Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Είναι νόμος αυτό: Τα ''ατίθασα / επαναστατημένα νιάτα'' μετατρέπονται εν ριπή οφθαλμού σε καλοταϊσμένους Ελληνάρες

Σε λίγο καιρό (αν όχι ήδη) θα παίζει πασιέντζα σε κάποια Δημόσια υπηρεσία σε Windows και θα κλαίει από χαρά όταν αναμένει επίσκεψη Αλογοσκούφη / Billάκου.

:p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Πολύ το γουστάρω αυτό της Toyota με το αμάξι που σου δίνει. Μπορεί να μην πολυπάω και τρελά τα Toyota αλλά τα ρημάδια είναι αξιόπιστα, καλή εγγύηση έχουν, service, τα πάντα.

---

Βαριέμαι τώρα να βάλω είδηση για το Β3 ρε γμτ :p

Πάω να φτιάξω coffee και μετά :p

Δεν λές τιποτα.... 10μερες με το Yaris μια χαρα μου ηρθαν, ειδικα τωρα που ειμαι πάλι στο αεροδρομιο....

9000km, ολοκαινουριο, μεικτή ασφάλεια και μυριζει ακόμα εργοστάσιο που το λατρευω... τωρα οσον αφορα την εγγυηση της Toyota μου ηρθε παραπάνω απο κουτι καθώς το corolla μου εχει γραψει 96.600km και 6 χρονια παρα 20μέρες.... στο τσακ δηλαδη.... δεν ειναι να σκασω και λεφτα για σασμαν (και μάλλον δισκο-πλατο)..... :D

μυριζει ακόμα εργοστάσιο που το λατρευω...

Αναλογως το οχημα,μπορω να πω οτι ειναι ανωτερο και απο γυναικειο αρωμα(με τη γυναικα μαζι)

96.600km και 6 χρονια παρα 20μέρες....

:confused:

95Κ σε 3,5 χρονια εχω εγω...και πιστευα οτι δεν κανω πια πολλα χλμ(καποτε εκανα 60Κ ετησιως μεσα στην αθηνα)

Δεν λές τιποτα.... 10μερες με το Yaris μια χαρα μου ηρθαν, ειδικα τωρα που ειμαι πάλι στο αεροδρομιο....

9000km, ολοκαινουριο, μεικτή ασφάλεια και μυριζει ακόμα εργοστάσιο που το λατρευω... τωρα οσον αφορα την εγγυηση της Toyota μου ηρθε παραπάνω απο κουτι καθώς το corolla μου εχει γραψει 96.600km και 6 χρονια παρα 20μέρες.... στο τσακ δηλαδη.... δεν ειναι να σκασω και λεφτα για σασμαν (και μάλλον δισκο-πλατο)..... :D

Εσύ, γιατί εγώ έσκασα 300 για συντήρηση στα 15 χιλ χιλιόμετρα, και με πληροφόρησαν ότι πρέπει να ξανάρθω μέσα στη βδομάδα γιατί είχαν περάσει 2 χρόνια και έπρεπε να κανω ξανά για να ισχυει η εγγύηση. Να την χαίρεστε, δεν την θέλω.

Επίσης καμία σχέση δεν έχει το προ 5ετιας γιαπωνέζικο, από τα επόμενα της Γαλλίας και Τουρκίας. Το τελευταίο δε, είναι ένα φτηνιάρικο αυτοκίνητο υπερτιμημένο.

Αναλογως το οχημα,μπορω να πω οτι ειναι ανωτερο και απο γυναικειο αρωμα(με τη γυναικα μαζι)

Εννοείται :D

:confused:

95Κ σε 3,5 χρονια εχω εγω...και πιστευα οτι δεν κανω πια πολλα χλμ(καποτε εκανα 60Κ ετησιως μεσα στην αθηνα)

96,600Km σε 5 χρονια και 11μιση μηνες εχω κάνει....η εγγυηση ειναι 100.000km ή 6 χρονια...οτι ερθει πρώτο....

