Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Σήμερα στο γυμναστήριο: πολέμαγα να κάνω κοιλιακούς, είχα βγάλει τα γυαλιά και δεν έβλεπα και πολλά πολλά.Δίπλα μου μια γυναίκα περί τα 40.Κάποια στιγμή ακούω μια παιδική φωνή: << είμαι πολύ χαρούμενος, τη Δευτέρα θα το έχω!>> - <<Πόσο;>> - <<579, είναι από τα καλύτερα κινητά>>.Τελεύω, βάζω το γυαλί και βλέπω ένα στρουμπουλό, ιδρωμένο και μαυροφορεμένο πιτσιρίκι του δημοτικού να δείχνει στη μαμά του από ένα φυλλάδιο τι κινητό παρήγγειλε.Από κει και πέρα δεν άκουσα κάτι άλλο, βυθίστηκα στις σκέψεις μου... :wassat:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
hoax νομίζω

και γω ετσι πιστευω αλλα δεν ειμαι κ απολυτα σιγουρος

Αν δεν κανω λαθος,στην Ρωσσια η οπλοκατοχη ειναι νομιμη,οποτε why not?

Απλα ειναι πολυ τραβηγμενο εαν ειναι αληθινο,που ανεβηκε στο ιντερνετ

οπως και να χει ομως ειναι τραγελαφικο..

Bigi καποιες φορε ετσι ειναι τα πραγματα πολυ πικρα σε εμας που δεν μας εχουν καλομαθει.παντως πρεπει να ειμουν απο μια μερια να γελουσα με την μητερα του!

Μπα δεν το βλέπω κι εγώ για αληθηνό.Θα το κυκλοφορούσαν έτσι εύκολα λέτε αν ήταν;Από την άλλη θα μου πεις, γιατί όχι...

Melkon, κοίτα δεν αισθάνθηκα άσχημα ούτε πικράθηκα, απλά ορισμένες φορές απορώ με πράγματα που βλέπω γύρω μου και δε μπορώ να καταλάβω αν είμαι εγώ ο πουριτανός ή ο κολλημένος και τα βρίσκω λάθος.Τι να πω, μετά λέμε τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε ένα πράμα...

Πω ρε φιλε... ειπαμε ΣΟΡΡΥ για εκεινο το βραδυ...!!

Νομιζα οτι φορουσες τα γυαλια σου! Δεν ηθελα να σου μπει στο ματι...

Τά 'χεις μπλέξει λίγο νομίζω.

Ήσουν κι εσύ στο . . . ψυγείο?

• Καθολική απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων στον ΄Ομιλο ΟΤΕ με 24ωρες επαναλαμβανόμενες Πανελλαδικές απεργίες την Τετάρτη 26, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Μαρτίου.

• Την Παρασκευή 28/3 συνεδρίαση του Δ.Σ. για την εκτίμηση της κατάστασης και τη λήψη απόφασης για ενδεχόμενη κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Αρχισαν ολοι τωρα...αντε να δουμε...!

Ναι, γτ η Deutsche Telekom Πήρε το 20% του ΟΤΕ, από την MIG.. Τώρα τι τους πείραξε που ένα ποσοστό έφυγε από ιδιώτη και πήγε σε ιδιώτη, δεν το καταλαβαίνω. Να ήταν ποσοστό του κράτους, να το δικαιολογήσω, αλλά τώρα.. :blink:

Προσωπικά, χάρηκα που η DT μπήκε στον ΟΤΕ, γιατί θα έχει πλάκα να δούμε τι θα κάνει η ΕΕΤΤ για να κόψει τα πακέτα και τις αναβαθμίσεις του ΟΤΕ

Εδιτ: Βρήκα το λόγο που απεργούν: Η DT θέλει να αγοράσει κι ένα 13% από το ελληνικό κράτος (κατέχει το 28%)

Ολοι οι παλιοι γεμισαμε Infractions :p

Χαμενα κορμια ειμαστε...ουτε ενα ban δεν μα αξιζει :hehe:

Καθομαι τοση ωρα και κατεβαζω drivers για το laptop. Αντε αυριο θα μπει Ubuntu και θα ακολουθηει μια πληρης τεκμιωρομένη tutorial για εσας. Αλλα αυριο εχει η Sis(ter) παρτι στο σπιτι οποτε μαλλον για αυριο παμε.

βασικα οι Οτετζηδες αρχιζουν απεργια στης 26 για να ξεκινησουν μια βδομαδα διακοπες απο σημερα.

Σαββατο 22

Κυριακη 23

Δευτερα 24 (ρεπο ή αδεια λογω αρρωστειας)

Τριτη 25 αργια

Τεταρτη 26 απεργια

Πεμπτη 27 απεργια

Παρασκευη 28 απεργια και εκτιμηση.....

Σαββατο 29

Κυριακη 30

Δευτερα 31 ας παμε στη δουλεια για να λεμε το ψεμα την Τριτη 1η Απριλη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.