολο. Δε μπορεί ούτε η μία πλευρά, ούτε η άλλη να "αποδείξει" ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει Θεός. Την ύπαρξή του μπορείς να την αποδείξεις, αλλά μόνο στον εαυτό σου, σε κανέναν άλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 10, 2008 #3854 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Εξηγεί? Δε νομίζω. Απλά θέτει μια θεωρία που βασίζεται σε κάποια επιχειρήματα. Τέτοιες υπάρχουν άπειρες. Γενικά το θέμα της θρησκείας και της πίστης σε κάτι ανώτερο είναι πολύ δύσκολο. Δε μπορεί ούτε η μία πλευρά, ούτε η άλλη να "αποδείξει" ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει Θεός. Την ύπαρξή του μπορείς να την αποδείξεις, αλλά μόνο στον εαυτό σου, σε κανέναν άλλον. Συμφωνώ μέχρι πρίν την τελευταία πρόταση ,αλλά εξήγησε μου αφού (μπορέσεις) να το αποδείξεις και να πείσεις τον ευατό σου πώς γίνεται να μην μπορέσεις να πείσεις τους άλλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2008 #3855 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Η απόδειξη δεν είναι κάτι που μπαίνει σε χαρτί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 10, 2008 #3856 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Εξηγεί? Δε νομίζω. Απλά θέτει μια θεωρία που βασίζεται σε κάποια επιχειρήματα. Τέτοιες υπάρχουν άπειρες. Γενικά το θέμα της θρησκείας και της πίστης σε κάτι ανώτερο είναι πολύ δύσκολο. Δε μπορεί ούτε η μία πλευρά, ούτε η άλλη να "αποδείξει" ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει Θεός. Την ύπαρξή του μπορείς να την αποδείξεις, αλλά μόνο στον εαυτό σου, σε κανέναν άλλον. "Εξηγώ" δεν σημαινει απαραιτητα λέω κάτι σωστό,υπαρκτο,αληθινο. σημαινει ερμηνευω κάτι, αιτιολογώ κάτι βασιζομενος σε κατι λόθος ή σωστό ή με βάση μια εμπειρια, μια θεωρια κτλ. με άλλα λόγια "εξηγώ" # "αποδεικνυω" αρα η λέξη ήταν σωστή παρ όλα αυτα το video, αν θυμαμαι καλα δεν υποστηριζε ότι δεν υπάρχει Θεος, μιλουσε για την κατασκευή των θρησκειών για καποιους λόγους, κυριως για την συνοχή/φοβο/ χαλιναγώγηση των κοινωνιων παραθετοντας (και ερμηνευοντας αυτή την θεωρία) πολλα κοινα στοιχεια μεταξυ των θρησκειών του κοσμου, απο διαφορες χρονικες στιγμες της ιστορίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2008 #3857 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Βασικά μπερδεύουμε την έννοια θρησκεία με την Εκκλησία/Κλήρο. Η Εκκλησία δημιουργήθηκε για άλλους λόγους, αλλά δυστυχώς χρησιμοποιήθηκε ώς όργανο χαλιναγώγησης και κατεύθυνσης. Ειδικά στο Μεσαίωνα, με την έξαρση της, όποιος δεν ακολουθούσε το Βασιλιά, τον έπειθαν να ακολουθήσει την Εκκλησία, φροντίζοντας έτσι να έχουν "κλεισμένη στο μαντί" την πλειοψηφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 10, 2008 #3858 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 εξηγώ * 1. o α. περιγράφω, αναλύω λεπτομερώς κάτι έτσι ώστε αυτό να γίνει κατανοητό: + Να μας εξηγήσεις τι εννοείς. + Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει η λέξη οικολογία; Εξήγησέ μου πώς λειτουργεί αυτό το μηχάνημα. o β. (και παθ. ) δίνω πληροφορίες, ιδίως δικαιολογίες, σχετικά με τη συμπεριφορά ή τις προθέσεις μου: + Να μου εξηγήσεις γιατί άργησες. + Εξηγήσου τώρα αμέσως. + Εξηγούμαι., δίνω τις απαραίτητες εξηγήσεις, ώστε να αποφύγω τη ρήξη με κάποιον: Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. * 2. ερμηνεύω. o α. βρίσκω στοιχεία που αφορούν κάτι άγνωστο, έτσι ώστε να γίνει κατανοητό: + Εξηγώ ένα φαινόμενο. + Εξηγώ τη συμπεριφορά κάποιου. + Τώρα εξηγούνται όλα. o β. (παρωχ. για λέξη ή κείμενο) μεταφράζω. [λόγ. < μσν. εξηγώ < αρχ. ἐξηγοῦμαι ενεργ. κατά το ερμηνεύω] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 10, 2008 #3859 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Εξηγει γιατι υπάρχει θρησκεια - και μετά περναει σ αυτό.Εξηγεί? Δε νομίζω. Απλά θέτει μια θεωρία που βασίζεται σε κάποια επιχειρήματα. Τέτοιες υπάρχουν άπειρες. Γενικά το θέμα της θρησκείας και της πίστης σε κάτι ανώτερο είναι πολύ δύσκολο. Δε μπορεί ούτε η μία πλευρά, ούτε η άλλη να "αποδείξει" ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει Θεός. Την ύπαρξή του μπορείς να την αποδείξεις, αλλά μόνο στον εαυτό σου, σε κανέναν άλλον.Βασικά wiz μπέρδεψες την θρησκεία με το θεό.Το γιατί υπάρχει θρησκεία είναι κοινωνικό φαινόμενο με κοινωνική απόδειξη,το γιατί (και αν) υπάρχει θεός είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ή να αποδείξουμε, απλά κάποιοι πιστεύουμε και κάποιοι όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2008 #3860 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Αφού τα μπέρδεψα, εξήγησέ μου τι είναι το καθένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.