Athens2004 Μάρτιος 17, 2008 #2681 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Θα το φορέσω μαλλον as soon as possible απλά θέλω να βρώ κάτι ολοκληρωμένο [ σαν αυτό που δείχνω ] για να γίνει σωστή μετατροπή , XDXD για να δουμε για να δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάρτιος 17, 2008 #2682 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 ποσο παει η εγκατασταση περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 17, 2008 #2683 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Έξοδα μεταφοράς?Εκτελωνισμός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 17, 2008 #2684 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 καλο ειναι ρε τομ φορα το ρε ..και καλη τιμη..ριχτο και 3 ποντακια κατω και θα σαι τζετ λεμε βρε μανια με τα τριποντα...ουτε ο διαμαντιδης να σουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 17, 2008 #2685 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Μάρτιος 17, 2008 #2686 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Ρε παιδια που χαθηκε ο zarras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 17, 2008 #2687 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Τον σιδέρωσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Μάρτιος 17, 2008 #2688 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 17, 2008 #2689 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 ''Πορνεια χαρακτηριζεται ο πολιτικος γαμος απο εδω και περα,συμφωνα με την αποφαση που πηρε η Ιερα Συνοδος σημερα.Σκληροπυρηνικοι παπαδες εμβολιζουν τον Αρχιεπισκοπο επιβαλοντας τις αναχρονιστικες τους αποψεις.Και απο την εποχη του σας παω και του ελατε οπως ειστε,περναμε στην εποχη του ειστε πορνοι και θα σας στειλουμε στην καλαση.Ο Μεσαιωνας στην πορτα μας....'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 17, 2008 #2690 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Μόλις άλλαξα στρατόπεδα... ATi για πρωτη φορά στο ψι μου... 3870X2... για να δούμε, ελπίζω να μην μας προδώσει... Είδες τι κάνει η πλύση εγκεφάλου? Καλορίζικη ρεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 17, 2008 #2691 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 ''Πορνεια χαρακτηριζεται ο πολιτικος γαμος απο εδω και περα,συμφωνα με την αποφαση που πηρε η Ιερα Συνοδος σημερα.Σκληροπυρηνικοι παπαδες εμβολιζουν τον Αρχιεπισκοπο επιβαλοντας τις αναχρονιστικες τους αποψεις. Και απο την εποχη του σας παω και του ελατε οπως ειστε,περναμε στην εποχη του ειστε πορνοι και θα σας στειλουμε στην καλαση. Ο Μεσαιωνας στην πορτα μας....'' Μην δίνεις σε σημασία σε τέτοια. Άστους να λένε ότι θέλουν. Ξέρουν ότι έχουν πια χάσει το παιχνίδι. Άσχετο; Ξέρατε ωρε ότι έχει ακυρωθεί ΑΥΤΟΓΚΟΛ σαν offside???????Αρε ελληνικό ποδόσφαιρο, τι επινοείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 17, 2008 #2692 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 εδώ έχει σφυριχθεί off side σε φάση που είναι ένας παίκτης με την μπάλα με τον αντίπαλό του, και "ανοίγει" την μπάλα για να τον ξεπεράσει στο σπριντ.. Τι να λέμε τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 17, 2008 #2693 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 wtf!Using a stock exhaust, the R18 kit makes about 187 whp @ 6-7 PSI of boost. This translates to about 205 hp at the flywheel, compared to 140 flywheel hp for a stock R18 Civic. With a bigger exhaust, you can expect about 200 whp, or about 220 flywheel hp, και τι παιζει με την Αγορά απο Αμέρικα είπαμε 2849 δολλαρς ειναι 1800e βγαινουν αλλοι φοροι κλπ ? :baby: ειναι bolt-on δοκιμασμενο?, βλεπω εγκεφαλακι ειναι καλιμπραρισμενο για ελλαδα-hotness-βενζινες? αν πας για ελατηρια, τελειωσε τα μαμα και παρε ενα σετακι. Απο ζαντες πως πας? 15αρι με τασι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 17, 2008 #2694 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 17ρια 225 - 45 εχει by default . ''Ο εγκεφαλος'' αποτι κατάλαβα είναι σειριακός στον εργοστασιακό δεν πιστευω να αλλαζει κατι περαν απο περισσότερο κάυσιμο και λίγο αλλαγή στην χαρτογράφηση [ισως] @ Ακη έτσι οπως εχει φτάσει η αναλογία $/e και 1000ε να ειναι μεταφορικά-τελωνείο πάλι συμφερει , μην ειναι και τπτ αλλο φοβάμαι .. