Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Οταν φτανεις στο σημειο να χρειαζεσαι ενα "πτυσσομενο αυτοματο οπλο" για να "βγαλεις εξω τα σκουπιδια,να περπατησεις το σκυλο,να παρεις την αλληλογραφια σου" 2 τινα υπαρχουν

Ή πρεπει να μετακομισεις αμεσα ή πρεπει επειγοντως να μιλησεις σε καποιον ψυχιατρο

μα να μην ειμαι γηπεδο σε τετοια ματσαρα και σε τετοια συμπαρασταση κοσμου.....

τι εβαλε παλι ο διαστημικος Διαμαντιδης ρε παιδια......αυτο το παιδι ειναι μονο για μεγαλα καλαθια τελικα.....

κριμα παντως...δεν πηραμε το +9 που θελαμε

Νίκησαν και οι γαύροι όμως..

και καλά κάνανε.Στην ευρώπη εγώ προσωπικά θέλω ισχυρές τις ελληνικές ομάδες και όχι του κλώτσου και του μπάτσου....

Ο Διαμαντίδης τι έβαλε;σιγά το τρίποντο, σε λίγο θα μας πεις ότι ήταν κ απ τη σέντρα :D

Καλημέρες οι προς τη Γλυφάδα προτείνετε καμια καλή ψαροταβέρνα επί της παραλίας (από Άλιμο μέχρι Γλυφάδα)...

Φιλικες τιμες:

DAKOS

Ζησιμοπούλου 26 & Λαζαράκη, Γλυφάδα, 2108947040

Χαλαρή διάθεση και καθημερινές γεύσεις με άρωμα Κρήτης, μετά το Κολωνάκι και στη Γλυφάδα. Και μεσημ. Έως 1 π.μ. € 15-25

++

Πιασοκολέ (λιγο δαχτυλακι):

ΓΑΡΜΠΗ

Σελήνης και Ηλίου 21, Καβούρι, 2108963480

Από το 1924 συνεχίζει (τρεις γενιές) την παράδοση. Ανανεωμένο σε γεύσεις και χώρο, φέρνει καθημερινά αιγαιοπελαγίτικες ψαριές. Έως 12.30 π.μ. Και μεσ. € 25-30.

+

ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διαδόχου Παύλου 48, Γλυφάδα, 2108980266

Το μενού της κλασικής θαλασσινής ταβέρνας σε προσεγμένη ατμόσφαιρα. Έως 1 π.μ. Και μεσημ. € 25-40

+

ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Αγ. Νικολάου 10 & Ηλίου (Ξεν. Divani Apollon Palace & Spa), Καβούρι, 2108911100, 2108911256

Έμφαση στο ψάρι και στα προϊόντα της θάλασσας, αλλά και ορισμένες προτάσεις σε κρέας. Έως 1 π.μ. Κλειστά Κυρ. € 35-50

Πιασοκολέ (Μεχρι αγκωνα κ βαλε):

ΙΘΑΚΗ

Απόλλωνος 28, Λαιμός Βουλιαγμένης, 2108963747, 2108963739

Γοητευτικό εστιατόριο με θέα στο Λαιμό της Βουλιαγμένης. Πάντα δυνατή πρόταση για business & pleasure. Έως 1.30 π.μ. Και μεσ. € 50-70

Προσωπικη γνωμη, αν κ δεν ειμαι ιδιαιτερα φιλος του ψαριου, ειναι το Θεα Θαλασσα. Ολα αυτα ειναι επι Παραλιακης. Επισης στην κοντα στην Βουλιαγμενης (κ στο σπιτι του gbak :p) ειναι το Αγκιστρι. Ακριβουτσικο καπως, αλλα με φοβερα πιατα !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.