Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
όλα στο μυαλό είναι... κάπνιζα 1-2 πακέτα τη μέρα, πουράκια, καπνό, τα πάντα, σε χώρο με άπειρους καπνιστές, δύσκολο ωράριο κλπ... από 5 γενάρη απλά δεν ξαναέκανα άλλο τσιγάρο...

31 Γενάρη εγώ. Εδώ και μια βδομάδα είμαι τελείως καθαρός.

Ο πατέρας μου κάπνιζε από τα 20κάτι του, ως τα 50κάτι του, 2 πακέτα τη μέρα. Μια μέρα είπε τελευταία μέρα που καπνίζω, και την επόμενη το έκοψε. Παρ'όλα αυτά, το πρόβλημα στην καρδιά δεν το απέφυγε (τουλάχιστον το πρόλαβε). Έχουμε που έχουμε όλα τα άλλα (νέφος, καυσαέρια, κλπ) μην προκαλούμε κι άλλα στους εαυτούς μας ;)

Μια φορα ενας γνωστος μας στην Γερμανια, μια μερα που χιονιζε... διαπιστωσε οτι δεν ειχε τσιγαρα! Αμαν, εσκασε απο το κακο του. Εξω να εχει -10 και αυτος να μην μπορει να καπνισει. Εεεεε, βαζει ρουχα και βγαινει εξω στον χιονια να παρει τσιγαρα. Περπατάει ως το περιπτερο και βλεπει οτι ειναι κλειστο...Φτου ατυχια... Συνεχιζει μεχρι να βρει ενα ανοιχτο καταστημα ώσπου μετα απο 20 λεπτα ψάξιμο... Σταματαει. Κοιταζει γύρω του. Και λεει στον εαυτό του: Μα τι κανω ;

Μια φορα ενας γνωστος μας στην Γερμανια, μια μερα που χιονιζε... διαπιστωσε οτι δεν ειχε τσιγαρα! Αμαν, εσκασε απο το κακο του. Εξω να εχει -10 και αυτος να μην μπορει να καπνισει. Εεεεε, βαζει ρουχα και βγαινει εξω στον χιονια να παρει τσιγαρα. Περπατάει ως το περιπτερο και βλεπει οτι ειναι κλειστο...Φτου ατυχια... Συνεχιζει μεχρι να βρει ενα ανοιχτο καταστημα ώσπου μετα απο 20 λεπτα ψάξιμο... Σταματαει. Κοιταζει γύρω του. Και λεει στον εαυτό του: Μα τι κανω ;

είχε συχνές κρίσεις απώλειας μνήμης ο γνωστός σου; :hehe:

αυτό δεν είναι τίποτα... πίστεψε με

AstroVouda χαίρομαι πολύ παίδες :T:

Έτσι μπράβο, άντε να λιγοστεύουν οι καπνιστές.Συγχαρητήρια και από εμένα και καλή δύναμη να το κρατήσετε.

Εγώ πάντως σε μερικούς φίλους μου έλεγα αυτό που είπε ο wizard.Ένας για παράδειγμα κάπνιζε, ψιλοασχολείται και με pc αλλά δε γούσταρε να ζητάει από τους δικούς του λεφτά για αναβαθμίσεις.Κι εγώ του έλεγα, ρε άνθρωπε την υγεία σου τη γράφεις κι εσύ και πολύς κόσμος για χάρη μιας δήθεν απόλαυσης της στιγμής, αλλά το χρήμα το βάζεις πιο πάνω γιατί δε ρέει άφθονο και σε περιορίζει.Ε τότε γιατί δεν την κόβεις τη ρημάδα τη συνήθεια αφού ξέρεις ότι σε βλάπτει και ότι αν την έκοβες θα είχες τη δυνατότητα να κάνεις κάτι άλλο που θα σε ευχαριστούσε επίσης;Παραπονιόταν ότι αυτός δε μπορούσε να δώσει κάθε χρόνο λεφτά για το πισι.Ρε μλκ του λέω, αν το κόψεις το ρημάδι, κάθε χρόνο θα κάνεις αναβάθμιση χωρίς να χαλάς παραπάνω.Τίποτα.Ε, μερικοί δεν υπολογίζουν μάλλον ούτε υγεία ούτε λεφτά.

Ο ίδιος αρνούμαι πεισματικά να συνεισφέρω σε ένα απίστευτο φαγοπότι που γίνεται σε βάρος της υγείας μου (την οποία βάζω πάνω από όλα).Δηλαδή αμ να χαλιέμαι, αμ να το πληρώνω για να χαλιέμαι, αμ άλλοι να θυσαυρίζουν απ' το χαλασμό μου;Ε όχι ντε.Πέραν του ότι δεν αισθάνομαι κάτι το διαφορετικό με το τσιγάρο στο στόμα.Ευτυχώς νιώθω ωραία και χωρίς τη βοήθεια ουσιών.

