Bigi Απρίλιος 1, 2008 #3441 Απρίλιος 1, 2008 Καλά είμαι πολύ αδύνατος, το ξέρω.Απλά μην ακούς τι λέει ο μέσος έλληνας για κιλά και σώμα.Ζουν ακόμα αυτοί που περάσαν κατοχή...
eleozz Απρίλιος 1, 2008 #3442 Απρίλιος 1, 2008 όχι ότι δεν το ξέραμε αλλα... http://www.el.teithe.gr/timeliness/env_view.asp?id=1840
hayabusa Απρίλιος 1, 2008 #3443 Απρίλιος 1, 2008 αν και νομιζω οτι το ξαναειδα καπου παρε και αυτη την επιβεβαιωση -->http://www.reghardware.co.uk/2008/04/01/mobile_phone_brain_tumour_report_khurana/
eleozz Απρίλιος 1, 2008 #3444 Απρίλιος 1, 2008 αν κατάλαβα καλά(με λίγο ψάξιμο) οι ακτινοβολία τον κινητών(και όχι μονο)επηρεάζουν τον εγκέφαλο λίγο πιο εύκολα από τα υγρά και λίγο πιο δύσκολα από τα στερεατο νερό(ακόμα και η βενζίνη) μπορεί να ανάπτυξη αρκετή θερμοκρασία μέσα σε λίγα λεπτάο εγκέφαλος(τον παρομοιάζουν με πηχτό χιλο)μέσα σε λιγότερο από 1 ώρα...όχι μονο το κινητό αλλα ακόμα και τα ασύρματα hands free
KoMM Απρίλιος 2, 2008 #3445 Απρίλιος 2, 2008 όμορφα...τι ήθελα και κοιμήθηκα το μεσημέρι.... που να με πιάσει ύπνος τώρα
LevelOne Απρίλιος 2, 2008 #3446 Απρίλιος 2, 2008 Θα πάω να κλειστώ σε κανα μοναστήρι λεμε... δεν γίνεται, εχω αρχίσει και μου σαλεύει... Ενα μήνα σωκλειστος θελω με καθημερινες προσευχες και εγερτηριο στις 5 με το τάλαντο... Goat milk, και Αγιος ο Θεός... :giveup: Αντε δηλώστε συμμετοχές να κλείσουμε μια ομαδική...
Maximus Απρίλιος 2, 2008 #3449 Απρίλιος 2, 2008 Εγώ θέλω να πάω κάπου που δεν έχει κουνούπια (5-0 σήμερα το σκορ)
magicman Απρίλιος 2, 2008 #3450 Απρίλιος 2, 2008 καλημεραωραια μερα σημερα, οτι πρεπει για καφε παραλια.
kallileo Απρίλιος 2, 2008 #3451 Απρίλιος 2, 2008 Γρηγορη ερώτηση:Ξέρουμε τις πλευρές ενός ισοσκελούς τραπεζίου. Από ποιόν τύπο βρίσκουμε το ύψος του?
darkCount Απρίλιος 2, 2008 #3452 Απρίλιος 2, 2008 Καλημέρα παίδες. Εντάξει καλά πέρασε η Πρωταπριλιά φέτος...δεν είχαμε ούτε γάμους, ούτε λυποθυμίες....ούτε κηδείες....cooliο
deninho Απρίλιος 2, 2008 #3453 Απρίλιος 2, 2008 Γρηγορη ερώτηση:Ξέρουμε τις πλευρές ενός ισοσκελούς τραπεζίου. Από ποιόν τύπο βρίσκουμε το ύψος του? Φέρνεις το ύψος. Έτσι δημιουργείς ένα ορθογώνιο τρίγωνο, που η υποτείνουσα είναι η μία πλευρά του τριγώνου, ενώ η μία κάθετη πλευρά (η βάση) θα ισούται με την μεγάλη πλευρά του τραπεζίου (α), μείον την μικρή πλευρά του τραπεζίου (β), δια δύο. (α-β)/2. Μετά έρχεται και σε βοηθάει ο Πυθαγόρας
SLN Απρίλιος 2, 2008 #3454 Απρίλιος 2, 2008 Ειμαι συγκλονισμενος...Τελειωσα το Bioshock (εχοντας μαμησει ολες τις little sisters εκτος απο 1) και για πρωτη φορα ξαναπαιζω παιχνιδι απο την αρχη, για να δω τι θα γινει αμα τις σωσω ολες.Ειναι το πρωτο παιχνιδι που με κανει να το ξαναπαιζω απο την αρχη.Συγκινηση...Οποιος μαριολης κατσει και γραψει spoiler τι γινεται αμα σωσεις ολες τις little siters....... να του καει το pc.
Wizard! Απρίλιος 2, 2008 #3455 Απρίλιος 2, 2008 Μετά έρχεται και σε βοηθάει ο ΠυθαγόραςΤι κάνει ρε αυτό το παλικάρι? Χρόνια και ζαμάνια!
Melkon Απρίλιος 2, 2008 #3456 Απρίλιος 2, 2008 αυτη τη στιγμη μιλαω απο την ταξη της πληροφορικης μου! ειμαι πολυ καγκουρας!!!! :hehe::hehe::hehe: α και τελειωσε το Hacked insomnia
astrolabos Απρίλιος 2, 2008 #3457 Απρίλιος 2, 2008 Ειμαι συγκλονισμενος...Τελειωσα το Bioshock (εχοντας μαμησει ολες τις little sisters εκτος απο 1) και για πρωτη φορα ξαναπαιζω παιχνιδι απο την αρχη, για να δω τι θα γινει αμα τις σωσω ολες.Ειναι το πρωτο παιχνιδι που με κανει να το ξαναπαιζω απο την αρχη.Συγκινηση...Οποιος μαριολης κατσει και γραψει spoiler τι γινεται αμα σωσεις ολες τις little siters....... να του καει το pc.Τις βλέπεις να παίζουν το θεατρικό "Οι τρεις αδελφές" του Τσέχωφ
Maximus Απρίλιος 2, 2008 #3458 Απρίλιος 2, 2008 Ειμαι συγκλονισμενος...Τελειωσα το Bioshock (εχοντας μαμησει ολες τις little sisters εκτος απο 1) και για πρωτη φορα ξαναπαιζω παιχνιδι απο την αρχη, για να δω τι θα γινει αμα τις σωσω ολες. Ειναι το πρωτο παιχνιδι που με κανει να το ξαναπαιζω απο την αρχη. Συγκινηση... Οποιος μαριολης κατσει και γραψει spoiler τι γινεται αμα σωσεις ολες τις little siters....... να του καει το pc. Τα σπασε ε? Κι εγώ τις έσωζα όλες, τα λυπόμουν τα κακόμοιρα. Τώρα που θα το παίξεις 2η φορά, πρόσεξε το σενάριο για να τα καταλάβεις όλα, ποιος ακριβώς είσαι, τι παίζει με τα Vita Chambers, κτλ κτλ. Από τα καλύτερα σενάρια σε παιχνίδι, δυστυχώς όπως όλα τα παρόμοια του είδους είναι καταδικασμένα σε "ban" από τον απλό και μέσο gamer, δεν πιάνουν το "βάθος" του. Ειλικρινά χαίρομαι που σ' άρεσε, καιρό έχω να δω σοβαρό gamer
racer Απρίλιος 2, 2008 #3459 Απρίλιος 2, 2008 παίδες το vantage Πόσο καιρό έχει που βγήκε;;;; Aston Martin or Futuremark?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.