Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αυτό με τον Hamilton δεν το είχα δει.. Το διάβασα στο f1.com, αλλά δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς εννοούσε..

Έτσι εύκολα φεύγουν οι πτέρυγες?:o

Απο το παραπάνω λινκ...

"I would still bang Pam Anderson just to say I did it, but she’s been run through so many times by so many guys I do wonder if she would even notice at this point. I don’t think I'm being unmanly when I say I'd wheel in a vibrator hooked up to a gas powered two stroke engine that comes in a roll cage and has a picture of a badger on the side, just to even the playing field."

:rofl::rofl::rofl:

καλημερεςςςς:)

ξερει κανεις που βρισκουμε αυτο?

http://www.mjtrim.com/Catalog/Product/160/02409/02409.aspx

να κανω μια μικρη περιγραφη.

Λωριδα βέλκρο 9μμ πλατος.

εψαξα εδω γυρω στη γειτονια μου αλλα δεν βρηκα κατι.

(ο Γιαγκος με τη μαγικη ατζεντα ακουει?) :p

Ρώτησε εδώ

ΛΙΩΝΗΣ - ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Πλαταιών 4, 18540 Πειραιάς Τηλ: 210 4118127 & 210 4175196, Fax: 210 4173539

Η καλυτερη ταμπελα(-ιτσα) που εχω δει σε γραφειο.

Ολος ο κοσμος ειναι ενα απεραντο τρελλοκομειο.

Τα κεντρικα ομως ειναι εδω!!

:hehe:

Έγιανα επιτέλους 1mbit!:clap:

Εδώ τα ζώα τους αργά:TD: τους χρειάζονται μερικές:tomato:και μερικά:rant: αλλά εμείς πάντα τους:inlove: και τους:D από:worship:άλλο τίποτα.

Λοιπόν, μήνες χωρίς να παρακολουθώ τα "δρώμενα" στις κάρτες, στα chipset, στους CPUδες και τους παππούδες, και ένα έχω να πω:

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!:D

Photoshop, ζωγραφικές κτλ κτλ... Εϊπα να χρησιμοποιήσω το PC για κάτι άλλο πιο δημιουργικό, εκτός να το έχω για να του αλλάζω τα σωθικά έτσι ώστε να έχω καλύτερο data tranfer rate and better memory management.......τσσσσσσσσσσσσ ΟΟΥ ΓΕΑΑΑ μπέιμπ!!!!!

THIS?????LAST YEAR!!!!!

Πλάκα πλάκα, κι εγώ είχα αποστασιωποιηθεί, είχα βρει την υγειά μου, αλλά μόλις χρειάστηκε να βοηθήσω φίλο με καινούριο γουμπιούτερ, δεν ήξερα που παν τα τέσσαρα.. jmicron μου έλεγε ο Wizard, και νόμιζα ότι με έβριζε :p

Τις καληνύχτες μου, από τους 4 (του Ch.L.) μετά κόπων, βασάνων, και παρ'ολίγον ενός καρδιακού :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.