psilos Μάρτιος 24, 2008 #3041 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 Ζητημα αν εχω κανει ολόκληρο πακέτο απο οταν πρωτο εβαλα τσιγαρο στο στομα μου....Εναμιση χρόνο...+κατι τρέλες στις εκδρομές και κάτι πούρα σε καμιά τρελή έξοδο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Μάρτιος 25, 2008 #3042 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Και γώ στην ηλικία σου τις ίδιες απόψεις είχα Δεν σε κατηγορώ. Απλά καλό είναι να αναθεωρήσεις σιγά σιγά τις απόψεις σου και να μην κρίνεις κάποιον απ το αν καπνίζει ή όχι. Παλιά έτσι έκανα και γώ. ένας άνθρωπος διαμορφώνει τις απόψεις του ανάλογα και με το περιβάλλον στο οποίο ζει... έτυχε να γνωρίσω πολλά παιδιά που απ το γυμνάσιο θέλοντας να το παίξουν μάγκες έκαναν την συγκεκριμένη συνήθεια,αυτό εμένα με τσάντιζε πάρα πολύ και γι αυτό απέκτησα και αυτές τις απόψεις περί καπνίσματος. Φυσικά και δεν κρίνω τους ανθρώπους με το αν καπνίζουν ή οχι,απλά δυστυχώς ή ευτυχώς (για τους δικούς μου λόγους) είμαι (όπως και εσύ λες ) αρνητικά προκατειλημένος απέναντι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 25, 2008 #3043 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Δεκτόν αν θες να καπνίζεις, δεκτόν κι άμα δεν θες. Εμένα το μόνο που μου τη σπάει, είναι όταν έχει ο κάθε τελεμές άποψη για το αν θα πρέπει να καπνίζω ή όχι.Πιο πολλά άτομα σκοτώνονται στους δρόμους, παρά από το κάπνισμα.Σου είπα εγώ ποτέ ρε φίλε ότι αν μπαίνεις κάθε μέρα στο αμάξι σου ή σε ταξί/λεωφορείο, πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητες να σκοτωθείς στην άσφαλτο, ή ακόμα χειρότερα ότι είσαι ανίδεος, θύμα και κορόιδο αν μπαίνεις σε αυτόκινητα;Τι έγινε το παλιό καλό "ο καθένας κάνει κριτική πρώτα στον εαυτό του και μετά κρίνει τους άλλους"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 25, 2008 #3044 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 ReaperX κοίτα ρααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 25, 2008 #3045 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 TaperCooling u r officially nuts --- Για το κάπνισμα, εγώ πιστεύω ότι αφού είναι και κάτι που από αρχαιοτάτων χρόνων υπάρχει, είναι δικαίωμα του καθενός να το κάνει, αν το θέλει. Είναι δικιά του η ευθύνη, ειδικά όταν ξέρει πόσα παίζονται πίσω από τις multi-billion-dollars βιομηχανίες καπνού. Δεν μπορώ να απαιτήσω από κάποιον να μην κάνει κάτι - είναι καταπάτηση ελευθερίας. Εκεί που το κάπνισμα πονάει, είναι στην οικογένεια. Όταν ένας καπνίζει, οι άλλοι επειδή νοιάζονται του λένε να το κόψει και αυτός δεν κάνει τπτ, καταλήγοντας σε όλα αυτά που ξέρουμε. Βασανίζουν τις οικογένειές τους μερικοί, ναι μεν άγχος-στρες-κτλ, αλλά αυτό που φαίνεται παραέξω - δυστυχώς - είναι εγωκεντρισμός. Ξέρω ότι αυτά που λέω είναι σκληρά για αρκετούς από εμάς, αλλά έτσι είναι. Και είναι πραγματικά λυπηρό... btw, δεν έχω αγγίξει ποτέ τσιγάρο, αλλά όλοι με περνάνε για καπνιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 25, 2008 #3046 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 25, 2008 #3047 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 ένας άνθρωπος διαμορφώνει τις απόψεις του ανάλογα και με το περιβάλλον στο οποίο ζει...έτυχε να γνωρίσω πολλά παιδιά που απ το γυμνάσιο θέλοντας να το παίξουν μάγκες έκαναν την συγκεκριμένη συνήθεια,αυτό εμένα με τσάντιζε πάρα πολύ και γι αυτό απέκτησα και αυτές τις απόψεις περί καπνίσματος. Φυσικά και δεν κρίνω τους ανθρώπους με το αν καπνίζουν ή οχι,απλά δυστυχώς ή ευτυχώς (για τους δικούς μου λόγους) είμαι (όπως και εσύ λες ) αρνητικά προκατειλημένος απέναντι τους. ναι αλλα ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα να εισαι αρνητικα προκατελημενος,απο το να προκαλεις οποιον καπνιζει κομπλεξικο Δεκτόν αν θες να καπνίζεις, δεκτόν κι άμα δεν θες. Εμένα το μόνο που μου τη σπάει, είναι όταν έχει ο κάθε τελεμές άποψη για το αν θα πρέπει να καπνίζω ή όχι.Πιο πολλά άτομα σκοτώνονται στους δρόμους, παρά από το κάπνισμα. Σου είπα εγώ ποτέ ρε φίλε ότι αν μπαίνεις κάθε μέρα στο αμάξι σου ή σε ταξί/λεωφορείο, πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητες να σκοτωθείς στην άσφαλτο, ή ακόμα χειρότερα ότι είσαι ανίδεος, θύμα και κορόιδο αν μπαίνεις σε αυτόκινητα; Τι έγινε το παλιό καλό "ο καθένας κάνει κριτική πρώτα στον εαυτό του και μετά κρίνει τους άλλους"; I double that Sir Ninja @gznp ο μεγαλυτερος πονος του καπνισματος ειναι στην τσεπη του καπνιστη,teloC Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 25, 2008 #3048 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 TaperCoolingbtw, δεν έχω αγγίξει ποτέ τσιγάρο, αλλά όλοι με περνάνε για καπνιστή. Δεν αναρωτιέμαι το γιατί OMG Fak me Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 25, 2008 #3049 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 ρε καντε κανα τσιγαρο λεμε να την ακουσετε..