Εσύ, γιατί εγώ έσκασα 300 για συντήρηση στα 15 χιλ χιλιόμετρα, και με πληροφόρησαν ότι πρέπει να ξανάρθω μέσα στη βδομάδα γιατί είχαν περάσει 2 χρόνια και έπρεπε να κανω ξανά για να ισχυει η εγγύηση. Να την χαίρεστε, δεν την θέλω.

Επίσης καμία σχέση δεν έχει το προ 5ετιας γιαπωνέζικο, από τα επόμενα της Γαλλίας και Τουρκίας. Το τελευταίο δε, είναι ένα φτηνιάρικο αυτοκίνητο υπερτιμημένο.

Ενταξει τωρα δεν ξέρω τι εγινε σε εσένα...πάντως στην Toyota Πολις στην Συγγρου οι ανθρωποι ειναι παρα πολυ εξυπηρετικοι και αναλυτικότατοι για το σερβις και οτι δουλεια γινεται... και οποτε εχει χρειαστει να μου το κρατήσουν πάντα παιρνω αυτοκινητο...last time ειχα ενα Avensis... Τωρα για τα καινουρια αν λες για τα Auris κτλ δεν ξέρω τι παιζει, το εσωτερικο του με χαλάει λιγο... λιγο πιο ομορφο να ηταν το Prius και θα το τσιμπαγα πάντως...λογω hybrid..

btwΠάντως να σκάσω και λεφτα στην Αudi με τα 2 χρονια που δινει εγγυηση δυσκολο.... φιλος πηρε το προηγουμενο Α4 turbo και χρειαστηκε να πληρωσει σχεδόν 3000€ μετα απο 2,5 χρονια που το ειχε....

ολα σχετικα ειναι ρε τι λετε τωρα

απλα εισαι καλυμμενος ρε george και ενταξει τωρα να ξεμεινεις και απο car ειναι καπως...σιγουρα αν ειχα porsche, ferrari κτλ εεεε ναι η εγγυηση και το αυτοκινητο αντικατάστασης δεν μετράνε....αλλα στα everyday cars που ολοι οδηγουμε για να παμε στην δουλεια μας, για βολτες ή σε κάνα ταξιδι μετράνε... για σκεψου οταν ειχα παει διακοπες Λευκάδα και το πηγα για σερβις στην Πρεβεζα να ειχα μεινει χωρις αυτοκινητο για 2 μερες? Πάει το 5μερο....

@perp

Δεν αναφερομουν στην εγγυηση αλλα στο ποσα χλμ "γραφει" ενας φυσιολογικος ανθρωπος καθε χρονο(<20Κ )

Και να σκεφτει κανεις οτι σχεδον 2 απο τα 3,5 χρονια που λεω, επαιζα WOW :jump1:

είναι καλή λύση για οικονομία το wow.Κλείνεις τα πάντα, δε βγαίνεις έξω, μια χαρά μαζεύεις χρήμα

Το εχω ξαναπει νομιζω και στο lab.Τα 13Ε/μηνα που ζηταει μπροστα σε αυτα που θα ξοδευες αν ζουσες στον πραγματικο κοσμο δεν ειναι τιποτα(13E δεν φτανουν ουτε για 2 ποτα).

Για να μην πω για το hardware που δεν αγοραζεις γιατι δεν σε απασχολει πια

Σωστος ο jack αλλα μην φτάσουμε και το σημείο να καθόμαστε μέσα για να κάνουμε απόσβεση στις 9800GTX/HD3870X2/DDR3/HDTVs (χωρια τα games) γιατι ετσι την πάτησα και εγω σε καποια φαση φέτος και οταν επιτέλους ειπα να κοινωνικοποιηθώ, νομιζα οτι οταν μου μιλάγαν στο γυμναστήριο ή την επεφτα σε κανα μωρο σε ποτάκι εξώ, οτι θα πιαναμε κουβέντες για το 3dmark, και τo φρειμς του COD4 σε 1920Χ1200 με την 3870Χ2... ολα θέλουν μέτρο...εξάλλου ουτε τα ποτα, ουτε τα PC τελειώνουν ποτε...

Το βουλωνω για σημερα...παω βολτα μπαφιασα στο σπίτι....:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.