Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ρε κι εγώ κέντρο δεν τό 'χουν κόψει.

Φτου φτου.

Αν και το APC ελπίζω να μη μασίσει . . . ταραμά!

BTW έφαγα warnings / infractions / 1 βήμα πριν το ban από moderator που θέλει το κακό μου. Πολλά κόλπα το νέο forum, πάρα πολλά! AN7 να μου φέρνεις τσιγάρα :hehe:

5 βήματα πριν το ban actually, αλλά ήσουν κακό παιδάκι χθες :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

BTW έφαγα warnings / infractions / 1 βήμα πριν το ban από moderator που θέλει το κακό μου. Πολλά κόλπα το νέο forum, πάρα πολλά! AN7 να μου φέρνεις τσιγάρα :hehe:

Σε καταλαβαίνω m8.

Κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό..να πάρουμε δραστικά μέτρα.

btw.

Ρε παιδιά..εμένα ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει καει τπτ από πτώση τάσης ή οτιδήποτε άλλο.

Μήπως παίζει θέμα εγκαταστάσεων του σπιτιού?

Γιατί φαντάσου ότι δεν έχω ups και το κατεβαστήρι είναι ανοιχτό και απλά άμα πέσει το ρεύμα κλείνει..και αμα έρθει..ανοίγει.Χρόνια τώρα αυτή η ιστορία...

Σε καταλαβαίνω m8.

Ρε παιδιά..εμένα ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει καει τπτ από πτώση τάσης ή οτιδήποτε άλλο.

Γιατί φαντάσου ότι δεν έχω ups και το κατεβαστήρι είναι ανοιχτό και απλά άμα πέσει το ρεύμα κλείνει..και αμα έρθει..ανοίγει.Χρόνια τώρα αυτή η ιστορία...

μια απο τα ιδια, αλλα οταν ειμαι σπιτι βγαζω την πριζα μετα τη πτωση

οταν δεν ειμαι μενει ετσι....και του αδερφου μου μενει παντα στην πριζα........

ελπιζω να μην αλληλο-γκαντεμιαστουμε........και γινει τωρα το κακο...:upside:

Παίζει ρόλο και η ποιότητα του πίνακα, αλλά μάλλον είσαι τυχερός.

Εμένα έχει καεί ψυγείο από διακοπές. Έκανε επί 1 ώρα συνεχή τρεμοπαίγματα το ρεύμα και το άλλο πρωί το ψυγείο ήταν off. Καμένη ηλεκτρονική... :boxed:

τι σπαστικοι οι ΚΝΙΤΕΣ ............ ελεος....

τους φταινε τα παντα ...

θεωρουν οτι το επιπεδο της σχολης πεφτει επειδη περιοριζονται τα συγγραματα... και τους βλεπεις 4ο ετος να παρακολουθουνε το ιδιο μαθημα με σενα που εισαι στο 2ο εξαμηνο

κατσικια με μπαφους.....

αυτοι ειναι οι αυριανοι πολιτικοι μας...

μια απο τα ιδια, αλλα οταν ειμαι σπιτι βγαζω την πριζα μετα τη πτωση

οταν δεν ειμαι μενει ετσι....και του αδερφου μου μενει παντα στην πριζα........

ελπιζω να μην αλληλο-γκαντεμιαστουμε........και γινει τωρα το κακο...:upside:

Ασε ρε τι χριστοπαναγίες έβρισα όταν από διακοπή ρευματος ( στο παρελθόν) "έχασα" γκαραζόπορτα ( με 2 αμαξια μέσα), 2 μάτια συναγερμού και μια παγίδα. .

Επίσης κάτι παίχτηκε με ένα dvd player ( μαλλον καμιά γείωση εφυγε) και μετά απο διακοπή έγινε... αντικλεπτικό. Έβγαζε για κάποιο λόγο 80 Volt στο σασί του και όποτε το ακουμπούσες σε τιναζομούδιαζε.

χαχα κνιτης εισαι ωρε?:whistle2: αδικο εχω?

Εγώ δε σε έβρισα :p

(ΠιΕς.. Το ίδιο θα απάνταγα κι αν με έλεγες ΔΑΠ/ΟΝΝΕΔίτη, ΠΑΣΠίτη, ΕΑΑΚίτη, ή ότι άλλο κυκλοφορεί. Απλά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις :) )

Απλά είμαι στο τρίτο έτος και παρακολουθώ κάποια μαθήματα του πρώτου. Βέβαια για την παρακολούθηση μαθημάτων του πρώτου έτους συντρέχουν κι άλλοι λόγοι, όχι μαθησιακοί :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.