Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Τι σόι παράπονα έκανες Δημήτρη; Αν είναι να σε αντιγράψουμε, ώστε να βελτιώσουμε τις γραμμές κι εδώ :p

Βρε μπλαουγκράνα, δεν τους έκανα και τιποτα φοβερο παράπονο... Απλα έιχα κανει αναβάθμιση στα 24MBps και το modem συγχρόνιζε (και συγχρονίζει στα 9κ)... Πηρα τηλ. τεχνικούς οι οποίοι ήρθαν 3 φορές και συμπέραναν οτι είναι πρόβλημα υποδομής δικτύο και το παρέπεμψαν στο αρμόδιο τμήμα... Ολα αυτα πριν κανα μηνα. Και σήμερα βλέπω αυτό. Μπορει βέβαια να μην έχει σχέση με το δικο μου ζήτημα και να ειναι προγραμματισμένες εργασίες αλλα who gives a damn... Για να το λένε, ολο και κάτι θα κάνουνε. Απο τα ολότελα...

Ωραια. Πεφτει το ρευμα πριν κανα 3ωρο. Το ups εχει πεθανει, και ηταν προγραμματισμενη η αγορα καινουριου ή αλλαγη μπαταριας. Αποτελεσμα? Για αγνωστο σε μενα λογο, διαλυθηκε το raid, και μπορει να χω και κανα δυο καμμενους δισκους...

Αυτή την εβδομάδα ο Γερμανός που είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας μπαταριών μολύβδου έχει κάνει χρυσές δουλειές... όλα τα ups και γενικά οι συσκευές που χρησιμοποιούν μπαταρίες 12V μολύβδου για backup, έχουν πάρει φωτιά και αλλάζουν μπαταρίες αβέρτα... όσες μπαταρίες δεν πούλησε τον χρόνο, τις πούλησε σε μια εβδομάδα... να και ένας κερδισμένος από την υπόθεση... :whip:

εγώ ενα ξερω....με την ΔΕΗ έχουμε μπει πλεον σε καθεστως κατοχής...Λιγες ωρες θα εχουμε ρευμα και μετα τερμα...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΡΕ? ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 75 ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ..:rant:

εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί αλλού κόβεται κάθε μέρα και αλλού ποτέ...

και ο ώρες αυξάνονται ,πιστεύω άσχετα απο τη δυνατότητα/δυναμικότητα του δικτύου...

και δηλώνω απο τους προνομιούχους,δεν ξέρω με τι/ποιον συνορεύω

δεν είχαμε ούτε 1' πτώση...

δεν είναι άδικο?

εγω ξερεις τι δεν καταλαβαινω? γιατι κοβουν το ρευμα στον κοσμακη και δεν το κοβουν στην Βουλη ή στο Μαξιμου ή στο σπιτι του Καραμανλη, αφου στο κατω-κατω με αυτους τραβανε ζορι και οχι μαζι μου...:mad:

γιατί δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός που έχει την δύναμη να κλείσει το ρεύμα.

Πριν αρχίσεις να βρίζεις τους εργοζομενους.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%95%CE%A3%CE%9C%CE%97%CE%95

Το πιο αστείο είναι ότι και το 92 είχαν ξανα γίνει αυτά επι Μητσοτάκη.

Κατάλαβες..σβήνουν τα χρέη στις τράπεζες για να μπορούν να πουληθούν....χάνουν 280εκ€ απο τα ομόλογα και τις λειπές ΜΛΚΙΕΣ που έκανε η ΝΔ..και τώρα ενοποιεί ταμία για να κερδίσει 340εκ€ και να μπαλώσει όλες τι τρύπες.

Πιστεύω να ξέρεις για ποιο λόγο κάνουν απεργία οι ΔΕΗτζίδες έτσι?

Η νομίζεις οτι ξέρεις απ ότι ακούς στο χαζοκούτι?

Γιατί και εσένα αν σου πέρνανε τα λεφτά που έβαζες στην άκρη κάθε μήνα επί πόσα χρόνια τώρα..να σε έβλεπα πως θα έκανες....

εχεις δικιο μαν, ακριβως τα ιδια θα εκανα και εγω..λογικα σκεπτομενος ομως θα τα εκανα (η τουλαχιστον θα προσπαθουσα) σε αυτους που με αδικησαν/εκλεψαν και οχι στον κοσμο...ετσι κατα την γνωμη μου δεν κερδιζουν τιποτα περισσοτερο απο την αντιπαθεια του κοσμου που κανονικα θα επρεπε να συμμεριστει τον αγωνα τους. έτσι οπως γινεται τωρα ο απλος πολιτης αντι να βγει και διαδηλωσει για τα λαμογια που κυβερνανε αυτο το πραμα που λεγεται κρατος θα βγει και θα διαδηλωσει κατα της απεργιας των εργαζομενων της ΔΕΗ.;)

Fedora με ext4 και καλυτερο pirut καθως θα γινει συμπτυξη ολων των livna FreshRPMs κλπ για ταχυτερο manager. Χεχε για να δουμε τι θα κανει το Ubuntu ομως! Δοκιμασα τον FF3 και μπορω να πω οτι εχω παθει πλακα... Παρα πολυ γρηγορος!

Ρε κι εγώ κέντρο δεν τό 'χουν κόψει.

Φτου φτου.

Αν και το APC ελπίζω να μη μασίσει . . . ταραμά!

BTW έφαγα warnings / infractions / 1 βήμα πριν το ban από moderator που θέλει το κακό μου. Πολλά κόλπα το νέο forum, πάρα πολλά! AN7 να μου φέρνεις τσιγάρα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.