ea6gka Μάρτιος 10, 2008 #2421 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 http://www.news.com.au/story/0,23599,23339764-2,00.htmlJapan 'cross-breeding cows with whales Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάρτιος 10, 2008 #2422 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 http://www.news.com.au/story/0,23599,23339764-2,00.htmlJapan 'cross-breeding cows with whalesMα καλά σφαξαν τόσες φαλαινες στο όνομα της γεννετικής?βίτρινα μου φαινεται.αλλά ακομα και υπάρχει οργανωμενη επιστημονική ερευνα μεσα σε όλα τα άλλα ειναι όντως τλχ bizzare οπως λεει και το αρθρο. mprrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 10, 2008 #2423 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 <---------- Αλεξη τι σου λεει το καινουριο μου avatar ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 10, 2008 #2424 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΙ OMG... wtb soda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 10, 2008 #2425 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 wts soda +2 10k adena Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 10, 2008 #2426 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 2 σόδες, μισό μπουκάλι sprite μισή μποτίλια ούζο...ζζζζζζζζζζ ωραία νήστεψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 10, 2008 #2427 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 To tgdaily.com άλλαξε προσωπο...παντως ακομη δεν ειμαι σιγουρος αν το προτιμω ετσι οπως ειναι τωρα ή αν μου αρεσε περισσοτερο πριν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάρτιος 10, 2008 #2428 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 <---------- Αλεξη τι σου λεει το καινουριο μου avatar ; Χμφ....μφφ...φφφ....ΧΑΟΧΑΟΑΧΟΑΧΧΟΑΧΧΟΑΧ :rofl: Α ρε Don... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάρτιος 10, 2008 #2429 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Ασχετο,απλα ετυχε να δω καποια videosΤα αεροπλανα που ειδαμε ολοι την 11/9/2001 κατα πασα πιθανοτητα ηταν rendered Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 10, 2008 #2430 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Και οι πύργοι που έπεσαν ήταν rendered? Για κόσμο είχαν βάλει botάκια?Κάτι δεν έπιασα..:tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάρτιος 10, 2008 #2431 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Σε καποια απο τα video δεν φαινεται πουθενα στον οριζοντα κανενα αεροπλανο απλα φαινεται μια εκρηξηΕπισης στη ζωντανη μεταδοση,οι δημοσιογραφοι που βρισκονται επιτοπου δεν ειδαν αεροπλανο,τους το ειπαν οι συναδελφοι τους απο το studiohttp://www.youtube.com/watch?v=oqEpuTGc98shttp://www.youtube.com/watch?v=s_ySSJ_L6Zs Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 10, 2008 #2432 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Πω ρε κοκκαλο λέμε γιναμε απο τις βοτκες στον Ιστιοπλοικο....:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 10, 2008 #2433 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Σε καποια απο τα video δεν φαινεται πουθενα στον οριζοντα κανενα αεροπλανο απλα φαινεται μια εκρηξηΕπισης στη ζωντανη μεταδοση,οι δημοσιογραφοι που βρισκονται επιτοπου δεν ειδαν αεροπλανο,τους το ειπαν οι συναδελφοι τους απο το studiohttp://www.youtube.com/watch?v=oqEpuTGc98shttp://www.youtube.com/watch?v=s_ySSJ_L6ZsΚοιτα κι εγω ειμαι σιγουρος οτι κάτι παίζει... αλλα υπάρχουν και εκατοντάδες ερασιτεχνικά βιντεάκια απο πολλές γωνίες που δείχνουν τα αεροπλάνα... Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλα αν ισχύει κατι τέτοιο ειναι χοντρό.Ναι, οι πύργοι έπεσαν με ελεγχόμενη έκρηξη και εχει αποδειχθεί (σε ακαδημαϊκό επίπεδο) με εκθέσεις κλπ κλπ..Αλλα αυτο; Παραπάει... Αν θέλαν να τους γκρεμίσουν, ας βάζαν βόμβες στα θεμέλια και ας βρίσκανε αλλον ενα Τιμοθυ ΜακΒέι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 10, 2008 #2434 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Μα γιατί να τους γκρεμίσουν? Και γιατί έβαλαν τα αεροπλάνα? Επειδή δε θυμάμαι καθόλου, τα αεροπλάνα υποτίθεται ότι τα είχε στείλει ο Οσάμα? Έψαχναν αφορμή για πόλεμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 10, 2008 #2435 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 ΟΚ ολα αυτα ρε παιδια...αλλα με τους επιβατες των πτησεων και τα αεροπλανα της ΑΑ και της United τι εγινε? καταρριψη? πολλα πραγματα δεν κολλανε με αυτο το σενάριο... Και εμενα μου βρωμάνε πολλα σε αυτην την ιστορια αλλα και πάλι τοσο μεγαλη προβοκατσια απλα για ενα πολεμο στο Ιρακ, τα πετρελαια κτλ παει πολυ....Στην τελικη οι αμερικανοι και πριν την 11/9 κανανε οτι θελανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 10, 2008 #2436 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Κάπως πρέπει να πείσεις τους πολίτες της χώρας σου οτι όντως απειλείσαι, και οτι πρέπει να αντιδράσεις για να τους πάρεις με το μέρος σου και να μην το ψάξουνε περαιτέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 10, 2008 #2437 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 "Before elections, a spin-doctor and a Hollywood producer join efforts to "fabricate" a war in order to cover-up a presidential sex scandal."Wag the dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάρτιος 10, 2008 #2438 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Κάπως πρέπει να πείσεις τους πολίτες της χώρας σου οτι όντως απειλείσαι, και οτι πρέπει να αντιδράσεις για να τους πάρεις με το μέρος σου και να μην το ψάξουνε περαιτέρω...Και μπορεις επισης να καλυψεις στοιχεια για ενα σκανδαλο με την προφαση οτι ελιωσαν τα παντα μεσα στα κτιρια και οποιος περναει απο εκει κοντα θα παθει καρκινο(κι αυτος και ολο του το σοι-Λεβεντης)Φυσικα ελιωσαν και οι μηχανες του αεροπλανου κι ας ειναι κατασκευασμενες κυριως απο τιτανιο(Σημειο τηξης 1668 C )Σε ενα video τους ξεφυγε η μυτη του αεροπλανου(απο κραμα αλουμινιου),η οποια διαπερασε ανεπαφη ενα σιδερενιο κτιριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 10, 2008 #2439 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Ριξτε και μια ματια στο Fahrenheit 9/11 του Μαικλ Μουρ... οι αλλοι εστιάζουν στις θεωριες συνωμοσίας κλπ, ενω ο Μουρ εμβαθύνει λιγο και στην πολιτικη μεριά των πραγμάτων... Σας διαβεβαιω οτι θα εκπλαγειτε με αυτα που λεει (και εννοειται τεκμηριώνει)... ΟφΤοπικ Αντε 40 ημέρες αποχής απο κρέατα... νηστία FTW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάρτιος 10, 2008 #2440 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Ριξτε και μια ματια στο Fahrenheit 9/11 του Μαικλ Μουρ... οι αλλοι εστιάζουν στις θεωριες συνωμοσίας κλπ, ενω ο Μουρ εμβαθύνει λιγο και στην πολιτικη μεριά των πραγμάτων... Σας διαβεβαιω οτι θα εκπλαγειτε με αυτα που λεει (και εννοειται τεκμηριώνει)...ΟφΤοπικ Αντε 40 ημέρες αποχής απο κρέατα... νηστία FTW... Ποιο Fahrenheit βρε... Αυτό μπροστά στο Zeitgeist φαντάζει κωμωδία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.