Wizard! Απρίλιος 8, 2008 #3741 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Μα αυτό πιστεύω ότι εννοεί. Με την ίδια χρήση, πλήρωσε πολλαπλάσια. Να μειώσουμε τη χρήση γιατί πλέον κοστίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 8, 2008 #3742 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Μήπως έχει μεσολαβήσει και αύξηση τιμολογίων; Λέω εγώ τώρα. Αν ήταν όντως το pc θα έβλεπες ανεβασμένη κατανάλωση, όχι αυξημένη τιμή Αυτό λέω, σχεδόν ίδια κατανάλωση, και από 130->213 Ευρώ. Παίζει βέβαια και ο προηγούμενος ΕΝΑΝΤΙ ο οποίος ήταν στα "προηγούμενα πλαίσια, πριν την αύξηση των τιμολογίων. μου φαίνεται θα γίνει πράσινη-αναβάθμιση στο GamePC: ο Q6600@3.4 θα γίνει Ε4500@(όσο πάει με τα stock ρευματα) και η 8800GTS θα γίνει 3850.... :whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 8, 2008 #3743 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 εχθες ο πιστολερο εφαγε 26" μπλε οθονη....μονο να βλεπατε την αντιδραση του.. μετα μου λεει για βιστα και ιστοριες για μπλε αλογα... ειχα καιρο να δω τοσο μεγαλη μπλε οθονη...χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 8, 2008 #3744 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 και φαντάσου να έβλεπες BSOD σε 40άρα Εκεί να δείς γέλιο....να βλέπεις ταινία με παρέα..και μες τα σκοτάδια ξαφνικά μια ωραία μπλέ χρωματιστή σελίδα IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL Εκεί να δείς αντίδραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 8, 2008 #3745 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Ή ακόμα καλύτερα, να είσαι CEO/Owner τεράστιας πολυεθνικής και την ώρα που παρουσιάζεις το "τελευταίο" δημιούργημά σου (πρώτη παρουσίαση παγκόσμια) να τρώς blue σε projector κάτι μέτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 8, 2008 #3746 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 κατι τετοιο ειχε συμβει οσο απιστευτο και αν ακουγεται...νομιζω ηταν με τα windows 98... Εχω και το βιντεακι καπου, αν το βρω θα το ανεβασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 8, 2008 #3747 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 8, 2008 #3748 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=RgriTO8UHvs damn you tifoziF1 :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 8, 2008 #3749 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Χααχαχαχα, πολύ αστείο. Κι νομίζετε ότι τον πείραξε...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 8, 2008 #3750 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Σίγουρα περισσότερο από τον πιστολέρο στις 26" Όπως και να το κάνουμε, ένα ανέκδοτο σχετικό με την τεχνολογία Η/Υ, που ζεί 10+χρόνια και χαρίζει ακόμα το γέλιο δεν είναι και λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 8, 2008 #3751 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 @wizδλδ εσένα δεν θα σε ενοχλούσε άμα παρουσίαζες κάτι και είχε ένα τέτοιο bug μπροστά στην επίσημη παρουσία του?Και σε πωλήσεις του στοίχισε στην αρχή και σε reputation και σε reliability Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 8, 2008 #3752 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Και σε πωλήσεις του στοίχισε στην αρχή και σε reputation και σε reliabilityΣωστά. Φαντάζομαι αν δεν τον επηρέαζε που θα ήταν... Πάνω από το 1ος τι έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 8, 2008 #3753 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Σωστά. Φαντάζομαι αν δεν τον επηρέαζε που θα ήταν... Πάνω από το 1ος τι έχει? δεν ειναι πρώτος πλέον...