Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Λίγα λόγια για τον ΚΑΚΟ Moderator εν ονόματι Chosenάς.

Μας βάζει φωτιές με κάτι απίστευτες uber-super-ULTRA BUFFER-omg προσφορές, κι όταν τον ρωτάς που τη βρήκες ρε κερατά, σου απαντάει με αυτό:

awesomeiv3.jpg

Χμμμ, ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα το πει αυτό! :p

Κοίταξε wizard, γνωρίζω τι με περιμένει άβγαλτος εντελώς δεν είμαι, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά όμως.Ξέρεις γιατί θέλω επιτέλους να τελειώσω;Τα δύο τελευταία χρόνια τα ξέγραψα όλα από τη ζωή μου για να προχωρήσω το θέμα της σχολής.Όλα όμως.Έφτασα σε σημεία τρέλας, έτσι;Εντάξει έχω μάθει από μικρός στο διάβασμα και στο σφίξιμο των δοντιών, δεν τα περιμένω να πέσουν όλα απ' το ταβάνι, αλλά αυτό δεν περίμενα να το βιώσω.Εντάξει, δε λέω, πληρώνω και λάθη δικά μου.Σε συνδυασμό με άσχημες συγκυρίες και τη δυσκολία της σχολής έφτασα σε σημείο που για εμένα ήταν πάτος.Το πήρα άπόφαση και τα παράτησα όλα.Αυτό που με κούρασε όμως ξέρεις ποιό ήταν;Όχι ότι είχα να διαβάσω ή ότι είχα άγχος αρκετό και ψυχολογία άσχημη.Αυτό που με ισοπέδωσε ήταν που δεν ήξερα κάνω κάτι για εμένα.Ότι έχω χρόνο για τον εαυτό μου βρε παιδί μου, να κάνω κάτι που γουστάρω.Αυτό γινόταν μόνο για μερικές μέρες μετά το τέλος των εξεταστικών.Τόσους μήνες περίμενα του Κουτρούλη το γάμο για μια εβδομάδα.Δεν είχα για 2 χρόνια dvd,cd player στο σπίτι, τους υπολογιστές τους είχα δώσει σε φίλους, μια ταινία δεν είδα,σχέση και να ήθελα να κάνω φυσικά δε μπορούσα, άκουγα καμιά φορά ραδιόφωνο μόνο όταν έκανα μπάνιο.Θα το άντεχες εύκολα για τόσο διάστημα αυτό;

Δεν είχα πρόγραμμα συγκεκριμένο.Δεν ήταν όπως όταν δουλεύεις που έχεις ένα συγκεκριμένο ωράριο και προσαρμόζεσαι ανάλογα.Εντάξει σου τρώει ώρα η δουλειά αλλά ξέρεις πότε και τι έχεις να κάνεις.Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου τώρα δύο χρόνια μόνο να διαβάζει και να κοιμάται.Τίποτ' άλλο.Ε κάποια στιγμή θα έμπαινα στη δουλειά, δε γίνεται να το αποφύγουμε.Μερικές φορές αυτός που διαβάζει δουλεύει πολύ περισσότερο από σκληρά εργαζομένους.Μερικοί γνωστοί μου μου λέγανε <<σιγά ρε φίλε φοιτητής είσαι.Ντάξει, μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια τους έλεγα εγώ.Πόσες ώρες δουλεύεις τη μέρα;8;Ε, όση ώρα σου έτρωγαν εσένα 2 μέρες δουλειά μου έτρωγε εμένα μια μέρα διάβασμα>>.Τέλοσπάντων προτιμώ να ξέρω ότι θα έχω να δουλέψω κάποιες ώρες παρά να μην έχω ζωή καθόλου.Μαύρη υπομονή έκανα και απλώς περίμενα να περάσει ο χρόνος για να ανασάνω και να ξαναγίνω άνθρωπος.Για εμένα τουλάχιστον η φοιτητική ζωή δεν είναι πάντα και τόσο χαλαρή και ρόδινη.

Βαρέθηακα ρε παιδιά να βγαίνω στις 20 μέρες απ' το σπίτι για να δώσω και να λέω, κοίτα έχει και κόσμο έξω!Σιχάθηκα να μη μπορώ να πάω γυμναστήριο για περισσότερο από 20 μέρες, να μη μπορώ να αφήσω το μυαλό μου ελεύθερο, να πέφτω για ύπνο και αντί να σκέφτομαι πονηριές να σκέφτομαι για μαθήματα μόνο, να, να, να.Δεν είναι της ηλικίας μου όλα αυτά.Προτιμώ σιγά σιγά να αρχίσω να δουλεύω.Τουλάχιστον μια δουλειά γραφείου προσωπικά δε με κουράζει τόσο.

Ουφ. :laughing:

απολυτως τιποτα......

απο μονο του εδω και μερικες ωρες αποφασισε να μην ξανακανει register στην Cosmote.... η sim δουλευει κανονικα σε αλλη συσκευη......και ωρες ωρες πεταει κατι ενδειξεις για roaming.....soft reset τιποτα....hard reset τιποτα....

το μονο που δεν μπορεσα να κανω ειναι reflash την rom γιατι δεν γινεται σε Vista.....αλλα μονο σε ΧΡ που δεν εχω......

τι κανουμε?:bye:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.