Qlim4X Απρίλιος 6, 2008 #3661 Απρίλιος 6, 2008 Πολύ φασαρία για το τίποτα.το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα στο να το αλλαξουνε (δουλεια ενος λεπτου) αλλα το θεμα ειναι στο οτι ενο εχω στηλει σε 3 admins το request μου ποτε δεν πηρα απαντιση απο κανεναν και αυτο με τασαντιζει το γραψιμο + εσενα να μου σκας 2 ποντους χωρις κανενα λογο. και να μου λες προσβολη κανονα... πιου κανονα ρε αστρολαβε???
astrolabos Απρίλιος 6, 2008 #3662 Απρίλιος 6, 2008 το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα στο να το αλλαξουνε (δουλεια ενος λεπτου) αλλα το θεμα ειναι στο οτι ενο εχω στηλει σε 3 admins το request μου ποτε δεν πηρα απαντιση απο κανεναν και αυτο με τασαντιζει το γραψιμο + εσενα να μου σκας 2 ποντους χωρις κανενα λογο. και να μου λες προσβολη κανονα... πιου κανονα ρε αστρολαβε???Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται θέματα τα οποία έχουν ως περιεχόμενο την αργοπορία των Administrators/Moderators να αντιδράσουν στα εκάστοτε θέματα που προκύπτουν. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι δεν έχει "δικαιωθεί" θα πρέπει να απευθυνθεί στους Administrators του TheLab.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email. <~ Ο κανόναςΌσον αφορά το αίτημα, αλλαγές username δεν γίνονται
TifoziF1 Απρίλιος 6, 2008 #3663 Απρίλιος 6, 2008 Θέλω και εγώ μια κόκκινη καρτούλα (χωρίς πλάκα, όχι κίτρινη, κοκκινη) μιας και σήμερα κάναμε το πρώτο 1-2 της χρονιάς !! !! FORZA SCUDERIA !! !! !! !! FORZA FERRARI !! !!gia ta greeklish + spam
Qlim4X Απρίλιος 6, 2008 #3664 Απρίλιος 6, 2008 Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται θέματα τα οποία έχουν ως περιεχόμενο την αργοπορία των Administrators/Moderators να αντιδράσουν στα εκάστοτε θέματα που προκύπτουν. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι δεν έχει "δικαιωθεί" θα πρέπει να απευθυνθεί στους Administrators του TheLab.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email. <~ Ο κανόναςΌσον αφορά το αίτημα, αλλαγές username δεν γίνονταιοκ δεχοχομε την κοκκινη καρτουλα σου δεν θα μου χαλασεις την μερα αλλα μην μου λες και μπαρμουνιες οτι δεν γινετε γιατι εχει γινει επανηλιμενααλλα δεν ειμαι και κανας ασχετος να μην ξερω πως δουλευουν τα forumthxps παρε να μαθενεις http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=77029makiaaaaaaaaaa:whistle2::whistle2::whistle2:
astrolabos Απρίλιος 6, 2008 #3665 Απρίλιος 6, 2008 οκ δεχοχομε την κοκκινη καρτουλα σου δεν θα μου χαλασεις την μερα αλλα μην μου λες και μπαρμουνιες οτι δεν γινετε γιατι εχει γινει επανηλιμενααλλα δεν ειμαι και κανας ασχετος να μην ξερω πως δουλευουν τα forumthxps παρε να μαθενεις http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=77029makiaaaaaaaaaa:whistle2::whistle2::whistle2:ps, όταν εσύ πήγαινες στην vb εγώ ερχόμουν. To mod υπάρχει, η διάθεση από τους admins να αλλάζουν τα usernames δεν υπάρχει.μάκια®
AN7 OverClocker Απρίλιος 6, 2008 #3666 Απρίλιος 6, 2008 Μάλλον ο Αντώνης εννοεί ότι η πολιτική τους είναι να μην αλλάζει το username.
deninho Απρίλιος 6, 2008 #3667 Απρίλιος 6, 2008 Αυτό που σου λέει είναι ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ δεν αλλάζουν τα Username. Πολιτική του thelab.gr. Τεχνικά σαφώς και γίνεται, και είναι πις οφ κέικ. Απλά, λογικά, δεν τα αλλάζουν χωρίς να συντρέχει λόγος, γτ έτσι θα γίνει κοκκινοφωτισμένο σπιτάκι το φόρουμ
Qlim4X Απρίλιος 6, 2008 #3668 Απρίλιος 6, 2008 και εγω σας λεω οτι το εχω δει σε 4-5 ατομα να το εχουν αλαξει και αν θελετε βγαλτεμε ψευτηπχ ο γοριλακος δεν ειχε παντα αυτο το ονομα ετσι δεν ειναι κηριε αστροβλαβε???
Maximus Απρίλιος 6, 2008 #3669 Απρίλιος 6, 2008 Ο γορίλλας το άλλαξε λόγω του hwbot - δε δέχεται ελληνικά, έτσι θυμάμαι.Για τους λοιπούς δεν ξέρω.
AN7 OverClocker Απρίλιος 6, 2008 #3670 Απρίλιος 6, 2008 Εγώ πάντως tifoziF1 παρατηρώ την BMW που ήταν outsider να είναι πρώτη μέχρι στιγμής στους κατασκευαστές και σε όλα τα gp είχε βάθρο και πόντους. Go BMW Go GO GO
racer Απρίλιος 6, 2008 #3671 Απρίλιος 6, 2008 Η πιο σταθερή ομάδα. Δεν είναι και απίθανο να πάει καλύτερα από τη McLaren..Πόσο μου την έσπασε ο Hamilton που έκανε χειρονομίες στους άλλους.. Ποιος νομίζει ότι είναι?
.38-.45 Απρίλιος 6, 2008 #3672 Απρίλιος 6, 2008 και εγω σας λεω οτι το εχω δει σε 4-5 ατομα να το εχουν αλαξει και αν θελετε βγαλτεμε ψευτηπχ ο γοριλακος δεν ειχε παντα αυτο το ονομα ετσι δεν ειναι κηριε αστροβλαβε??? 5 στους 8000, για συγκεκριμένο λόγο, σε διάστημα 5 χρόνων, δε νομίζω πως είναι άσχημο ποσοστό. εσύ γιατί θέλεις να αλλάξεις username;
junior-21- Απρίλιος 6, 2008 #3673 Απρίλιος 6, 2008 Nίκο...ο QX παίρνει φωτιά... άστα... δεν ξέρω τι φταίει
perp Απρίλιος 6, 2008 #3676 Απρίλιος 6, 2008 Οντως έκανε αναγκαστικη προσγείωση τωρα στις 11 το βραδυ η EasyJet στο Βενιζέλος μετα την απογειωση για το London Gatwich???Μολις την ειχα κάνει απο το αεροδρομιο και με πηραν κάτι φιλοι τηλ αλλα στην ΤV δεν βλέπω τιποτα...
alexis2044 Απρίλιος 6, 2008 #3678 Απρίλιος 6, 2008 http://sport24.gr/html/ent/049/ent.228049.asp :rofl:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.