deninho Μάρτιος 27, 2008 #3162 Μάρτιος 27, 2008 απολυτως τιποτα......απο μονο του εδω και μερικες ωρες αποφασισε να μην ξανακανει register στην Cosmote.... η sim δουλευει κανονικα σε αλλη συσκευη......και ωρες ωρες πεταει κατι ενδειξεις για roaming.....soft reset τιποτα....hard reset τιποτα.... το μονο που δεν μπορεσα να κανω ειναι reflash την rom γιατι δεν γινεται σε Vista.....αλλα μονο σε ΧΡ που δεν εχω...... τι κανουμε?:bye: Partition, έναν εξωτερικούλη που να του περάσεις xp. Στο τέλος τέλος έλα από εδώ, να το φλασάρεις στο λαπτοπ
KoMM Μάρτιος 27, 2008 #3164 Μάρτιος 27, 2008 μόλις τέλειωσα το episode 1 !!!11!το 2 λέει; μικρό μου φάνηκε πάντως, αλλά για 9.95$ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
Dr.Paneas Μάρτιος 27, 2008 #3165 Μάρτιος 27, 2008 Βηχας Βηχασ Βηχας και antivirus. Αντε να δουμε ποτε θα περασει κ αυτο.
hayabusa Μάρτιος 27, 2008 #3166 Μάρτιος 27, 2008 WOW,εχω ηδη κλεισει εξαωρο και συνεχιζω ακαθεκτος διαβασμα φυσικης και λυσιμο ασκησεων για αυριο...Δεν την παλευω με τιποτα...:bye::toomuchne
perp Μάρτιος 27, 2008 #3168 Μάρτιος 27, 2008 Κοιτα να δεις timing που εκατσε με μια δουλεια στην British Airways/Aircraft Engineering και που δεν μπορω πλέον να παω.... 2 στα 2 εχω με την British "Dear Panagiotis, We are pleased to invite you to attend a test / interview and group exercise on Friday 28th March 2008 at 09:15 , The Rivers, (Recruitment), Cranebank, PO Box 59, Heathrow Airport, Hounslow, Middlesex, TW6 2SL (please see attached map). You will take a test, be part of group exercise plus an interview and will be expected to be with us for approximately 4-5 hours. Please report to The Rivers, Reception area at least 15 minutes prior to the assessment time. Travelling to Heathrow can be difficult so ensure you allow plenty of time to arrive. If you are travelling by public transport I have attached our shuttle bus timetable that you can get from Hatton Cross Underground Station or Arora Park Hotel directly to The Rivers. If you are driving then follow the signs to The Rivers and walk around to security. You must bring this letter as id and show it to Security when you arrive. Please ensure that you bring the following with you: Valid Passport 2 passport-sized photographs Proof of National Insurance number (NI card, P45, P60 or wage slip) Completed Workability Form Proof of qualifications Completed Workability Form (form attached) "
perp Μάρτιος 27, 2008 #3170 Μάρτιος 27, 2008 Ναι αλλα μόλις τώρα το ειδα καθώς εσταλει στο professional account Δεν πειράζει με την 3η θα συγχρονιστουμε με την ΒΑ....τουλαχιστον τωρα ειμαι προετοιμασμένος οτι μετα την Ανάσταση στις 3.30 το πρωι θα δουλευω...κατι ειναι και αυτο....(μέχρι πρότινως ουτε αν δουλευω μεθαυριο δεν ηξερα )
astrolabos Μάρτιος 27, 2008 #3171 Μάρτιος 27, 2008 φασισμός, προδοσία. Κρίμα ρε Παναγιώτη. Πάντως το πήρες καλά το θέμα.
ea6gka Μάρτιος 27, 2008 #3172 Μάρτιος 27, 2008 30φυλοπουλος τωρα , απορω τον αλητη αυτον πως δεν τον κλεινουν μεσα
Maximus Μάρτιος 27, 2008 #3173 Μάρτιος 27, 2008 μόλις τέλειωσα το episode 1 !!!11!το 2 λέει; μικρό μου φάνηκε πάντως, αλλά για 9.95$ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!Καταπληκτικό, απλά.
hayabusa Μάρτιος 27, 2008 #3174 Μάρτιος 27, 2008 Το βλέπουμε ότι ξεσκίζεσαι στο διάβασμα 1 διαλειμμα για να παρω μια δοση απο τον λαμπη ειναι απαραιτητο... Βtw, εχω ακομα... @ea6gka: γιατι αραγε ;:whistling
daemon13 Μάρτιος 27, 2008 #3175 Μάρτιος 27, 2008 1 διαλειμμα για να παρω μια δοση απο τον λαμπη ειναι απαραιτητο...Βtw, εχω ακομα... @ea6gka: γιατι αραγε ;:whistling πω ρε φίλε,σε θαυμάζω...εγώ 6 μήνες που είμαι στην σχολή τώρα,δεν έχω ανοίξει ούτε μία φορά βιβλίο...ούτε μία κυριολετικά.Να δω τι θα κάνω με τα μυαλα που κουβαλάω....
