Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Τα σπασε ε?

Κι εγώ τις έσωζα όλες, τα λυπόμουν τα κακόμοιρα. Τώρα που θα το παίξεις 2η φορά, πρόσεξε το σενάριο για να τα καταλάβεις όλα, ποιος ακριβώς είσαι, τι παίζει με τα Vita Chambers, κτλ κτλ.

Από τα καλύτερα σενάρια σε παιχνίδι, δυστυχώς όπως όλα τα παρόμοια του είδους είναι καταδικασμένα σε "ban" από τον απλό και μέσο gamer, δεν πιάνουν το "βάθος" του.

Ειλικρινά χαίρομαι που σ' άρεσε, καιρό έχω να δω σοβαρό gamer :cool:

Το σεναριο το καταλαβα σε ενα ποσοστο 90%. Απλα επειδη τα tapes και οι επικοινωνιες ειδικα στο point prometheus (που ξεκαθαριζει η πλοκη) παιζανε εν μεσω πυροβολισμων και κυνηγητου δεν εχω καταλαβει ΑΚΡΙΒΩΣ την σχεση μου με τον Fontaine περα απο τα κλασσικα οτι κατι επαιξε με το τριο (tenenbaum-fontaine-εσυ). Τωρα που το λες τα vita chamber οντως δεν καταλαβα αν εχουνε καποιο ρολο ή απλα ειναι respawn points. Εισαι εσυ το πειραμα που κανανε για να δουνε αν δουλευει σε αλλους εκτος απο little sisters? Accelerate growing process κλπ??

Με στεναχωρησε να σου πω την αληθεια, το γεγονος οτι παρα το καλο σεναριο, παραμενεις ενας "αγνωστος".

Δεν εισαι π.χ. ο... Gordon Freeman. Εισαι no name φαση.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Δεν είμαι για αλλαγές εγώ.. Κάθησα να στήσω ένα μηχανηματάκι για φίλο με c2q & p35, και ένιωσα βλάκας στο bios. Τι cgmh και κάτι τέτοια λέει εκεί μέσα; :p Άσε που δεν βρίσκω ποια είναι στάνταρ τάση για c2q 6600 :/ Και μου φαινόταν δύσκολο το bios της lanpartyς μου :p

τελικα το εφαγαν τον ΒΕΤΟ τα Σκοπια...Αν και ειμαι σχεδον βεβαιος πως αφου κοπανιουνται τα αμερικανακια στο τελος δεν θα γινει τιποτα, αξιζουν συγχαρητηρια στην κυβερνηση που παρεμεινει αμετακινητη μεχρι το τελος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.