πιειτε και κανα μπυρονι..μην εισαστε ξενερωτοι λεμε.. BAN-akis εφαγες και συ Infraction το νου σου λεμε...μετα λες για μενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 25, 2008 #3050 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Raptor-X δεν έχει?Μουφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 25, 2008 #3051 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 BAN-akis εφαγες και συ Infraction το νου σου λεμε...μετα λες για μενα.. Εγώ το έφαγα για χαζό λόγο.Ένα λινκάκι ήταν,τπτ άλλο Εσύ γιατί το έφαγες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 25, 2008 #3052 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Εγώ που δεν βλέπω τα infractions καλά είμαι? btw http://www.million-dollar-pc.com/systems-2008/silverstone/murderbox/murderbox-silverstone-tj07.htm Αυτό είναι απλά πανέμορφο, πιο "γήινο" κιόλας, πολύ καλές φωτό, χρώματα, ζηλεύω :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 25, 2008 #3053 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 εβρισα τον κηπουρο που με ξυπνησε ...αντε στριψε ενα στριφτο τωρα γιατι πεσαμε σε αντικαπνιστικο κινημα εδω περα... ο πιστολερο κοιμαται πως και ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 25, 2008 #3054 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 cravenακι + silver rizzlas = full flavor FTW αντε να καψουμε ενα ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 25, 2008 #3055 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 άργησες framerate junkie... Όχι απλά το έστριψα...αλλά το έκανα κι όλας mr αναζητώντας την αλήθεια, Είπαμε..εγώ είμαι επίτιμο μέλος των ban/infractions Και τα βλέπω όλα Αυτό είναι ωραίο :drool: cravenακι + silver rizzlas = full flavor FTWαντε να καψουμε ενα ακομα old holborn yellow + rizzla silver εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 25, 2008 #3056 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 ο πιστολερο κοιμαται πως και ετσιδεν κοιμαται.....κατι αλλο κανει:whistle2::baby:οταν μεγαλωσω θα το κανω και γω τ αμαξι μου ετσι μπαμπα:baby::snap: http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=33232 :snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 25, 2008 #3057 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 old holborn yellow + rizzla silver εδώ με OH ξεκινησα το καπνισμα αλλα εδω και ~5 χρονια τον αλλαξα με τον κορακα Απλα καμια σχεση,κλασεις ανωτερος ο Craven.Try it out Με τον ΟΗ ξερενωταν ο λαιμος και γενικα μου εμενε μια ασχημη αισθηση μετα το τσιγαρο (κατι που εξακολουθω να παθαινω οταν ξεμενω και αναγκαστικα κανω τρακα απο καποιον φιλο,μιας και 4/6 κανουν ΟΗ μ@μω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 25, 2008 #3058 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 ξημερωσε με χαλαζι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 25, 2008 #3059 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Εδώ βρέχει και δεν ξέρω αν θα γίνει παρέλαση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 25, 2008 #3060 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Πω ρε επιτέλους ρεπο!!!! :happy2:Τωρα οσον αφορα το κάπνισμα που λέτε.... δυστυχως εδω στην Ελλάδα και να θες να το κοψεις ειναι πιο δυσκολο καθώς παντου ερχεσαι αντιμέτωπος με αυτο ή επιτρέπεται να καπνίσεις.... οταν ημουν Λονδίνο (πριν την απαγορευση στις pubs, clubs κτλ) μου ηταν πιο ευκολο να μην καπνιζω, παρα μονο 1-2 τσιγάρα και αυτα μονο σε κανα διάλειμμα... δεν το μυριζεις, ειναι ακριβο, και απαγορευεται παντου...ασε που δεν καπνιζει και πολυς κόσμος και θεωρειται οτι ανηκεις σε b-class ανθρώπων....τωρα εδω πηγα και σε νέα δουλεια, 60 απο τα 70 ατομα του τμηματος καπνιζουν, και να ξεμεινεις απο τσιγαρα θα βρεις, επιτρέπεται, δεν ενοχλει κανέναν...πας για κάφε τα ιδια, στα εστιατόρια το ιδιο, σε bar/clubs το ιδιο, οι περισσότεροι φιλοι καπνίζουν, η οικογένεια επίσης, αντε βρες άκρη...Ακουγονται ως δικαιολογιες αλλα για μένα ειναι πιο ευκολο να το κοψεις η εστω ελαττώσεις οταν δεν ερχεσαι σε επαφη ή δεν μπορεις να καπνισεις... Εκει που καταριέμαι την ωρα και την στιγμη που αρχισα το καπνισμα ειναι οταν ειμαι στο γυμναστηριο και μετα το μπανιο ανοιγω το ντουλάπι και μου ερχεται η μποχα απο το τσιγαρο απο τα ρουχα μου.... η οποια παρεπιπτόντως δεν εντοπιζεται σε κανέναν αλλο χώρο και απο κανέναν.... το ιδιο problem ειχα οταν ξενοκοιμόμουν στο Λονδίνο και η πρωτη σκέψη ηταν να μεινουν τα ρουχα εκτός κρεβατοκάμαρας...Που θα πάει...πλέον καπνιζω ενα πακετάκι απο 2-2,5 που έκανα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.