greekfragma Μάρτιος 27, 2008 #3141 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 θες να σου φερω και το MAD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 27, 2008 #3142 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 OCZ 2x2Gb 1000MHz €71http://www.thelab.gr/showthread.php?p=706128#post706128 Κρίμα, θα βγούν και redline Mushkin λίγο φτηνότερες σύντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 27, 2008 #3143 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Λέγε πότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 27, 2008 #3144 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Λίγα λόγια για τον ΚΑΚΟ Moderator εν ονόματι Chosenάς.Μας βάζει φωτιές με κάτι απίστευτες uber-super-ULTRA BUFFER-omg προσφορές, κι όταν τον ρωτάς που τη βρήκες ρε κερατά, σου απαντάει με αυτό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάρτιος 27, 2008 #3145 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Πριν από λίγο μόλις πήγα να κάνω subscription στο MSDN της Microsoft... :hehe: :hehe: Απατεώνες, δηλαδή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 27, 2008 #3146 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=nJ2ggBOEaZE:inlove: #%@#%@ γυναικες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 27, 2008 #3147 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 ^^ κάνει και αργές αλλαγές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 27, 2008 #3148 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Πάρε δω νά χεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 27, 2008 #3149 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Λέγε πότεΜπα οχι ρε δεν χρειαζεται... Μην αγχωνεσαι.Εχω ηδη 4GB μνημες δεν ειναι αναγκη να μου παρεις... 3.7 κιτακια των 4GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 27, 2008 #3150 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Δυνατό το supra μονο σούζα δεν σηκώθηκε , κ εκανε και ωραιο ζέσταμα στα λάστιχα το γκομενάκι . μπράβο Ακη μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 27, 2008 #3151 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Μαθαίνω δάσκαλε...μαθαίνω :P:P να και ένα καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 27, 2008 #3152 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 αντε, ωρα να κατεβουν τα ρολα για σημερα...Παω να απομονωθω για να διαβασω...Ελπιζω να εχω τελειωσει μεχρι τη 1.00-1.30...:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 27, 2008 #3153 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 8.00 αναχωρηση για την σχολη. 20.46 ειμαι στο σπιτι.Καψιμο αυτος ο αυτοματισμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Μάρτιος 27, 2008 #3154 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Εγώ μόλις σήμερα είδα ότι έχω ένα βασικό μόνο για φτυχίο!Όλεεεε, άντε να τελειώνουν τα βάσανά μας. :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 27, 2008 #3155 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Όλεεεε, άντε να τελειώνουν τα βάσανά μας.Μάλλον τώρα αρχίζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Μάρτιος 27, 2008 #3156 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Χμμμ, ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα το πει αυτό! Κοίταξε wizard, γνωρίζω τι με περιμένει άβγαλτος εντελώς δεν είμαι, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά όμως.Ξέρεις γιατί θέλω επιτέλους να τελειώσω;Τα δύο τελευταία χρόνια τα ξέγραψα όλα από τη ζωή μου για να προχωρήσω το θέμα της σχολής.Όλα όμως.