Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

καλα και στο training school της ΟΑ δεν ειναι και λιγοτερα ρε συ.... αλλα εκει θέλει εκτος των αλλων και βυσμα... 2-3 που ξέρω ειναι παιδια πιλοτων της ΟΑ με δουλεια ετοιμη βέβαια λογω μπαμπα....

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

κοιτα δεν μαθαινεις μονο να πετας αλλα και μηχανολογικα πολυ περισσοτερο πραγματα απο τις αλλες σχολες,διαμονη 2,5 χρονια μεσα στην σχολη τελεια εκπευδευση,και προπαντον το πτυχιο απο την εξφορδη μετραει περισσοτερα απο τα αλλα

κοιτα δεν μαθαινεις μονο να πετας αλλα και μηχανολογικα πολυ περισσοτερο πραγματα απο τις αλλες σχολες,διαμονη 2,5 χρονια μεσα στην σχολη τελεια εκπευδευση,και προπαντον το πτυχιο απο την εξφορδη μετραει περισσοτερα απο τα αλλα

Δεν διαφωνω...το ξέρω το συγκεκριμενο course.... ;)

εχω εναν φιλο που πεταει τωρα Σαουηδικη Αραβια σε A330 C/O τελειωσε στην οξφορδη με κλασικα 250 ωρες βαλμενες σε cessna εκανε τα χαρτια του με αλλους 25 και επειδη ηταν αποφοιτος οξφορδης τον προτημησανε

θελω να πω κατι ασχετο αλλα που μ'αρεσε πολυ οταν το ακουσα:

"Σε καθε σπιτι ενας τρελος και στο δικο μας ολοι"

:hehe::rofl:

Μιλαμε οτι αυτος που το ειπε πρεπει να το εχει φιλοσοφησει πολυ το θεμα...:clap::happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.