Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

πω πω βαριέμαι να παω δουλεια λέμε.....

Καλημερεςςςς.....μετα απο σχεδον 1 βδομαδα τεζα απο την ιωση νιωθω καλυτερα....αμα συνδυαστει και με νικη Hamilton σε 1μιση ωρα οτι καλυτερο για Κυριακη:D

αντε καιρος ηταν ρε fragmouli.... :coax:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

νεα εργοστασια λιγνιτη....παρανομα λατομεια χωρις αδειες.....ειμαστε και μικρη χωρα.....ποσο να αντεξει ακομα η Ελλαδιτσα?

http://www.skai.gr/master_story.php?id=76572

να μου το θυμηθειτε οτι το πολυ σε 2 χρονια θα εχουμε φοβερες εξελιξεις.

νεα εργοστασια λιγνιτη....παρανομα λατομεια χωρις αδειες.....ειμαστε και μικρη χωρα.....ποσο να αντεξει ακομα η Ελλαδιτσα?

Τον πνίξαμε τον Hamilton :p?

Έλα μωρή Ferrari πάμε γερά!!

Αφού το 75% της ενέργειάς μας προέρχεται από λιγνίτη...

Όταν ξεκίνησαν οι κυβερνήσεις στη δεκαετία του '90 να κατασκευάζουν αιολικά-ηλιακά πάρκα, οι τοπικοί δήμαρχοι των νησιών κατέβαζαν τον κόσμο σε κινητοποιήσεις και έκλειναν τους δρόμους...

Αφού λιγνίτη έχουμε ρε μάστορα, τι να κάψουμε, φυσικό αέριο?

Ο δήμαρχος *******ίου Δημήτρης Λιάτης παραδέχτηκε μέσω του ΣΚΑΪ ότι συντελείται οικολογική καταστροφή όμως, όπως είπε, προέχει η κατασκευή του έργου.

Κατά τη διάρκεια κατασκευής τέτοιων έργων υπάρχουν πάντα περιβαλλοντικές επιπτώσεις σημείωσε στο σταθμό μας ο νομάρχης Τρικάλων.

Εδώ η επιστήμη σηκώνει (χέρια και πόδια ψηλά) δέν νομίζω να χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμού το παραπάνω δημοσίευμα

ναι αλλα εχουμε και γεοθερμια και αερα και ηλιο και κυματα και η αλβανια και περιχωρα εχουν φυσικο αεριο. ;)

Έχουμε, αλλά πόσο κοστίζει να το αξιοποιήσεις?

Και θάλασσα έχουμε, αλλά δεν βλέπω να προχωράμε στη σύντηξη!

πο πραγματικα εδω πατρα πρωι που σηκωθηκα για να δω τον αγωνα f1 ο ουρανος ητανε κιτρινος και το φως κιτρινο ολα κιτρινα! μπλιαχχχχχχχχ μιλαμε. και εβρεξε κιολας και τα παντα ειναι λασπωμενα-σκονισμενα λες και εισουνα στα χωραφια για μερες

Περί ορυχείων ο λόγος:

Μπορεί πολλές φορές να υπάρχει ένα δίκιο, τις περισσότερες όμως λόγω προσωπικών συμφερόντων μερικών, βαφτίζονται ακατάλληλα και καλά κυρίως λόγω περιβάλλοντος, το προβάλλουν και λίγο να γίνει ο ντόρος στους νεο-ευαίσθητους και τσουπ: ακατάλληλο.

Παίζουν πολλά με τα ορυχεία.

5 ωρες για να κανω το amsn να παιξει με πληρως ενεργοποιημενα ολα τα feaures του και να δειχνει επιτελους κανονικά την ελληνική γραμματοσειά. Γέαχ!

Αντε να σκληρύνεις λιγάκι που μου μαθες με τους wizards στα windows.

Στην κοσόλα και γρήγορα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.