Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

"δεν ξέρω με τι όπλα θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, ξέρω όμως ότι ο τέταρτος θα γίνει με ρόπαλα με και πέτρες". A. Einstein.

Εγω ενα εχω να πω, βαδιζουμε ολοταχως προς την αυτοκαταστροφη μας...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

αυτο δεν ειναι τιποτα..

Διατμηματικο Μεταπτυχιακο Προγραμμα Επιστημης κ Τεχνολογιας Πολυμερων,Παν/μιο Πατρων. Ημερα Τριτη λαμβανουμε e-mail:" Η εξεταση των μαθηματων 3ου 6μηνου αρχισε χτες με την εξεταση του μαθηματος Ρεολογιας.Το πληρες προγραμμα επισυναπτεται."

Βιδώνομαι που στην χώρα της "Δημοκρατίας" και της "ελευθερίας" έχουμε καταντήσει να διαβάζουμε και να μαθαίνουμε τις πραγματικές ειδήσεις της Ελλάδας, από κανάλια και εφημερίδες του εξωτερικού...

Είναι σα να συνδέεσαι σε τοπική ΙΡ βγαίνοντας και ξαναμπαίνοντας από τον router με port-forwarding... έλεος...

στο σχολειό αλλιώς μας τα' λεγαν... ήταν το demo...

Βιδώνομαι που στην χώρα της "Δημοκρατίας" και της "ελευθερίας"

που ζεις?

Είναι σα να συνδέεσαι σε τοπική ΙΡ βγαίνοντας και ξαναμπαίνοντας από τον router με port-forwarding... έλεος...

στο σχολειό αλλιώς μας τα' λεγαν... ήταν το demo...

Τετοια παρομοιωση ....μονο εσυ 8α μπορουσες να κανεις:p

Δες τουλαχιστον αν το software ειναι παραμετροποιησιμο...

Πως μπορει για εναν σκληρο ...να παρει καποιος το παλιο το στακερ ..και ενα τροφοδοτικο?

Η απαντηση -ελπιζω να μην- δωθει σε λιγες μερες..:p

εντελως τυχαια ...και εντελως συμπτωματικα ...μηπως εχει κανεις προβληματα με την συνδεση του?(αδςλ)

Altec συγκεκριμενα ...αλλα δεν με νοιαζει ...συμπαρασταση ψαχνω ..οποτε ας ειναι και forthnet :hehe:

4 disconnect...με βαζει για 2 λεπτα ..και δωστου παλι..

Ανα διsconnect με φιλοδωρει με μερικα db στο θορυβο.

Απο 17-18 πηγα στα 21-22 με τρισαθλιο download ..(για τα δεδομενα που ειχα-ηξερα).

Μπηκα απο αλλον isp gateway..(μετα απο καμποσα ρεσετ του ρουτερ μεχρι να ερθει η αλλαγη)

Προς το παρων δεν με εκοψε ..και εχω παλι καλα up και down..οτι ειχα δλδ.

ουφφφ....

Ρε παλλικαρια ...οτι δουλευει ..δεν το πειραζουμε...μην κανετε πειραματα βραδιατικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.