Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αν μπερδεύεις τις καλοκαιρινές φωτιές με αυτή της Σκοπέλου, μάλλον θέλεις διάβασμα...

Η χθεσινή ήταν από αμέλεια ηλίθιου αγρότη που έβαλε να κάψει ξερόχορτα με 5-6 μποφόρ! :rant:

Κι το χειρότερο? Ότι θα πάει για αμέλεια!

Τι μπερδεματα και ιστοριες μου λες τωρα δεν μπορω να καταλαβω....

Βαλλαν φωτια χθες και ο τρεχον μηνας ειναι ο Μαρτης...fact

Λεγοντας το αυτο,εννοουσα το πολυ απλο,οτι εφοσον αρχισαμε απο τωρα με τισ φωτιες,Μαρτιο μηνα,το καλοκαιρι που μας ερχετε τι αλλο θα γινει?

Τωρα αυτα τα περι ηλιθιων αγροτων και αμελιας τα ακουω λιγο βαθια :whistling

ναι, αλλα και παλι η ουσια ειναι οτι η φωτια δεν ξεκινησε απο εμπρησμο αλλά απο την (εγκληματική ( ; ) ) αμέλεια ενός ατόμου...Αυτό προσπαθει να σου εξηγήσει ο Wizard.

Και μια γιαγιά μπορει να ξεχασει μια κουζινα αναμενη και να παρει φωτια ενα τετραγωνο...Δεν σημαινει τιποτα αυτο...;)

Βαλλαν φωτια χθες και ο τρεχον μηνας ειναι ο Μαρτης...fact

Wrong. Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις? Η φωτιά ήταν ατύχημα. Θα μπορούσε να πιάσει και Δεκέμβρη. Τόσο δύσκολο να το καταλάβεις?

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας όταν αγρότης στην περιοχή του Αγνώντα προσπάθησε να κάψει ξερά χόρτα. Όμως λόγω των δυνατών ανέμων έφτασε γρήγορα μέχρι το χωριό Στάφυλος, καλύπτοντας με μεγάλη ταχύτητα απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων.

οχι δεν ξερω να διαβαζω,με τηλεπαθεια και μαγικα μαθαινω τι γραφεται σε καθε ποστ σας,ειναι μια ινδικη τεχνικη την οποια εχω αναπτυξει σε μια σχολη ninja μετα απο τις χρονιες περιπλανησεις μου στα βαθη της Ασιας

Εσυ(εις) διαβαζεται ομως τι γραφω εγω?

Η ουσια στα γραφομενα μου ειναι πως ατυχημα ξε-ατυχημα,εχουμε φωτια Μαρτη μηνα και να ναι καλα η βροχη που την μαξεψε.Αν ηταν καλοκαιρι με καυσωνα θα ειχε αρπαξει το μισο νησι...

Εκτος αυτου,ανεφερα πως την επισημη αναφορα της πυροσβεστικης + αστυνομιας την βλεπω με σκεπτικισμο,γιατι πολλοι απο μας εχουμε βιωσει αυτα τα κατα λαθος με τα χορταρια και τις φωτιες απο τα γκαζακια/κουζινες,που εν τελει μονο τυχαια δεν ηταν αλλα αποσκοπουσαν στο αυτονοητο.

Οποτε παιρνοντας σαν δεδομενο οτι εσυ(εις) γνωριζετε αναγνωση (γιατι εγω ειπαμε δεν διαβαζω),μαλλον θα πρεπει να υποθεσω οτι το προβλημα στην δικη σας περιπτωση ειναι διανοητικο.

Απο δω και περα θα δειχνω περισοτερη κατανοηση και υπομονη.

@wizard , αυτη την εποχη τα ξεροχορτα που τα ειδες απορω , ενταξει το λεει το δελτιο της ΠΥ αλλα δε σου προκαλει εντυπωση το οτι ΔΕΝ υπαρχουν ξεροχορτα μαρτιο μηνα?:toomuchne

Προφανως πηρες την ειδηση αμασητα

@crazyant , αυτη την εποχη οι αγροτες καινε τα ελαιοκλαδα που περισευουν απο το κλαδεμα της ελιας , και ειναι πολυ ευφλεκτο αν και υγρο το ξυλο(εχει λαδι μεσα του το δεντρο). Λοιπον δεν αποκλειεται να την εβαλε αγροτας και να το εβαλαν ως "ξεροχορτα", δεν μου προκαλει εντυπωση που το μπερδεψαν...εδω λεμε για ξεροχορτα εν μεσω μαρτιου μηνα.

Είναι ιδέα μου ή τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος του ελλ. δημοσίου ενάντια στην πειρατία... το ΣΔΟΕ έχει πάρει φωτιά και στέλνει επιστολές σε όλες τις εταιρίες και γενικά έχει αρχίσει το κυνηγητό προς όλες τις κατευθήνσεις... αυτό δεν είναι κακό βέβαια, καλό είναι ειδικά για τις επιχειρήσεις, αλλά μήπως ψάχνουν να βγάλουν τα σπασμένα και το χρέος τους από αυτά και δεν κοιτάνε πως να βελτιώσουν την εσωτερική διαχείρηση του κράτους και να τρώνε λιγότερα λεφτά από εμάς... έχουν "φάει" τόσα λεφτά όσο ο προϋπολογισμός ενός μικρού κράτους, ας κυνηγήσουν την πειρατεία, αλλά ας αρχίσουν εκκαθάριση εκ των έσω πρώτα...

Είναι ιδέα μου ή τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος του ελλ. δημοσίου ενάντια στην πειρατία...

O "πόλεμος" είναι παγκόσμιος... Από Μ$ ξεκίνησε κι ζητήθηκε από όλες τις χώρες :) κι είναι εδώ και 2 μήνες...

Καλή δύναμη να το πώ?

Αν θα αντέξω να το πώ?

Η μήπως καλύτερα.

Σας χαιρετώ παιδιά,τα λέμε του χρόνου τέτοια εποχή? :hehe:

26032008506ef1.jpg

Πόσες σελίδες? Εμένα το βιβλίο Java2 (Dietel-Dietel παρακαλώ), 1700 με το συμπάθειο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.