Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Tάσο, η ασπαρτάμη απαγορεύτηκε περίπου το 1920 γιατί ήταν βλαβερή για τον οργανισμό. Εμφανίστηκε στην αγορά και ξεχάστηκαν οι βλαβερές συνέπειες μετά τον Β' ΠΠ, επειδή τα αποθέματα ζάχαρης είχαν σχεδόν εξαντληθεί. Έκτοτε και για χάρη της "σιλουέτας" μας, έγινε ένα επιτυχημένο προϊόν και κανέναν δε συμφαίρει να το κατηγορήσει.

Μπορείτε να διαβάσετε κι εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Aspartame που αναφέρει τα προβλήματα τα οποία όμως δεν έχουν διαπιστωθεί... Καλό θα ήταν να δείτε και τις άλλες ονομασίες που την πασάρουν στην αγορά.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

@level1: πού είναι αυτά? φυλάσσονται? θέλω μερικά.

είναι πιατάκια prime focus της andrew:

http://www.andrew.com/products/antennas/esa/

Προφανώς από την κλίση και το μέγεθος είναι για (αμφίδρομη) επικοινωνία με δορυφόρο.

Το τι ακριβώς δεν ξέρω ούτε μπορώ να προβλέψω :)

Σωτήρη ειναι στην διαδρομή απο Αγ.Κωνσταντίνο προς Λαύριο...

Βασικα εχω τραβηξει και αλλη μια πιο κοντινή στην οποία διακρίνονται κάμερες να τα φυλάνε...

Καποια ψυχη μου είπε οτι ειναι 6μετρα της Gilbertini.... Πραγματικά πολυ ενδιαφέρον...

Καμία σχέση με Gilbertini, η gilbertini είναι μια ιταλική εταιριούλα που απλά βγάζει συμπαθητικά -offset- πιάτα για οικιακή χρήση, σε καλή τιμή, και χρησιμοποιούμε π.χ. και στο AWMN. Η andrew είναι μάλλον η πιο μεγάλη εταιρία με ασύρματα παγκοσμίως, δες το link παραπάνω. Είχα βρει και στο ebay ένα τέτοιο σε πολύ καλή τιμή αλλά έλεγε ότι το παραλαμβάνεις on-site, οπότε νομίζω θα μου έβγαινε υπέρβαρο στο αεροπλάνο από αμέρικα :hehe: :hehe:

Σωτήρη ειναι στην διαδρομή απο Αγ.Κωνσταντίνο προς Λαύριο...

Βασικα εχω τραβηξει και αλλη μια πιο κοντινή στην οποία διακρίνονται κάμερες να τα φυλάνε...

Καποια ψυχη μου είπε οτι ειναι 6μετρα της Gilbertini.... Πραγματικά πολυ ενδιαφέρον...

Χαμενε, η ψυχη σου ειπε οτι Gibertini ειναι εκεινο το μικρο 1.6m στο κεντρο και λιγο αριστερα του καδρου (δεν φαινεται σε αυτη τη φωτο).

Αρχες 2001 ξεσπασε το σκανδαλο της Enron(δεκαδες δισεκατομμυρια $) στο οποιο ειχε αναμιχθει και ο αντιπροεδρος Dick Cheney

Εντελως συμπτωματικα ΟΛΑ τα στοιχεια για αυτη την υποθεση (και μερικες χιλιαδες υποθεσεις ακομα) βρισκονταν στο 3ο κτιριο που κατερρευσε,το αποκαλουμενο και WTC7.Δυστυχως απο την καταρρευση καταστραφηκαν ολα τα στοιχεια

Στο συγκεκριμενο κτιριο ειχαν γραφεια οι μυστικες υπηρεσιες,το πενταγωνο,η CIA,και το IRS(εφορια)

(φημολογειται επισης οτι υπηρχε μυστικο κεντρο ελεγχου της ολης επιχειρησης και επρεπε να εξαφανιστουν τα αποδεικτικα στοιχεια της υπαρξης του)

Υπαρχει μονο 1 video απο αυτοπτη μαρτυρα που δειχνει το αεροπλανο(ολα τα υπολοιπα ειναι απο το studio) και προβληθηκε απο το CNN,μερικες μερες μετα τα γεγονοτα.Η εγκυροτητα του αμφισβητειται,αφου δεν μπορει να κινηματογραφησει καποιος απο το σημειο που υποτιθεται οτι τραβηχτηκε το video και τα διπλανα κτιρια εχουν διαφορετικες διαστασεις αποτι στην πραγματικοτητα.Λαθος στο rendering?Αν ειχαν δωσει το εργο στη Futuremark,κανεις δεν θα ειχε καταλαβει τπτ :)

Ενδεχομενως τους ενδιεφερε να καταστραφει μονο το WTC7(με τις πληροφοριες που ειχε μεσα φυσικα).Και πως γινεται αυτο χωρις να διαμαρτυρηθει κανεις???Με ενα "ατυχημα" μηπως?

Λιγες ημερες πριν το συμβαν,ειχε νοικιαστει το συγκροτημα των 7 κτιριων για τα επομενα 99 χρονια

Το πενταγωνο ειναι πιθανοτατα το πιο καλα φυλασσομενο κτιριο στον κοσμο,με εκατονταδες καμερες παρακολουθησης.

Καμμια απο αυτες δεν εχει συλλαβει το 757 που επεσε πανω στο κτιριο.

Η τρυπα που δημιουργηθηκε,ειναι κυκλικη αλλα εχει διαμετρο μικροτερη απο την ατρακτο ενος 757.

Τα φτερα του σκαφους δεν αφησαν κανενα σημαδι στο κτιριο

Βρεθηκε ενας κατεστραμμενος κινητηρας αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ειναι απο 757(ειναι το 1/3 σε μεγεθος)

Αν και ξεσπασε πυρκαγια απο τα καυσιμα του σκαφους,δεν εξαυλωθηκε ουτε χαρτι,ουτε υπολογιστες οπως συνεβη στο WTC

Το αεροσκαφος προσγειωθηκε κοντα στο πενταγωνο και συνεχισε οδικως προς το κτιριο μεσα απο χωραφια με ταχυτητα κοντα στα 400μιλια

Την προηγουμενη μερα(10/9/2001),ο Υπ.Αμυνας Donald Rumsfeld δηλωνει σε συνεντευξη τυπου οτι καπου εχουν χασει 2,3 τρισεκατομμυρια $ :hmm:

Οσο για τα αεροπλανα και τα επιβεβαιωμενα θυματα...εδω στην Ελλαδα καποτε "ψηφιζαν οι νεκροι και τα δεντρα"

πω αυτό είναι το πρώτο μου ποστ,με το ολοκαίνουριο μου λάπτοπ....καλά μιλάμε έχω ενθουσιαστεί .το λάπτοπ απλά τα σπάει!

Πάρε και ένα σκουπάκι να μαζεύεις τα σπασμένα:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.