Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Greek Independence Day σήμερα στη δουλειά: στολισμός με μπλε/άσπρα μπαλόνια στο εστιατόριο, μουσακάς και γύρος στο μενού και Ελευθερία Αρβανιτάκη στα ηχεία.

Ο μουσακάς ήταν μούρλια, ο RootX έπεσε στο πιάτο με τα μούτρα.

Αφού να φανταστείτε ο RootX έγλυφε τα δάχτυλά του κι εγώ έγλυφα τον RootX...

Καλή φάση...

Greek Independence Day σήμερα στη δουλειά: στολισμός με μπλε/άσπρα μπαλόνια στο εστιατόριο, μουσακάς και γύρος στο μενού και Ελευθερία Αρβανιτάκη στα ηχεία.

Ο μουσακάς ήταν μούρλια, ο RootX έπεσε στο πιάτο με τα μούτρα.

Αφού να φανταστείτε ο RootX έγλυφε τα δάχτυλά του κι εγώ έγλυφα τον RootX...

Καλή φάση...

Ναι?, για λέγε για λέγε:rofl::rofl::rofl:

Καψανε και την Σκοπελο και ακομα εχουμε Μαρτη....

γ@μ@ την αγανακτηση μου μεσα....

5 νησια μειναν πρασινα,να τα καψουμε και αυτα...

Εβλεπα τωρα ληψεις απο τις καμενες περιοχες και θυμομουν πριν απο 4-5 χρονια που ειχα παει διακοπες πως ηταν και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι

***** στο ταφο των εμπριστων ρα,ασταδιαλα

Καψανε και την Σκοπελο και ακομα εχουμε Μαρτη....

Αν μπερδεύεις τις καλοκαιρινές φωτιές με αυτή της Σκοπέλου, μάλλον θέλεις διάβασμα...

Η χθεσινή ήταν από αμέλεια ηλίθιου αγρότη που έβαλε να κάψει ξερόχορτα με 5-6 μποφόρ! :rant:

Κι το χειρότερο? Ότι θα πάει για αμέλεια!

ελεος, link και για τα αυτονοητα

στα γρηγορα

Diseases caused by tobacco smoking are significant hazards to public health. According to the Canadian Lung Association, tobacco kills between 40,000–45,000 Canadians per year, more than the total number of deaths from AIDS, traffic accidents, suicide, murder, fires and accidental poisoning.[20][21] The United States' Centers for Disease Control and Prevention describes tobacco use as "the single most important preventable risk to human health in developed countries and an important cause of premature death worldwide."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.