Το πρόβλημα βέβαια είναι το παθητικό κάπνισμα, το οποίο είναι εξίσου ζημιογόνο.Και εκεί δυστυχώς έχουμε μακρύ δρόμο να διαβούμε ακόμα.Ώρες ώρες βγαίνεις έξω και σιχαίνεσαι και μάλιστα σε χώρους όπου συχνάζει αρκετός κόσμος και όχι για διασκέδαση (όχι ότι εκεί το δικαιολογώ...).

Δεν καπνιζω και δεν προκιτω να καπνισω .

Ειμαι 17-18 και σχεδον ολη μου η παρεα καπνιζει.

Προφανως ειμαι ο μονος που βγαζει 90' αγωνα ποδοσφαιρου, ή 10 γυρους τρεξιμο σε σταδιο! :p

no video, no proof

:p

but why???:nerd::rolleyes:

Λοιπον, θα βγαλω μια μερα να σου δειξω πως οι φιλοι μου οι ******* βγαζουν γλωσσα και γω ειμαι σε φιτ καταστασι!:hehe::p

Αλλα ουτος η αλλος δεν εχω λογο να πω ψεμματα!

Δεν πιστευω να παρακολουθειτε απο καθηγητες Γενικου Λυκειου το forum ? :p :p

εγώ δεν είμαι καπνιστής και ΄φυσικά ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ...γενικώς δεν έχω κάπνισει ποτέ ούτε ένα τσιγάρο.

αυτό που μου την σπάει περισσότερο είναι ο λόγος που όλοι το αρχίζουν,δηλαδή από μαγκιά....και καλά νομίζουν ότι κάτι κάνουν.Ναι είμαι φανατικός αντικαπνιστής και πολύ με έχουν χαρακτηρίσει κομπλεξικό για αυτό το ζήτημα.Αλλά μάλλον δεν έχουν καταλάβει πως άλλοι είναι οι κομπλεξικοί σε αυτήν την περίπτωση.

Προς αποφύγην παρεξηγήσεων,δεν ασπάζομαι την άποψη ότι όποιος καπνίζει είναι αλήτης κλπ κλπ.Άλλώστε καλοί και κακοί υπάρχουν παντού,καπνιστές και μη.

Ναι στρώνεις και άσφαλτο αν θες. Υπερβολή ναι μεν το όλο θέμα, αλλά όντως αν δεις πνεύμονες από καπνιστές, βλέπεις κάτι σαν μαύρα "φλεβίδια", που στην ουσία είναι συγκεντρώσεις πίσσας..

Επειδή έχω δει αυτό που λες (σα σταγόνες πίσσας που κυλίσανε και στέγνωσαν), δυστυχώς τις παρατηρείς και σε πνεύμονες, υγιών ατόμων λόγω καυσαερίων κτλ. Φυσικά στους καπνιστές τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, περισσότερες τέτοιες γραμμές και σημεία που μοιάζουν με την εικόνα του alexis2044.

Άτιμο πράγμα το κάπνισμα ρε γαμώτο. Εκεί που νόμιζα ότι το έλεγχα, με βρίσκω πλέον εξαρτημένο.

Πάντως, αν ένας μέσος καπνιστής το κόψει, μετά από 15 χρόνια έχει περίπου τις ίδιες πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου του πνεύμονα.

Καλό είναι όμως να μην παίζουμε με τις πιθανότητες!!!!! (χωρίς να υπολογίζω όλες τις άλλες παθήσεις των πνευμόνων)

εγώ δεν είμαι καπνιστής και ΄φυσικά ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ...γενικώς δεν έχω κάπνισει ποτέ ούτε ένα τσιγάρο.

αυτό που μου την σπάει περισσότερο είναι ο λόγος που όλοι το αρχίζουν,δηλαδή από μαγκιά....και καλά νομίζουν ότι κάτι κάνουν.Ναι είμαι φανατικός αντικαπνιστής και πολύ με έχουν χαρακτηρίσει κομπλεξικό για αυτό το ζήτημα.Αλλά μάλλον δεν έχουν καταλάβει πως άλλοι είναι οι κομπλεξικοί σε αυτήν την περίπτωση.

Προς αποφύγην παρεξηγήσεων,δεν ασπάζομαι την άποψη ότι όποιος καπνίζει είναι αλήτης κλπ κλπ.Άλλώστε καλοί και κακοί υπάρχουν παντού,καπνιστές και μη.

Και γώ στην ηλικία σου τις ίδιες απόψεις είχα :p

Δεν σε κατηγορώ.

Απλά καλό είναι να αναθεωρήσεις σιγά σιγά τις απόψεις σου και να μην κρίνεις κάποιον απ το αν καπνίζει ή όχι.

Παλιά έτσι έκανα και γώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.