Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
H απεργία στον ΟΤΕ δεν σου κάνει για δικαιολογία? :p:P:P

όχι γιατί με το speedtouch συγχρονίζεται ενώ με το linksys όχι...

για βοηθήστε λίγο

και όταν δοκιμάστηκε άλλο linksys ολόιδιο(wag200g) εκείνο με Firmware 1.01.04 συγχρονιστικέ

ενώ αυτό με Firmware 1.01.05(όπου δεν υπάρχει στο site τις linksys) δεν συγχρονίζεται

άμα το παο στην version 1.01.06 θα υπάρχει πρόβλημα με το RMA? (είναι από e-shop) που παρεπιπτόντως είναι αλλαγή από ένα ολόιδιο που πάλι δεν συγχρονίζονταν σε 3 διαφορετικές γραμμές του οτε,ούτε στο service του e-shop:slap:

:help:

Σήμερα έπαιξα με ένα iPhone..

Δεν ξέρω, μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις..

Σε σχέση με το Ρ3300, το λειτουργικό είναι πολύ πιο γρήγορο και η οθόνη του απλά τρομερή, αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο το φοβερό..

Λέω στο φίλο μου που το πήρε:

-Βγάλε με ένα βιντεάκι

-Δε βγάζει

-Άνοιξε το bluetooth να σου στείλω ένα ΜΡ3

-Δε γίνεται

-Βάλε το GPS να δούμε τη διαδρομή για Αλαγονία

-Πρέπει να έχεις internet

-Καλά, τραγούδα του κάνω.. 20€ το kb

Αυτός όμως, εννοείται ότι έχει πάθει πλάκα και κοροϊδεύει το Ρ3300. Είναι από αυτούς τους Apple Fans, αυτούς που έχουν όλα τα προϊόντα της Apple, ασχέτως αν είναι καλά ή όχι..

1 χρόνο μεγαλύτερος

EDIT: Τo iPhone δεν είναι δικό του, το έφερε για έναν άλλον φίλο μου. Ο άλλος φίλος μου είναι στην ηλικία μου.

Πωρώθηκε όμως πολύ άσχημα και θα πάρει και αυτός..

Εξαρτάται τι ζητάει ο καθένας. Στο Qtek είχα αγοράσει δέκτη για το GPS και το χρησιμοποίησα 1 φορά στα 2 χρόνια. Ανταλλαγές αρχείων με ΒΤ ζήτημα να έκανα 2-3 φορές. Περισσότερο για πλάκα στέλναμε σε ανύποπτους που τα είχαν ανοικτά σε καφετέριες για να δούμε αντιδράσεις. Όπως καταλαβαίνεις, δε μου λείψανε αυτά ;)

Σα λειτουργικό? Απόλυτα σταθερό, ταχύτατο, απίστευτη γκάμα εφαρμογών που κάνουν ότι θέλεις και στην πλειοψηφία τους δωρεάν. Από δυνατότητες? Εξαιρετικές. Το σήμα του ? Το ίδιο. Ευκολία χρήσης? Σύνδεση με wifi? Τα πάντα απλά. Παίρνει απάνω web/ftp servers! Τι χρειάζονται? Πολλές εφαρμογές, αν θέλετε εξήγηση σε άλλο thread.

Βασικά δεν υπάρχει, καλό ή κακό. Προσωπικά, αν και αντίθετος προς τη γενική φιλοσοφία της Apple (δηλαδή κάθε άλλο παρά fan), το έχω λατρέψει και είναι μακράν το καλύτερο κι πιό εύχρηστο τηλέφωνο που είχα. Το ίδιο κι η γυναίκα μου. Τώρα, σε όποιον δεν αρέσει, υπάρχουν δεκάδες άλλα :)

Προσωπικά, αν και αντίθετος προς τη γενική φιλοσοφία της Apple (δηλαδή κάθε άλλο παρά fan), το έχω λατρέψει και είναι μακράν το καλύτερο κι πιό εύχρηστο τηλέφωνο που είχα.

Δηλαδή τηλεφωνείς πιο εύκολα από άλλα τηλέφωνα;

Ασσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσε ρε ! :hehe:

Δεν την παλέυω άλλο...απο τις 9 στηνδουλειά μόνος μου...σε ένα κτίριο που συνήθως έχει 400άτομα..σήμερα έχει 7 το πολύ...

8 δηλαδή..έίναι και ο websenense εδώ :hehe:

Φυσικά :) Κι sms γράφω πολύ πιό γρήγορα, γιατί με βολεύει το αντίχειρας/querty πολύ περισσότερο από τη γραφίδα ή το κλασσικό πληκτρολόγιο. Άλλους όμως μπορεί να μην τους βολεύει αυτό.

Πόσο πιο εύκολο μπορεί να γίνει το πάτημα 10 πλήκτρων , και πόσο πιο γρήγορα να γράψεις 1 sms...

Τέσπα , τα κινητά κ αν έχουν γίνει bloated-overloaded.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.