Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πολύ φασαρία για το τίποτα.

το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα στο να το αλλαξουνε (δουλεια ενος λεπτου) αλλα το θεμα ειναι στο οτι ενο εχω στηλει σε 3 admins το request μου ποτε δεν πηρα απαντιση απο κανεναν και αυτο με τασαντιζει το γραψιμο + εσενα να μου σκας 2 ποντους χωρις κανενα λογο. και να μου λες προσβολη κανονα... πιου κανονα ρε αστρολαβε???

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα στο να το αλλαξουνε (δουλεια ενος λεπτου) αλλα το θεμα ειναι στο οτι ενο εχω στηλει σε 3 admins το request μου ποτε δεν πηρα απαντιση απο κανεναν και αυτο με τασαντιζει το γραψιμο + εσενα να μου σκας 2 ποντους χωρις κανενα λογο. και να μου λες προσβολη κανονα... πιου κανονα ρε αστρολαβε???

Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται θέματα τα οποία έχουν ως περιεχόμενο την αργοπορία των Administrators/Moderators να αντιδράσουν στα εκάστοτε θέματα που προκύπτουν. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι δεν έχει "δικαιωθεί" θα πρέπει να απευθυνθεί στους Administrators του TheLab.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email. <~ Ο κανόνας

Όσον αφορά το αίτημα, αλλαγές username δεν γίνονται

Θέλω και εγώ μια κόκκινη καρτούλα (χωρίς πλάκα, όχι κίτρινη, κοκκινη) μιας και σήμερα κάναμε το πρώτο 1-2 της χρονιάς

!! !! FORZA SCUDERIA !! !!

!! !! FORZA FERRARI !! !!

gia ta greeklish + spam

Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται θέματα τα οποία έχουν ως περιεχόμενο την αργοπορία των Administrators/Moderators να αντιδράσουν στα εκάστοτε θέματα που προκύπτουν. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι δεν έχει "δικαιωθεί" θα πρέπει να απευθυνθεί στους Administrators του TheLab.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email. <~ Ο κανόνας

Όσον αφορά το αίτημα, αλλαγές username δεν γίνονται

οκ δεχοχομε την κοκκινη καρτουλα σου δεν θα μου χαλασεις την μερα

αλλα μην μου λες και μπαρμουνιες οτι δεν γινετε γιατι εχει γινει επανηλιμενα

αλλα δεν ειμαι και κανας ασχετος να μην ξερω πως δουλευουν τα forum

thx

ps παρε να μαθενεις http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=77029

makiaaaaaaaaaa:whistle2::whistle2::whistle2:

οκ δεχοχομε την κοκκινη καρτουλα σου δεν θα μου χαλασεις την μερα

αλλα μην μου λες και μπαρμουνιες οτι δεν γινετε γιατι εχει γινει επανηλιμενα

αλλα δεν ειμαι και κανας ασχετος να μην ξερω πως δουλευουν τα forum

thx

ps παρε να μαθενεις http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=77029

makiaaaaaaaaaa:whistle2::whistle2::whistle2:

ps, όταν εσύ πήγαινες στην vb εγώ ερχόμουν. To mod υπάρχει, η διάθεση από τους admins να αλλάζουν τα usernames δεν υπάρχει.

μάκια®

Αυτό που σου λέει είναι ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ δεν αλλάζουν τα Username. Πολιτική του thelab.gr. Τεχνικά σαφώς και γίνεται, και είναι πις οφ κέικ. Απλά, λογικά, δεν τα αλλάζουν χωρίς να συντρέχει λόγος, γτ έτσι θα γίνει κοκκινοφωτισμένο σπιτάκι το φόρουμ ;)

και εγω σας λεω οτι το εχω δει σε 4-5 ατομα να το εχουν αλαξει και αν θελετε βγαλτεμε ψευτη

πχ ο γοριλακος δεν ειχε παντα αυτο το ονομα ετσι δεν ειναι κηριε αστροβλαβε???

Ο γορίλλας το άλλαξε λόγω του hwbot - δε δέχεται ελληνικά, έτσι θυμάμαι.

Για τους λοιπούς δεν ξέρω.

Εγώ πάντως tifoziF1 παρατηρώ την BMW που ήταν outsider να είναι πρώτη μέχρι στιγμής στους κατασκευαστές :p και σε όλα τα gp είχε βάθρο και πόντους.

Go BMW Go GO GO

Η πιο σταθερή ομάδα. Δεν είναι και απίθανο να πάει καλύτερα από τη McLaren..

Πόσο μου την έσπασε ο Hamilton που έκανε χειρονομίες στους άλλους.. Ποιος νομίζει ότι είναι?

και εγω σας λεω οτι το εχω δει σε 4-5 ατομα να το εχουν αλαξει και αν θελετε βγαλτεμε ψευτη

πχ ο γοριλακος δεν ειχε παντα αυτο το ονομα ετσι δεν ειναι κηριε αστροβλαβε???

5 στους 8000, για συγκεκριμένο λόγο, σε διάστημα 5 χρόνων, δε νομίζω πως είναι άσχημο ποσοστό.

εσύ γιατί θέλεις να αλλάξεις username;

Οντως έκανε αναγκαστικη προσγείωση τωρα στις 11 το βραδυ η EasyJet στο Βενιζέλος μετα την απογειωση για το London Gatwich???

Μολις την ειχα κάνει απο το αεροδρομιο και με πηραν κάτι φιλοι τηλ αλλα στην ΤV δεν βλέπω τιποτα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.