Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ελπιζω να εχεις δικιο...για την Πεμπτη τουλαχιστον θα τους παρω και ενα τηλεφωνο για να ειμαι σιγουρος γιατι "δεν λεει" να πεσει απουσια στο εργαστηριο.

μηπως εχεις και κανα link για να στειλω σε κατι φιλους ; :D :D :D

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

τελικά αυριο και εμεις ειμαστε κλειστα...για την Πεμπτη δεν το κοβω αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα.

Btw, προτείνω να απεργήσουμε και εμεις (οι newsposters του Lab ) απαιτώντας την ένταξη μας στο ταμείο των δημοσιογράφων...Τι λέτε; :hehe::rofl:

τελικά αυριο και εμεις ειμαστε κλειστα...για την Πεμπτη δεν το κοβω αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα.

Btw, προτείνω να απεργήσουμε και εμεις (οι newsposters του Lab ) απαιτώντας την ένταξη μας στο ταμείο των δημοσιογράφων...Τι λέτε; :hehe::rofl:

Rejected.gif

Ουστ μωρή, έξω από δω μέσα, δεν γουστάρω γάτες !!

Δε βαριέσαι, μόνος μου τα έλεγα, μόνος μου τα άκουγα.

Βρήκε ένα χαρτόκουτο που είχα για κάτι καλώδια, έβαλε τα κουτσούβελα της μέσα, θρονιάστηκε και αυτή. Κανονική κατάληψη στο μαγαζί μου : )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.