Wizard! Μάρτιος 25, 2008 #3081 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Γιατί πολύ απλά ο πατέρας μου πέθανε από καρδιά, όχι από το τσιγάρο... Ο νοών, νοείτω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 25, 2008 #3082 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Αν μπερδεύεις τις καλοκαιρινές φωτιές με αυτή της Σκοπέλου, μάλλον θέλεις διάβασμα...Η χθεσινή ήταν από αμέλεια ηλίθιου αγρότη που έβαλε να κάψει ξερόχορτα με 5-6 μποφόρ! :rant:Κι το χειρότερο? Ότι θα πάει για αμέλεια!Τι μπερδεματα και ιστοριες μου λες τωρα δεν μπορω να καταλαβω....Βαλλαν φωτια χθες και ο τρεχον μηνας ειναι ο Μαρτης...factΛεγοντας το αυτο,εννοουσα το πολυ απλο,οτι εφοσον αρχισαμε απο τωρα με τισ φωτιες,Μαρτιο μηνα,το καλοκαιρι που μας ερχετε τι αλλο θα γινει?Τωρα αυτα τα περι ηλιθιων αγροτων και αμελιας τα ακουω λιγο βαθια :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 25, 2008 #3083 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 ναι, αλλα και παλι η ουσια ειναι οτι η φωτια δεν ξεκινησε απο εμπρησμο αλλά απο την (εγκληματική ( ; ) ) αμέλεια ενός ατόμου...Αυτό προσπαθει να σου εξηγήσει ο Wizard. Και μια γιαγιά μπορει να ξεχασει μια κουζινα αναμενη και να παρει φωτια ενα τετραγωνο...Δεν σημαινει τιποτα αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 25, 2008 #3084 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Βαλλαν φωτια χθες και ο τρεχον μηνας ειναι ο Μαρτης...factWrong. Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις? Η φωτιά ήταν ατύχημα. Θα μπορούσε να πιάσει και Δεκέμβρη. Τόσο δύσκολο να το καταλάβεις?Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας όταν αγρότης στην περιοχή του Αγνώντα προσπάθησε να κάψει ξερά χόρτα. Όμως λόγω των δυνατών ανέμων έφτασε γρήγορα μέχρι το χωριό Στάφυλος, καλύπτοντας με μεγάλη ταχύτητα απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 25, 2008 #3085 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 οχι δεν ξερω να διαβαζω,με τηλεπαθεια και μαγικα μαθαινω τι γραφεται σε καθε ποστ σας,ειναι μια ινδικη τεχνικη την οποια εχω αναπτυξει σε μια σχολη ninja μετα απο τις χρονιες περιπλανησεις μου στα βαθη της ΑσιαςΕσυ(εις) διαβαζεται ομως τι γραφω εγω?Η ουσια στα γραφομενα μου ειναι πως ατυχημα ξε-ατυχημα,εχουμε φωτια Μαρτη μηνα και να ναι καλα η βροχη που την μαξεψε.Αν ηταν καλοκαιρι με καυσωνα θα ειχε αρπαξει το μισο νησι...Εκτος αυτου,ανεφερα πως την επισημη αναφορα της πυροσβεστικης + αστυνομιας την βλεπω με σκεπτικισμο,γιατι πολλοι απο μας εχουμε βιωσει αυτα τα κατα λαθος με τα χορταρια και τις φωτιες απο τα γκαζακια/κουζινες,που εν τελει μονο τυχαια δεν ηταν αλλα αποσκοπουσαν στο αυτονοητο.Οποτε παιρνοντας σαν δεδομενο οτι εσυ(εις) γνωριζετε αναγνωση (γιατι εγω ειπαμε δεν διαβαζω),μαλλον θα πρεπει να υποθεσω οτι το προβλημα στην δικη σας περιπτωση ειναι διανοητικο.Απο δω και περα θα δειχνω περισοτερη κατανοηση και υπομονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 25, 2008 #3086 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Καλή δύναμη να το πώ? Αν θα αντέξω να το πώ? Η μήπως καλύτερα. Σας χαιρετώ παιδιά,τα λέμε του χρόνου τέτοια εποχή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 25, 2008 #3087 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Στην αρχή χάρηκα γιατι νόμιζα ότι πας φαντάρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 25, 2008 #3088 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 φυυυυυυυυυυγε ρεεεεεεεεεεε. Είμαι νινί ακόμα για να πάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 26, 2008 #3089 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 @wizard , αυτη την εποχη τα ξεροχορτα που τα ειδες απορω , ενταξει το λεει το δελτιο της ΠΥ αλλα δε σου προκαλει εντυπωση το οτι ΔΕΝ υπαρχουν ξεροχορτα μαρτιο μηνα?:toomuchneΠροφανως πηρες την ειδηση αμασητα@crazyant , αυτη την εποχη οι αγροτες καινε τα ελαιοκλαδα που περισευουν απο το κλαδεμα της ελιας , και ειναι πολυ ευφλεκτο αν και υγρο το ξυλο(εχει λαδι μεσα του το δεντρο). Λοιπον δεν αποκλειεται να την εβαλε αγροτας και να το εβαλαν ως "ξεροχορτα", δεν μου προκαλει εντυπωση που το μπερδεψαν...