Έφτασα σε σημεία τρέλας, έτσι;Εντάξει έχω μάθει από μικρός στο διάβασμα και στο σφίξιμο των δοντιών, δεν τα περιμένω να πέσουν όλα απ' το ταβάνι, αλλά αυτό δεν περίμενα να το βιώσω.Εντάξει, δε λέω, πληρώνω και λάθη δικά μου.Σε συνδυασμό με άσχημες συγκυρίες και τη δυσκολία της σχολής έφτασα σε σημείο που για εμένα ήταν πάτος.Το πήρα άπόφαση και τα παράτησα όλα.Αυτό που με κούρασε όμως ξέρεις ποιό ήταν;Όχι ότι είχα να διαβάσω ή ότι είχα άγχος αρκετό και ψυχολογία άσχημη.Αυτό που με ισοπέδωσε ήταν που δεν ήξερα κάνω κάτι για εμένα.Ότι έχω χρόνο για τον εαυτό μου βρε παιδί μου, να κάνω κάτι που γουστάρω.Αυτό γινόταν μόνο για μερικές μέρες μετά το τέλος των εξεταστικών.Τόσους μήνες περίμενα του Κουτρούλη το γάμο για μια εβδομάδα.Δεν είχα για 2 χρόνια dvd,cd player στο σπίτι, τους υπολογιστές τους είχα δώσει σε φίλους, μια ταινία δεν είδα,σχέση και να ήθελα να κάνω φυσικά δε μπορούσα, άκουγα καμιά φορά ραδιόφωνο μόνο όταν έκανα μπάνιο.Θα το άντεχες εύκολα για τόσο διάστημα αυτό; Δεν είχα πρόγραμμα συγκεκριμένο.Δεν ήταν όπως όταν δουλεύεις που έχεις ένα συγκεκριμένο ωράριο και προσαρμόζεσαι ανάλογα.Εντάξει σου τρώει ώρα η δουλειά αλλά ξέρεις πότε και τι έχεις να κάνεις.Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου τώρα δύο χρόνια μόνο να διαβάζει και να κοιμάται.Τίποτ' άλλο.Ε κάποια στιγμή θα έμπαινα στη δουλειά, δε γίνεται να το αποφύγουμε.Μερικές φορές αυτός που διαβάζει δουλεύει πολύ περισσότερο από σκληρά εργαζομένους.Μερικοί γνωστοί μου μου λέγανε <<σιγά ρε φίλε φοιτητής είσαι.Ντάξει, μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια τους έλεγα εγώ.Πόσες ώρες δουλεύεις τη μέρα;8;Ε, όση ώρα σου έτρωγαν εσένα 2 μέρες δουλειά μου έτρωγε εμένα μια μέρα διάβασμα>>.Τέλοσπάντων προτιμώ να ξέρω ότι θα έχω να δουλέψω κάποιες ώρες παρά να μην έχω ζωή καθόλου.Μαύρη υπομονή έκανα και απλώς περίμενα να περάσει ο χρόνος για να ανασάνω και να ξαναγίνω άνθρωπος.Για εμένα τουλάχιστον η φοιτητική ζωή δεν είναι πάντα και τόσο χαλαρή και ρόδινη. Βαρέθηακα ρε παιδιά να βγαίνω στις 20 μέρες απ' το σπίτι για να δώσω και να λέω, κοίτα έχει και κόσμο έξω!Σιχάθηκα να μη μπορώ να πάω γυμναστήριο για περισσότερο από 20 μέρες, να μη μπορώ να αφήσω το μυαλό μου ελεύθερο, να πέφτω για ύπνο και αντί να σκέφτομαι πονηριές να σκέφτομαι για μαθήματα μόνο, να, να, να.Δεν είναι της ηλικίας μου όλα αυτά.Προτιμώ σιγά σιγά να αρχίσω να δουλεύω.Τουλάχιστον μια δουλειά γραφείου προσωπικά δε με κουράζει τόσο. Ουφ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 27, 2008 #3157 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 :bye:παει το XDA.......:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάρτιος 27, 2008 #3158 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Rma sucessful,9800 on the way.....γιουπιιιιιιιιιιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 27, 2008 #3159 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 :bye:παει το XDA.......:bye: Τι του έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 27, 2008 #3160 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 απολυτως τιποτα......απο μονο του εδω και μερικες ωρες αποφασισε να μην ξανακανει register στην Cosmote.... η sim δουλευει κανονικα σε αλλη συσκευη......και ωρες ωρες πεταει κατι ενδειξεις για roaming.....soft reset τιποτα....hard reset τιποτα....το μονο που δεν μπορεσα να κανω ειναι reflash την rom γιατι δεν γινεται σε Vista.....αλλα μονο σε ΧΡ που δεν εχω......τι κανουμε?:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.