Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
εδωσες κουτουλια σε κανεναν? :hehe:

σιγα μην παθεις μολυνση

Έκανα μεταμφύτευση μαλλιών. Πήρε από πίσω (έτσι έχω ράμματα) και τοποθέτησε μπροστά και επάνω. Μιλάμε μου έφυγε ο κ#$ος από το προηγούμενο σάββατο....

το ΒF τελματωσε..supreme commander δεν προκειται να γινω,οποτε εχασε το νοημα του..

WoW δεν παιζω..δεν ειμαι και τοσο καιλας :p

αυτο το σ/κ εχει ξεβρακωμα ,να καταπολεμησω την ανια..

απο δευτερα ο κυρ-κωστας με εχωσε για τα καλα,προβλεπεται τρελο ωραριο @ υπογα..θα κανω μερες να δω ηλιο και pc:crazy:

sln online πρωινιατικα? ρε πανε δολεψε και ασε τα κοινοχρηστα πισια σε καμια κοπελα να βγαλει καμια φωτοτυπια!

Έκανα μεταμφύτευση μαλλιών. Πήρε από πίσω (έτσι έχω ράμματα) και τοποθέτησε μπροστά και επάνω. Μιλάμε μου έφυγε ο κ#$ος από το προηγούμενο σάββατο....

Με 'γεια το σκαλπ, μαν. Κληρονομικό, ή έτυχε;

Ένιγουέι, να φροντίζεις να θειαφίζεις, και μπόλικο λίπασμα για να πιάσει η νέα φυτεία :p

Με 'γεια το σκαλπ, μαν. Κληρονομικό, ή έτυχε;

Ένιγουέι, να φροντίζεις να θειαφίζεις, και μπόλικο λίπασμα για να πιάσει η νέα φυτεία :p

Μάλλον κληρονομικό. Μιλάμε όμως είναι χοντρό "πακέτο" η όλη διαδικασία.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.