εδω λεμε για ξεροχορτα εν μεσω μαρτιου μηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 26, 2008 #3090 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 an7 lol oreos.....sql thelo ke go καti praματα :P bb τερρυ τατε όλα τα λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 26, 2008 #3091 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 απεργια ο οτε σημερα..μεχρι κ την παρασκευη..εν ολιγης , την γ@μησαμε @δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 26, 2008 #3092 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 καλημερα,προσπαθω να σταθω στα ποδια μου............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 26, 2008 #3093 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Πολύ υποτονικά είναι σήμερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 26, 2008 #3094 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 στο χέρι σου είναι wiz να την κάνεις να μην είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 26, 2008 #3095 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 3 ώρες κενό:clap: Και βρέχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 26, 2008 #3096 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 @F117: Πως? Βρίσκοντας την πρωτότυπη και προσπαθώντας με το Photoshop να την κάνω να φαίνεται έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάρτιος 26, 2008 #3097 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Είναι ιδέα μου ή τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος του ελλ. δημοσίου ενάντια στην πειρατία... το ΣΔΟΕ έχει πάρει φωτιά και στέλνει επιστολές σε όλες τις εταιρίες και γενικά έχει αρχίσει το κυνηγητό προς όλες τις κατευθήνσεις... αυτό δεν είναι κακό βέβαια, καλό είναι ειδικά για τις επιχειρήσεις, αλλά μήπως ψάχνουν να βγάλουν τα σπασμένα και το χρέος τους από αυτά και δεν κοιτάνε πως να βελτιώσουν την εσωτερική διαχείρηση του κράτους και να τρώνε λιγότερα λεφτά από εμάς... έχουν "φάει" τόσα λεφτά όσο ο προϋπολογισμός ενός μικρού κράτους, ας κυνηγήσουν την πειρατεία, αλλά ας αρχίσουν εκκαθάριση εκ των έσω πρώτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 26, 2008 #3098 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Το εχω παρατηρησει και γω...σε πολλες επιχειρησεις που συνεργαζομαστε εχουν ερθει για ελεγχο τελευταια.... Ο αριθμος κατεβάσματος Open Office εχει ανέβει κατακόρυφα για Ελλάδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 26, 2008 #3099 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Είναι ιδέα μου ή τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος του ελλ. δημοσίου ενάντια στην πειρατία... O "πόλεμος" είναι παγκόσμιος... Από Μ$ ξεκίνησε κι ζητήθηκε από όλες τις χώρες κι είναι εδώ και 2 μήνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Μάρτιος 26, 2008 #3100 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Καλή δύναμη να το πώ?Αν θα αντέξω να το πώ? Η μήπως καλύτερα. Σας χαιρετώ παιδιά,τα λέμε του χρόνου τέτοια εποχή? Πόσες σελίδες? Εμένα το βιβλίο Java2 (Dietel-Dietel παρακαλώ), 1700 με το συμπάθειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.