KoMM Μάρτιος 28, 2008 #3176 Μάρτιος 28, 2008 Καταπληκτικό, απλά. Xμμμ, ψήνομαι να το κατεβάσω , αλλά 29$ ρε γμτ δε μου περισσεύουν τώρα πω ρε φίλε,σε θαυμάζω...εγώ 6 μήνες που είμαι στην σχολή τώρα,δεν έχω ανοίξει ούτε μία φορά βιβλίο...ούτε μία κυριολετικά.Να δω τι θα κάνω με τα μυαλα που κουβαλάω.... 1)θα αρχίσεις διάβασμα με νορμαλ ρυθμούς+παρακολούθηση και θα πάρεις πτυχίο στα χρόνια σου. 2)θα σου πούμε εμείς "μην κάνεις τις ίδιες ******** με μας" , και θα σε φάει η περιέργεια για το τι κάναμε, θα τα κάνεις και συ, και θα πάρεις πτυχίο στα 6-7 χρονάκια μετά από καλοπέραση, κρεπάλες, 10κιλα, κάψιμο, και με την ψυχή στο στόμα, βλαστημώντας γιατί δε ξεκίνησες σοβαρό διάβασμα απ το 3ό ΑΝΤΕ 4ο έτος, και έφτασες στο 5ο-6ο να διαβάζεις 15 ώρες τη μέρα αναπολώντας τα ανέμελα πρώτα φοιτητικά χρόνια.Θα είσαι και σε μια μίνι κατάθλιψη που οι γνωστοί σου έχουν πτυχίο.
magicman Μάρτιος 28, 2008 #3177 Μάρτιος 28, 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978124&product=946672εχει κανεις τον συγκεκριμένο?υ.γ εχω φαει κολλημα με το sudoku λεμε!
daemon13 Μάρτιος 28, 2008 #3178 Μάρτιος 28, 2008 Xμμμ, ψήνομαι να το κατεβάσω , αλλά 29$ ρε γμτ δε μου περισσεύουν τώρα 1)θα αρχίσεις διάβασμα με νορμαλ ρυθμούς+παρακολούθηση και θα πάρεις πτυχίο στα χρόνια σου. 2)θα σου πούμε εμείς "μην κάνεις τις ίδιες ******** με μας" , και θα σε φάει η περιέργεια για το τι κάναμε, θα τα κάνεις και συ, και θα πάρεις πτυχίο στα 6-7 χρονάκια μετά από καλοπέραση, κρεπάλες, 10κιλα, κάψιμο, και με την ψυχή στο στόμα, βλαστημώντας γιατί δε ξεκίνησες σοβαρό διάβασμα απ το 3ό ΑΝΤΕ 4ο έτος, και έφτασες στο 5ο-6ο να διαβάζεις 15 ώρες τη μέρα αναπολώντας τα ανέμελα πρώτα φοιτητικά χρόνια.Θα είσαι και σε μια μίνι κατάθλιψη που οι γνωστοί σου έχουν πτυχίο. τόσο χάλια δηλαδή....παιδιά καληνύχτα,μάλλον πάω για διάβασμα!
KoMM Μάρτιος 28, 2008 #3179 Μάρτιος 28, 2008 χαχα εξαρτάται πως θα το δεις Σίγουρα για να αφήνεις μαθήματα και να είσαι χαλαρός παίζουν κ άλλοι παράγοντες, απλά η δική μου συμβουλή είναι ότι και να κάνεις, όσο και να καείς, πέρνα 6-7 μαθήματα το έτος -αν είσαι πολυτεχνείο ή γενικά σε σχολή με 60-65++++ ε..-. Απλά μη την αφήσεις τελείως γιατί αλλιώς είναι να είσαι 5ο έτος και να χρωστάς 15 και αλλιώς να χρωστάς 40. υ.γ. αν το καλοσκεφτείς , είναι 2-3 μαθήματα την εξεταστική..δηλαδή το hypersuperturbomaximum 1 μήνα διάβασμα..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.