Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

AN7, ένα τούρμπισμα-φτιαξιματάκι στο Α6 με τον 20V 1.8 (125PS) για περίπου 180-190PS πόσο πάει περίπου? Το μοτέρ έχει περίπου 170Κ km

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
AN7, ένα τούρμπισμα-φτιαξιματάκι στο Α6 με τον 20V 1.8 (125PS) για περίπου 180-190PS πόσο πάει περίπου? Το μοτέρ έχει περίπου 170Κ km

~5k

Για καινούργια εξαρτήματα.

Κυκλοφορούν όμως τόσα μεταχείρο που μπορεί να το πάς στα 3κ χαλαρά.

μην σου πώ ότι βρίσκεις άνετα τροπέτο απο 20VT να του βάλεις και με τόσα λεφτά

ελεγα να κατσω να μετρησω τον τοιχο κλπ που σκεφτομαι να βαλω ενα βραχιονα για την οθονη μου αλλα ειμαι τοσο πτωμα που θα με παρει ο υπνος...

Καληνυχτα σε ολους παιδες...:hi: :D

ρε παιδια... πηρα την xigmantek s963 απτο πλαισιο αλλα δε μπορω να τη κουμπωσω... την στοκ της ιντελ που εχει ακριβως το ιδιο συστημα την εχω κουμπωσει πολες φορες αυτη δε ξερω γιατι δε μπορω...σα να ειναι στραβη ενα πραμα......κουμπονουν κανα δυο ποδια παω να βαλω τα αλλα τιναζουν τα προηγουμενα.... και αυτο ενω παταω με την ιδια δυναμη ολα τα ποδια αλλα μονο ενα δυο κουμπωνουν (ολα σωστα γυρισμενα) να βγαλω τη μητρικη απτο κοτη και να δοκιμασω??(πολυς κοπος... :tomato:)

ΜΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

H "Πράσινη"... κουζίνα της Whirlpool ήταν τρελό τεχνολογικό νέο.

Γ@μώ την κίνησή μου μέσα σήμερα! 35' με τη μηχανή από Λυκαβηττό, Σύνταγμα (κι για να προλάβω μερικούς, με τα πόδια έρχομαι, απλά σήμερα την πήρα γιατί θα πάω Σούνιο μετά :p)

Στο πειραια τη κυριακη ειδα μια στοιβα απο σκουπιδια υψους ~3 μετρα , για ενα 3μερο κατεβηκα και απορουσα πως τη παλεψα 4 χρονια κατω. Ή μηπως δε τη παλεψα :hehe:

Athens, δες τι παιζει με καυσιμα κλΠ (το εγκεφαλακι δειχνει παραλληλο..) σιγουρεψου και παρτο!!

Μια χαρα αντεχει το spoony το turbo, δεν μασαει...ε και τι να μασησει με 6-7psi. Σαν να φυσας με το στομα ειναι...

Ευτυχώς με την απεργία των εργαζομένων στην ΤΑ, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα εμείς (Πεύκη-Μαρούσι). Δεν ξέρω τι λαμογιά κάνουν οι δήμαρχοι (προφανώς τα ρίχνουν στους γειτονικούς δήμους :hehe: ) αλλά τουλάστιχον δεν έχουμε τους λοφίσκους από τα σκουπίδια

εχει και τα καλα του αυτο με τα σκουπιδια , σε κανα δυο μερες θα αγοραζουμε διαμερισμα 1ου για ισογειο και 2ου για πρωτου :hehe::hehe:

:rofl:

Χάλια οι βαθμοί, περίμενα παραπάνω.. :(:(. Στα σοβαρά μαθήματα έχω 18άρια, 19άρια και 20άρια και έρχεται η μουσικού να μου βάλει 16 και η αγωγού 15.. Αγγλικά δεν μου το ανέβασε η κ@ρ1@, ούτε πληροφορική.. Έλεος.. :(

καλα ολα τα αλλα, αλλά αν δεν εχεις πληροφορική 20 θα πρεπει να σου απαγορευτει η εισοδος στο φορουμ...:hehe: :hehe:

καλα ολα τα αλλα, αλλά αν δεν εχεις πληροφορική 20 θα πρεπει να σου απαγορευτει η εισοδος στο φορουμ...:hehe: :hehe:

+1:coax:

Μα δεν είναι πληροφορική αυτό που κάνουμε.. Μας λέει πώς χρησιμοποιούνται οι υπολογιστές από τους ανάπηρους :hehe:

Μα δεν είναι πληροφορική αυτό που κάνουμε.. Μας λέει πώς χρησιμοποιούνται οι υπολογιστές από τους ανάπηρους :hehe:

Κάθε γνώση είναι χρήσιμη. Δε ξέρεις πόσο βλαστημάω ώρες ώρες που επέλεγα να μην προσέχω/διαβάζω συγκεκριμένα μαθήματα στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο. Το μεγαλύτερο ποσοστό της γνώσης που παίρνεις θα το βρεις μπροστά σου κάποια στιγμή, είτε σε χρηστικό επίπεδο, είτε σε φιλοσοφικό είτε σε κάποια κουβέντα με φίλους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.