τρίτος είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 8, 2008 #3754 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Μεγάλη διαφορά... Πέραν αυτού, τότε ήταν αλλού Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 8, 2008 #3755 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 @Wiz: Δεν καταλαβαίνω γιατί κόλλησες. Αν πιστεύεις ότι έθιξα (εγώ ή άλλα posts) τον Bill τότε είσαι λάθος. Μόνος του "θίχτηκε" τότε εκτός και αν το video είναι ψεύτικο και το αναπαράγω εν γνώση μου ως αληθινό.Edit: Αν πάλι κόλλησες στο χιούμορ μου τότε ... έχουμε άλλα γούστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 8, 2008 #3756 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Μάνθο, δεν "κόλλησα" πουθενά Απλά τρώγεστε και γελάτε με μια χαζομάρα, που για εσάς είναι κάτι τρομερό, αστείο, εξωφρενικό, γελοίο κι ότι άλλο θέλεις, ενώ για τον Bill, ή γενικά για ανθρώπους που έχουν φτάσει τόσο ψηλά, δεν είναι παρά μια χαζομάρα που πέρασε και δεν ακούμπησε. Είναι μιά από τις βασικές διαφορές που έχουμε εμείς οι κοινοί θνητοί, από ανθρώπους που έχουν επιτύχει τόσο υψηλά επίπεδα στη ζωή τους. Και για να προλάβω μερικούς που είναι έτοιμοι να μου την πούνε, δε μιλάω μόνο για επιχειρηματίες και πλούσιους, αλλά για όλους όσους ξεχωρίζουν σε όποιο χώρο και να είναι (αθλητές, συγγραφείς, κοκ). Η διαφορά είναι στον τρόπο σκέψης κι στον τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Μισογεμάτο κι μισοάδειο ποτήρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 8, 2008 #3757 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 ...Μισογεμάτο κι μισοάδειο ποτήρι... Η διπλάσιο σε μέγεθος ποτήρι από αυτό που χρειάζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 8, 2008 #3758 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 @Wizard!Μη νομιζεις όλους τους ανθρωπους κομπλεξικους. Το videο ήταν ένα απλα ενα αστειο γεγονος, δεν ήταν? Όλοι όσοι γελασαν μ αυτό ή με κατι άλλο δεν σημαινει απο μονο του ότι το ζηλευουν κι όλας,μονο επειδή γελασαν.Εξ άλλου η σατιρα ειναι στοιχειο πολιτισμου απο όταν αυτη αρχισε να αναπτυσσεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 8, 2008 #3759 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Wiz, ξέρεις με τι ασχολούμαι και ξέρεις ότι έχω φάει τα άπειρα crashes/bluescreens/kills και ότι έχω λιώσει στο debugging, συνεπώς όταν διαβάζω στο ΠΟΘ "26άρα blue screen" δεν σου φαίνεται φυσικό να "χαβαλεδιάσω" με τον Bill (no offense Bill) ? That's it, so simple. Τώρα αν το blue-screen και το "αστείο" έχει να κάνει με το αν βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο τι να πω ? Μάλλον ότι δεν είναι όλα για να τα παίρνουμε τις μετρητοίς ? Και σε αυτή την περίπτωση ποιος το βλέπει το ποτήρι και πώς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 8, 2008 #3760 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 @Dem: Δε νομίζω να ανάφερα πουθενά για κομπλεξικούς... Ούτε επέκρινα τη σάτυρα. Άλλο όμως σάτυρα, κι άλλο χλευασμός. @tifozif1: Στραβά το πήρες κι δεν απευθύνθηκα προσωπικά σε εσένα. Ξέρεις ότι υπάρχει απίστευτος χλευασμός σε κάποια άτομα. Πολλοί δε χάνουν ευκαιρία να κοροϊδέψουν το παραμικρό που συμβαίνει στη Μ$ (και σε άλλους, αλλά εδώ μέσα κυρίως εκεί). Απλά είμαι αντίθετος αυτής της άποψης. Θεωρώ ότι πρέπει να μαθαίνουμε από αυτούς και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια κι όχι να τους κοροϊδεύουμε. Γενικότερα μου τη δίνουν οι "κριτικοί" που συνήθως δεν είναι ικανοί να δημιουργήσουν κάτι, αλλά ξέρουν να λένε πως αυτοί που δημιουργούν δεν το κάνουν καλά. Δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο, απλά πιάστηκα από αυτό κι είπα κάποιες σκέψεις γιατί είναι συνηθισμένο "αστείο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.