Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
εχουν αλλαξει τοσο πολυ το design ή αυτο που εχει διπλα ειναι οντως ψυγειο; :blink::hehe:

οχι ...απλα σου παρεχει και τα ραφακια για να στοιβαξεις τα cd...:hehe:

......και να τα διατηρεις φρεσκα ...ακριβως οπως τα αγορασες.

οχι ...απλα σου παρεχει και τα ραφακια για να στοιβαξεις τα cd...:hehe:

......και να τα διατηρεις φρεσκα ...ακριβως οπως τα αγορασες.

:rofl: :rofl: :rofl:

Btw, ξερει κανεις κανενα προγραμμα το οποιο να μετατρεπει σε παζλ μια εικονα και να μπορει να αποθηκευσει καθε κομματι ως ξεχωριστη εικονα?

Ναιιιιιιι!!. Ποινή 5 θέσεων σε Hamilton και Kovalainen:banging::banging:

Επίτηδες το κάνανε (άμα δεις δεν κάνουνε καν έφεση), για να αποδείξουν πόσο μπροστά είναι από τις Ferrari (από 8ος και 9ος να τερματίσεις πρώτος είναι ολίγον τι δύσκολο :p)

και σημερα τεζα απο την ιωση......αντε την τρελα μου.......κοντευω βδομαδα :rant:

Άλλαξε βαταράκι και τότε!! θα σου περάσει το συνάχι.:hehe::magic:

Περαστικά σου greekfragma πιές κανένα ρακόμελο να φύγει η ίωση

Παιδια εκανα καινουργιο θεμα στο Windows platform αλλα δεν εμφανιζετε στην πρωτη σελιδα εμφανιζετε μονο στην αντιστοιχη σελιδα του windows platform οταν πας μεσο αναζητησης

Εννοεις να ποσταρω στην κατηγορια σκληροι δισκοι....?

και σημερα τεζα απο την ιωση......αντε την τρελα μου.......κοντευω βδομαδα :rant:

μια πιπινοθεραπεια θες εσυ και θα σου περασουν ολα

Εννοεις να ποσταρω στην κατηγορια σκληροι δισκοι....?

Εννοώ όταν έχεις κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του thelab να το αναφέρεις στην σωστή κατηγορία και όχι στο "Πείτε ό,τι θέλετε"

εχουμε 2 στα 6 μεχρι τωρα..άλλα 4 στα 6 και 8α μας περασει κ ο Εργοτελης..

Η ξεφτιλα δεν εχει τελειωμο..Ευτυχως που ακυρωσε και το γκολ στο 1ο..Που παμε ρεεεεεεε! Ουτε με "σπρωξιμο" δεν κερδιζουμε...Χρονια μας Πολλα,να τα χιλιασουμε!

Εχω σιχαθει να βλεπω την ομαδα μου..Και ειμαι απο τους πιο υπομονετικους,αλλα μαλλον μου τελειωσε και αυτη..Τερμα το ποδοσφαιρο!Θα το ριξω στην Επιστημη,στη Θεολογια,στην Ελπιδα,στην Μαρια,στην Ελενη,στην....

Καλημερεςςςς.....μετα απο σχεδον 1 βδομαδα τεζα απο την ιωση νιωθω καλυτερα....αμα συνδυαστει και με νικη Hamilton σε 1μιση ωρα οτι καλυτερο για Κυριακη:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.