Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Οσον αφορα πάντως την EasyJet υπηρξαν τελικα πολλες μαρτυριες αλλων επιβατών κατευθυνόμενοι προς τον αεροδρομιο εκεινη την ωρα (τα εμαθα σήμερα απο συναδερφους που τους ρωταγαν χτες)... που σημαινει οτι ηταν ορατη απο το εδαφος και προφανως εσκασε κοντα στην Αθήνα...

Παντως οπως ειπε και o gbak δεν πεφτουν τοσο ευκολα τα αεροπλάνα... αλιμονο κιολας....απλα σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο μια κατάσταση emergency....

Ρε παιδιά, μόνο εγώ έχω μείνει με την κόκκινη? Δε βλέπω κάποιον άλλον.. WTF?:nerd:

Θα επρεπε ηδη να την ειχε αλλαξει και εσυ.... απορω :p:D

Παιδια.

Εγω δεν εχω φαι ποτε καρτα!!

Αλλα δεν τα ξερω αυτα τα καινουργια rules..

Στις ποσες κοκκινες φευγει ban?

ΥΓ: Αστρολαβος με απο πισω μαρκαρισμα βγενει κιτρινη ή κοκκινη αναλογα με την κριση του διαιτητη ( ειναι ξαναμενοι οι καινουργιοι mods :p)

αν θελετε να ξεστοκαρετε εδω ειμαι ριχτε ριχτε δεν χαλιεμε.

το τραγικο ειναι για το ιδιο ποστ απο 2 διαφορετικους μοδιστρους εφαγα καρτες

και αλλον εναν τωρα για το μοδιστρους που ειπα παω στις 6 μια χαρα.

come on dont be shy....

Ωρες ωρες εχω κατι αποριες, τελειως ποντιακες (who am I :p ).

Να για παραδειγμα σκεφτομαι τωρα τι συμβολιζει το 'n' μπροστα απ' την λεξη nVidia.

Και κατέληξα οτι μπορεί να έζει σχέση με την ελληνική λέξη (οπως παντα) nΖoi (εν ζωή)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.