Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Περί ορυχείων ο λόγος:

Μπορεί πολλές φορές να υπάρχει ένα δίκιο, τις περισσότερες όμως λόγω προσωπικών συμφερόντων μερικών, βαφτίζονται ακατάλληλα και καλά κυρίως λόγω περιβάλλοντος, το προβάλλουν και λίγο να γίνει ο ντόρος στους νεο-ευαίσθητους και τσουπ: ακατάλληλο.

Παίζουν πολλά με τα ορυχεία.

gznp Κρατώ την τελευταία σου πρόταση αυτή νομίζω τα λέει όλα

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αντε να σκληρύνεις λιγάκι που μου μαθες με τους wizards στα windows.

Στην κοσόλα και γρήγορα!

Ασε ασε, σκουριασα, αλλα θα επανελθω.

btw τωρα πηρε το κουρασμενο ματι μου αυτό . Και επειδη κλειδωθηκε θα πω εδω 2 πραγματα:

1)Lih-nukes --> Linux --> Λίνουξ

2)Ειναι το Linux

Μιλανε για το Linux κοροιδεύοντας το αλλα στην πραγματικότητα δεν εχουν ιδέα τι είναι.:rant::whip::tomato::fist::fight::rant:

πήρα το Ipaq 514 με windοws mobile 6.0,wi-fi και ολα τα σχετικα δινοντας 180€ (ήταν σε προσφορά μεν αλλά και τωρα δεν ειναι και πολύ ακριβο)...Ναι,ναι...από Ελλάδα το αγόρασα και συγκεκριμένα από το εδώ...

;)

Btw, λεω να καθιερωσω το γραψιμο με bold...Μ'αρεσει περισσότερο...:p

πήρα το Ipaq 514 με windοws mobile 6.0,wi-fi και ολα τα σχετικα δινοντας 180€ (ήταν σε προσφορά μεν αλλά και τωρα δεν ειναι και πολύ ακριβο)...Ναι,ναι...από Ελλάδα το αγόρασα και συγκεκριμένα από το εδώ...

;)

Btw, λεω να καθιερωσω το γραψιμο με bold...Μ'αρεσει περισσότερο...:p

α. Που είναι το review? οεο? :p

β. Γτ δεν μας είπες κι εμάς για την προσφορά; :whip:

Καλοδούλευτο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.