astrolabos Απρίλιος 7, 2008 #3721 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 αν θελετε να ξεστοκαρετε εδω ειμαι ριχτε ριχτε δεν χαλιεμε.το τραγικο ειναι για το ιδιο ποστ απο 2 διαφορετικους μοδιστρους εφαγα καρτες και αλλον εναν τωρα για το μοδιστρους που ειπα παω στις 6 μια χαρα. come on dont be shy.... Ωρες ωρες εχω κατι αποριες, τελειως ποντιακες (who am I ).Να για παραδειγμα σκεφτομαι τωρα τι συμβολιζει το 'n' μπροστα απ' την λεξη nVidia. Και κατέληξα οτι μπορεί να έζει σχέση με την ελληνική λέξη (οπως παντα) nΖoi (εν ζωή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 7, 2008 #3722 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 xexe, μην ψαρωνετε...διαγωνισμος ειναι...οποιος βρει το γραμμα που λειπει κερδιζει τριημερα baniα στη Χαβαη με ολα τα εξοδα πληρωμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 7, 2008 #3723 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Να για παραδειγμα σκεφτομαι τωρα τι συμβολιζει το 'n' μπροστα απ' την λεξη nVidia.Και κατέληξα οτι μπορεί να έζει σχέση με την ελληνική λέξη (οπως παντα) nΖoi (εν ζωή) liako ftw?Various NVIDIA marketing materials have nodded towards both the "envy" and the "video" roots in various languages. I was going to link to specifics, but actually I find that I don't care enough to take the effort.http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=18897 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 7, 2008 #3724 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Ωρες ωρες εχω κατι αποριες, τελειως ποντιακες (who am I ).Να για παραδειγμα σκεφτομαι τωρα τι συμβολιζει το 'n' μπροστα απ' την λεξη nVidia. Και κατέληξα οτι μπορεί να έζει σχέση με την ελληνική λέξη (οπως παντα) nΖoi (εν ζωή) Κάποιοι έχουν βαλθεί να ρίξουν και τα λιγοστά μαλλιά που έχουν απομείνει στο κεφάλι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 7, 2008 #3725 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Χεχε, deninho και να σου πέσουν, μην μασας, θα σου δώσω εγω απ'τις μασχάλες αλλιώς Capilarine. anyway, αστρολαβος, πολυ χουντα το εχεις κανει το forum βρε αδερφε..... Δειτε τι ειδα προχθες το Σαββατο διπλα απο το Σουβλατζιδικο στην Καμαρα: http://img127.imageshack.us/img127/7885/dsc00154mu6.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 7, 2008 #3726 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 μητσο μ..κατι ξεχασες ρει... στο πα απο δω δεν θα φυγεις ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 7, 2008 #3727 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 καληνύχτα παίδες άλλη μια μη κουραστική μέρα φτάνει στο τέλος της Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 7, 2008 #3728 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 καληνύχτα παίδες άλλη μια μη κουραστική μέρα φτάνει στο τέλος της και μια ακομα δυσκολοτερη ξεκιναει Good night everyone...:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 7, 2008 #3729 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Κάποιοι έχουν βαλθεί να ρίξουν και τα λιγοστά μαλλιά που έχουν απομείνει στο κεφάλι μου ...θα σου δώσω εγω απ'τις μασχάλες... Εκλασα στο γέλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 8, 2008 #3730 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 μητσο μ..κατι ξεχασες ρει...στο πα απο δω δεν θα φυγεις ετσι... τι game παιζεις αν επιτρεπετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 8, 2008 #3731 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 μητσο μ..κατι ξεχασες ρει...στο πα απο δω δεν θα φυγεις ετσι... Oh, FAQ! Καλα ρε πως μου ξέφυγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 8, 2008 #3732 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 w00t! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Απρίλιος 8, 2008 #3733 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Βαριεμαι πρωινιατικα σχολειο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 8, 2008 #3734 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Καλημέρα παίδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 8, 2008 #3735 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Αυτες ειναι ηλιολουστες μερες!!! Τα πιπινια φορανε ολο και λιγοτερα, πιο στενα, και ειναι ιδρωμένα Ας ρωτησω οπως καλυτερο τον master του ειδους, ο λογος στον Fragma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 8, 2008 #3736 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 αμα φτιαχνει ο καιρος...φτιαχνει και η διαθεση.... μερααααααα:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 8, 2008 #3737 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Μια φίλη έχει ανάγκη για αίμα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει:ΣΚΛΑΒΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ1η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ(δεν είναι πλάκα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 8, 2008 #3738 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Έχεις κοιμηθεί 2 ώρες (μετά από 20 ώρες) γιατί δεν σε άφηνε το μικρό...και έχεις να στήσεις τηλεφωνικό κέντροΈχεις πιεί ήδη 2 καφέδες (3 καφέ, χωρίς ζάχαρη) πως την παλεύεις?Α και μετά πρέπει να πας στο μικρό γιατί η χθεσινή δόση δεν της έφτανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 8, 2008 #3739 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Προσέχετε με τους Quad & τις GX2/3870x2. Λογαριασμός Δ.Ε.Η. : περυσινός ίδιος μήνας = 130 Ευρώ, σημερινός 213 Ευρώ.... Με σχεδόν τις ίδιες KWh... ΔΕΗ rulez Που είναι ο Atom ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 8, 2008 #3740 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Μήπως έχει μεσολαβήσει και αύξηση τιμολογίων; Λέω εγώ τώρα. Αν ήταν όντως το pc θα έβλεπες ανεβασμένη κατανάλωση, όχι αυξημένη τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.