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 17, 2008 #2695 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Ρε μαμω της γης τον αξονα τι θα γινει με τις απεργιες στην κ#$%λοπολη?? Δεν καθομουνα Κρητη..Καθε βδομαδα τα ιδια θα εχουμε? Ενα μηνα τωρα το ιδιο βιολι...Και καλα εγω λιγο, εως καθολου καζο εχω φαει οποτε δεν κανει να παραπονιεμαι, αλλα ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι ολη η χωρα απεργει τον τελευταιο μηνα με... βαρδιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 17, 2008 #2696 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 17ρια 225 - 45 εχει by default . ''Ο εγκεφαλος'' αποτι κατάλαβα είναι σειριακός στον εργοστασιακό δεν πιστευω να αλλαζει κατι περαν απο περισσότερο κάυσιμο και λίγο αλλαγή στην χαρτογράφηση [ισως] @ Ακη έτσι οπως εχει φτάσει η αναλογία $/e και 1000ε να ειναι μεταφορικά-τελωνείο πάλι συμφερει , μην ειναι και τπτ αλλο φοβάμαι .. . E ναι ένα παράλληλο εγκεφαλάκι θα είναι. Μην το λές. Ένα χαλαρό turbi-σμα ελλάδα θα σου στοιχίσει ένα 5άρι. Γιατί αν τα μεταφορικά είναι 500€ το τελωνείο 1000(ναι ναι....είναι τρελοί οι άνθρωποι) και 1500 το πραγματικό κόστος πάμε στα 4k. Η διαφορά δεν είναι τόσο τραγική όπως φαίνεται στην αρχή. Πάντως είναι βάναυσο να τουρμπίζεις japan moter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 17, 2008 #2697 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Nαι αλλα τα πιό πολλά japan αντέχουν 50% της δύναμης πάνω χωρίς αλλαγές στα εντόσθια τα ευρωπαικά τι κάνουν ? Δεν πιστεύω να τα βαράνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάρτιος 17, 2008 #2698 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Ρε μαμω της γης τον αξονα τι θα γινει με τις απεργιες στην κ#$%λοπολη?? Δεν καθομουνα Κρητη..Καθε βδομαδα τα ιδια θα εχουμε? Ενα μηνα τωρα το ιδιο βιολι... Και καλα εγω λιγο, εως καθολου καζο εχω φαει οποτε δεν κανει να παραπονιεμαι, αλλα ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι ολη η χωρα απεργει τον τελευταιο μηνα με... βαρδιες. Υπαρχει κανενας συγκεκριμενος λογος, η λες να ειναι ενα καλοστημενο εθνικης εμβελειας κολπο για να τσαντισουν τον Σολωνουκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 17, 2008 #2699 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Ρε μαμω της γης τον αξονα τι θα γινει με τις απεργιες στην κ#$%λοπολη?? Δεν καθομουνα Κρητη..Καθε βδομαδα τα ιδια θα εχουμε? Ενα μηνα τωρα το ιδιο βιολι...Και καλα εγω λιγο, εως καθολου καζο εχω φαει οποτε δεν κανει να παραπονιεμαι, αλλα ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι ολη η χωρα απεργει τον τελευταιο μηνα με... βαρδιες.Άστα με τα παλιοσυνδικάτα, δεν μπορούν οι ερευνητές να ερευνήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 17, 2008 #2700 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Nαι αλλα τα πιό πολλά japan αντέχουν 50% της δύναμης πάνω χωρίς αλλαγές στα εντόσθια τα ευρωπαικά τι κάνουν ? Δεν πιστεύω να τα βαράνε Γιατί βρέ... Το 20V του VAG βγάζει 125 PS. Με τούρμπισμα πάνε πάνω κάτω 200 +60% δλδ Ή τις BMW με το straight six 2.0L που ένα φεγκάρι του βάζανε compressora πηγαίνανε 210+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.