Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ρε παίδες ξέρει κανείς αν όλα τα bulk NEC dvd-rw έχουν 2 χρόνια εγγύηση?

Εχώ ένα AD-5170 Που δεν μου γράφει κανένα DL δισκάκι και είναι και από e-shop και δεν θυμάμαι αν έχει 1 ή 2 χρόνια εγγύηση...

Λεω οτι αν το Powered by vBulletin® Version 3.6.8 που πληρωνεις για το παρεις, και γενικα θεωρειται οτι πιο ασφαλες υπαρχει στην αγορα, τοτε τι να πουν και τα phpbb forums που καθε 2 χρονια γινεται πανικος απο defacements. Γιατι XQζάρεσαι ;

Ρε παίδες ξέρει κανείς αν όλα τα bulk NEC dvd-rw έχουν 2 χρόνια εγγύηση?

Εχώ ένα AD-5170 Που δεν μου γράφει κανένα DL δισκάκι και είναι και από e-shop και δεν θυμάμαι αν έχει 1 ή 2 χρόνια εγγύηση...

για 20ε προτιμάς να χάσεις την ψυχική σου ηρεμία?

Λεω οτι αν το Powered by vBulletin® Version 3.6.8 που πληρωνεις για το παρεις, και γενικα θεωρειται οτι πιο ασφαλες υπαρχει στην αγορα, τοτε τι να πουν και τα phpbb forums που καθε 2 χρονια γινεται πανικος απο defacements. Γιατι XQζάρεσαι ;

για το ινσόμνια λες;

τρεμε def ...η "μητσους" σου κινδυνευει!!!:p

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.999051

με τρωνε τα χερακια μου να τα δωσω τα 20E για αυτο το πραμα :hehe:

Τα σπαει! :D

ελα βρηκαμε ταιρι για την μητσους! :p

"Δομημένη" πυρηνική... Πάλι θα ξενυχτήσουμε, και πάλι θα θέλουμε καμπάνες για να ξυπνήσουμε στις 7 :(

Τι να πεις κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ απ' τη ζωή σου :p

Έχω νεύρα.Από του μεσημέρι! :rant:

Τι ποσοστό λίπους έχεις?

Αχαχααα!Εισαι ωραίος! :rofl:

Δεν ξέρω δεν έχω μετρηθεί.Λίγο πάντως.Είμαι 1,82_62 κιλά (!) και αθλούμαι κιόλας.Οπότε...

Κάποια στιγμή θα μετρηθώ να ξέρω γιατί είμαι πολύ περίεργος.

Ε άρα δεν είναι από το λίπος. Κάτι άλλο έχεις :p

Αχαχααα!Εισαι ωραίος! :rofl:

Δεν ξέρω δεν έχω μετρηθεί.Λίγο πάντως.Είμαι 1,82_62 κιλά (!) και αθλούμαι κιόλας.Οπότε...

Κάποια στιγμή θα μετρηθώ να ξέρω γιατί είμαι πολύ περίεργος.

γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι υπερβολικα αδυνατος; εγω ειμαι 1.90 (+κατι ψιλα ισως) και 87 κιλα και ολοι λενε οτι ειμαι πετσι και κοκκαλο...Και δεν εχουμε και καμια τρομερη διαφορα στο υψος...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.