Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Καλά είμαι πολύ αδύνατος, το ξέρω.Απλά μην ακούς τι λέει ο μέσος έλληνας για κιλά και σώμα.Ζουν ακόμα αυτοί που περάσαν κατοχή...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

αν κατάλαβα καλά(με λίγο ψάξιμο) οι ακτινοβολία τον κινητών(και όχι μονο)επηρεάζουν τον εγκέφαλο λίγο πιο εύκολα από τα υγρά και λίγο πιο δύσκολα από τα στερεα

το νερό(ακόμα και η βενζίνη) μπορεί να ανάπτυξη αρκετή θερμοκρασία μέσα σε λίγα λεπτά

ο εγκέφαλος(τον παρομοιάζουν με πηχτό χιλο)μέσα σε λιγότερο από 1 ώρα...

όχι μονο το κινητό αλλα ακόμα και τα ασύρματα hands free

Θα πάω να κλειστώ σε κανα μοναστήρι λεμε... δεν γίνεται, εχω αρχίσει και μου σαλεύει...

Ενα μήνα σωκλειστος θελω με καθημερινες προσευχες και εγερτηριο στις 5 με το τάλαντο...

Goat milk, και Αγιος ο Θεός...

:giveup::o

Αντε δηλώστε συμμετοχές να κλείσουμε μια ομαδική...

Γρηγορη ερώτηση:

Ξέρουμε τις πλευρές ενός ισοσκελούς τραπεζίου. Από ποιόν τύπο βρίσκουμε το ύψος του?

Καλημέρα παίδες. Εντάξει καλά πέρασε η Πρωταπριλιά φέτος...δεν είχαμε ούτε γάμους, ούτε λυποθυμίες....ούτε κηδείες....cooliο :hehe:

Γρηγορη ερώτηση:

Ξέρουμε τις πλευρές ενός ισοσκελούς τραπεζίου. Από ποιόν τύπο βρίσκουμε το ύψος του?

Φέρνεις το ύψος. Έτσι δημιουργείς ένα ορθογώνιο τρίγωνο, που η υποτείνουσα είναι η μία πλευρά του τριγώνου, ενώ η μία κάθετη πλευρά (η βάση) θα ισούται με την μεγάλη πλευρά του τραπεζίου (α), μείον την μικρή πλευρά του τραπεζίου (β), δια δύο. (α-β)/2. Μετά έρχεται και σε βοηθάει ο Πυθαγόρας ;)

Ειμαι συγκλονισμενος...

Τελειωσα το Bioshock (εχοντας μαμησει ολες τις little sisters εκτος απο 1) και για πρωτη φορα ξαναπαιζω παιχνιδι απο την αρχη, για να δω τι θα γινει αμα τις σωσω ολες.

Ειναι το πρωτο παιχνιδι που με κανει να το ξαναπαιζω απο την αρχη.

Συγκινηση...

Οποιος μαριολης κατσει και γραψει spoiler τι γινεται αμα σωσεις ολες τις little siters....... να του καει το pc.

αυτη τη στιγμη μιλαω απο την ταξη της πληροφορικης μου!

ειμαι πολυ καγκουρας!!!! :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

α και τελειωσε το Hacked insomnia :hehe:

Ειμαι συγκλονισμενος...

Τελειωσα το Bioshock (εχοντας μαμησει ολες τις little sisters εκτος απο 1) και για πρωτη φορα ξαναπαιζω παιχνιδι απο την αρχη, για να δω τι θα γινει αμα τις σωσω ολες.

Συγκινηση...

Οποιος μαριολης κατσει και γραψει spoiler τι γινεται αμα σωσεις ολες τις little siters....... να του καει το pc.

Τις βλέπεις να παίζουν το θεατρικό "Οι τρεις αδελφές" του Τσέχωφ

Ειμαι συγκλονισμενος...

Συγκινηση...

Τα σπασε ε?

Κι εγώ τις έσωζα όλες, τα λυπόμουν τα κακόμοιρα. Τώρα που θα το παίξεις 2η φορά, πρόσεξε το σενάριο για να τα καταλάβεις όλα, ποιος ακριβώς είσαι, τι παίζει με τα Vita Chambers, κτλ κτλ.

Από τα καλύτερα σενάρια σε παιχνίδι, δυστυχώς όπως όλα τα παρόμοια του είδους είναι καταδικασμένα σε "ban" από τον απλό και μέσο gamer, δεν πιάνουν το "βάθος" του.

Ειλικρινά χαίρομαι που σ' άρεσε, καιρό έχω να δω σοβαρό gamer :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.