Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Υδρόψυξη μέχρι 600Ε για το σύστημα της υπογραφής μου.

ANTEC 900, PC P&C 750w, MSI K9A2 PLAT(1,13B), PHENOM 9700@275x12(3300Mhz)/1,55v ,THERMALRIGHT U120 EXTREME ,G.SKILL 4x1Gb@1100/CL5,5,5,15,2T/2,0v ,4xSAPPHIRE 3870@1000/2667/1,35v(CFX POWER),2xFUJITSU 147GB 15.000rpm SAS HDDs(RAID 0@T3), 4XSEAGATE 7200.11 1TB HDDs(RAID 0@SB600) ,2xOPTIARC 20X DVD BURNERS, AUZENTECH X-FI PRELUDE,CREATIVE P7800,LOGITECH G15+MX518(FOR GAMING), DINOVO(FOR 24/7 USE), SAMSUNG 305T 30"@2560x1600,SAITEC X52PRO+LOGITECH MOMO RACING WHEEL(FOR ENHANCED GAMING EXPERIENCE)
Όχι πρωτάρης εντελώς στο ζήτημα της υδρόψυξης.Αν δε χωράει αλλάζω κουτί και βάζω μεγαλύτερο ,αλλά με ανησυχεί το βάρος. Βλέπεις κάνουμε και lanparties που και που στη σχολη οπότε το μηχάνημα πρέπει να είναι ελαφρύ.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Οντως έκανε αναγκαστικη προσγείωση τωρα στις 11 το βραδυ η EasyJet στο Βενιζέλος μετα την απογειωση για το London Gatwich???

Μολις την ειχα κάνει απο το αεροδρομιο και με πηραν κάτι φιλοι τηλ αλλα στην ΤV δεν βλέπω τιποτα...

http://news.pathfinder.gr/greece/news/468611.html

παιζει να μην καταλαβαν και τιποτα οι επιβατες..το να χασεις μια μηχανη δεν ειναι δα και περιπετεια...το αεροπλανο συμπεριφερεται κανονικοτατα και με μια μηχανη..απλα με καποιους περιορισμους..

σαφως και αυτο ειναι μεσα σε ελεγχομενα επιπεδα και παλι...με μια απλη πυροσβεση της μηχανης και εισαι οκ..ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο guys να πεσει ενα αεροπλανο απο τα συστηματα του...και σε πολυ ακραια κατασταση..μονο απο λαθος χειρισμο σε προδιδει..

Σε αυτό συμφωνώ, αλλά οι περισσότεροι δεν το ξέρουν. Εδώ φεύγοντας από τη Βουδαπέστη το καλοκαίρι πέσαμε σε καταιγίδα και κάποιοι είχαν αρχίσει να κλαίνε με τις αναταράξεις... Που να δουν φωτιά...

δεν υπάρχει για μένα λογική εξήγηση για τη "φοβια" μου. Με καραβι έχω ταξιδέψει 18 ώρες, αν και για παντα θα θυμάμαι ένα 2ωρο με δελφίνι που πραγματικά το 90% έκανε εμετούς κτλ...

Και ναι ο φοβος ειναι να μη πεσει το αεροπλανο γιατι ξερεις οτι δε γλυτωνεις.Ταυτοχρονα ομως ξερεις οτι το αεροπλανο δε πεφτει απο αναταραξεις..και εχω πεταξει και με καλες εταιριες και μεγαλα ταξιδια αλλα.... πανε γρηγορα τα ρημαδια ομως :hehe:

πλοιαρακι rulez....αμα παιζει και καλη παρεα ευχεσαι το ταξιδι να μην τελειωσει ποτε:D

μολις εκλεισα εισητηρια με καμπινα για Ροδο.Παω να δω φαμιλια για Πασχα.

το ακομα καλυτερο ομως ειναι οτι θα κατηφορησω με παλιο αμορε που εχω να την δω αρκετο καιρο.....:hehe:

πλοιαρακι rulez....αμα παιζει και καλη παρεα ευχεσαι το ταξιδι να μην τελειωσει ποτε

Αεροπλανάκι rulez.... άμα παίζουν ωραίες αεροσυνοδοί και δεν έχεις και παρέα, εύχεσαι να χυθεί πάνω σου ο καφές :hehe:

Με το αεροπλάνο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με το που θα μπω στο πλοίο όμως δεν βλέπω την ώρα να φτάσω στον προορισμό μου. Με αγχώνει η θάλασσα, και είμαι και νησιώτης πανάθεμά με :p

Καλημέρες :)

εγω παλι, δεν εχω προβλημα με τιποτα απο τα δυο...το αεροπλανο το γουσταρω γιατι ειναι συναρπαστικο το ταξιδι και το καραβι γιατι μου αρεσει να χαζευω τηνν θαλασσα (ειμαι ρομαντικος ε ; :p) το μονο που σιχαινομαι ειναι το ταξιδι με αυτκινητο-πουλμαν γιατι ειναι βαρετο και κουραστικο μεχρι αηδιας...:mad:

εγω απο την αλλη εχω βαρεθει και τα αεροπλανα..καλα για τα καραβια δεν το συζηταω καν...προτιμω γρηγορο αμαξι 200hp+...και τρελο cruising με καλες μουσικες..και τελος..μπορω να γυρισω ολον τον κοσμο ετσι

πλοιο με παρεα......καταστρωμα να σε ψηνει ο ηλιος, να πινεις το φραπεδακι -παρ οτι ειναι αθλιο- να παιζεις ταβλακι-χαρτακι-οτιδηποτε και να χαζευεις θαλασσα και γκομενακια...σουπερ ειναι το πλοιο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.