Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Φίλος, είμαι στο 3ο έτος, και ήδη χρωστάω 20 μαθήματα από τα 35 που έχουμε κάνει. Έπαιξαν ρόλο κι άλλοι παράγοντες, πέρα από τη χαλαρότητά μου (που υπήρξε μόνο στο καταστροφικό περσινό έτος), αλλά το θέμα είναι ότι χρωστάω πάνω από τα μισά μαθήματα, και ήδη έχω αρχίσει να αγχώνομαι... Εφόσον στο επιτρέψουν οι συνθήκες, μην το αφήσεις το θέμα του διαβάσματος στην τύχη του...

Καληνύχτα, γτ έχει διάβασμα αύριο :(

@ea6gka: 6-7 το εξάμηνο, παίζει να περνάει παραπάνω μαθήματα απ'αυτά που του αντιστοιχούν :p (εξαρτάται και τη σχολή)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Έλεος και πάλι έλεος.Κατέβαζα ένα βίντεο με το flashget, κόλλησε και πήγα να το σβήσω και μου έσβησε μόνο του και οριστικά (ούτε καν στον κάδο τα πήγε λέμε) τα μισά από τα αρχεία που είχα στο φάκελο.Καμιά 150ριά τουλάχιστον.Ούτε που θυμάμαι τι είχα.Από οδηγούς,προγράμματα, βίντεο μέχρι και έγγραφα της σχολής!Αυτό δεν το χω ξαναματαδεί! :-O:rant:

Τώρα για τις σχολές: όλα γίνονται.Το θέμα είναι ότι αν τα αφήσουμε στο τέλος θέλει τρελό λιώσιμο και ίσως δεν αξίζει.Υπάρχουν όμως σχολές που ακόμα και αν τις πάρεις στα ζεστά από την αρχή πρέπει να αφιερωθείς πραγματικά σε αυτές.Πρέπει να είσαι επαγγελματίας φοιτητής και ας νομίζει ο μέσος Έλληνας ότι ο κάθε φοιτητής ξύνεται και κοπροσκυλιάζει.

6-7 το εξαμηνο οχι το ετος ...6-7 το ετος εχεις καει

Εγώ μιλάω καθαρά για αυτόν που τον παίρνει να πάρει πτυχίο με καθυστέρηση 1-2 χρόνια.Γενικά μιλώντας, σε πάρα πολλές σχολές ο μέσος όρος είναι ν+2/3 χρόνια, δηλαδή 6-7 έτη.Άμα κάποιος δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να καθυστερήσει (hint:οικονομικό, γονείς, ή απλά δε βιάζεται να τελειώσει για χ λόγους) τα 6-7 μαθήματα, μεταφράζονται σε 30-35 στα χρόνια πτυχίου. Τώρα, από κει και πέρα έχοντας 3 εξεταστικές+σεπτέμβρη+πτυχιακές -δε βάζω στανταρ νούμερο γιατι διαφέρει από σχολή σε σχολή- το να περάσεις 15 μαθήματα δεν είναι τίποτα.

Τέλος, 7 το εξάμηνο σε πάρα πολλές σχολές δε γίνεται γιατί πολύ απλά δεν έχουν τόσα μαθήματα.

Σε σχολές με 60+ μαθήματα δεν ισχύουν τα παραπάνω :hehe::hehe::hehe:

edit:Πραγματικά δε γνωρίζω καμία σχολή που πρέπει να είσαι επαγγελματίας φοιτητής.Κολλητός πέρασε 31 μαθήματα σε διπλη.Μισή σχολή δλδ.Σίγουρα πέθανε στο διάβασμα 2 1/2 μήνες αλλά βγήκε....η μισή σχολή- ηλεκτ.μηχαν.υπολογιστών-.

Πρόγραμμα θέλει και τίποτα άλλο, relax.

εγω παντως μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι τελειωσα και οτι παω να την πεσω για τις περιπου 3.30 ωρες που απομενουν (+κατι ψιλα) μεχρι να ξαναχτυπησει το ξυπνητηρι...

:zzz:

μολις ειδα καποιον να παραβιαζει την πορτα ενος καταστηματος στη γειτονια μου..

πηρα το 100..ελπιζω να τον πιασουν τον !@#$%^&)((&*

Κολλητός πέρασε 31 μαθήματα σε διπλη.Μισή σχολή δλδ.Σίγουρα πέθανε στο διάβασμα 2 1/2 μήνες αλλά βγήκε....η μισή σχολή- ηλεκτ.μηχαν.υπολογιστών-.

Πρόγραμμα θέλει και τίποτα άλλο, relax.

Εμενα ένας κολλητός μου περασε 65 μαθήματα σε μια , όχι διπλη, εξεταστική σ αυτη τη σχολή.

Εμενα ένας κολλητός μου περασε 65 μαθήματα σε μια , όχι διπλη, εξεταστική σ αυτη τη σχολή.

και ποσο του στοίχισε?

Καλα ρε παιδια αν σας έλεγα ότι ειμαι παντρεμενος με την Αngelina Jolie θα το πιστευατε? : p

Δλδ προσοχή! ... αυτο συνεπαγεται ότι ο Brand Pitt ποσταρει στο thelab και ψαχνει για προσφορες RAM κατω των 100ε

Αν και η απορία του defiant ήταν λογική.

Αντι για !!!!! στο quote του ΚΟΜΜ το έγραψα.

Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι οτι όλα γίνονται με πρόγραμμακαι σωστή οργάνωση-ενημέρωση.

Το συγκεκριμένο παλικάρι, πριν το καλοκαίρι χρωστούσε τη μισή σχολή και τώρα τελειώνει πτυχιακή.

Προφανώς άμα διαβάζεις 5 ώρες τη μέρα 2 βδομάδες πριν την εξεταστική και δεν έχεις ιδέα απο θέματα-σημειώσεις θα πάρεις 5 πέτρες.

Εγώ ξαναλέω ότι ξέρω συγκεκριμένα 4 άτομα, άλλοι εμπ άλλοι πάτρα άλλοι ξάνθη που κάτσανε 2 μήνες, κόψανε wow-poker-μεθύσια και περάσανε ν μαθήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.