DarkSaga Μάρτιος 4, 2008 #2261 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 πω φρίκαρα...αφαίρεσα όλα τα boyz απο τα friend listγιατί.... ήταν τελείως R.I.P. η φάση στην κεντρική σελίδασα γερμανικό νεκροταφείο ένα πράμα :flower:και ήταν κρίμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 4, 2008 #2262 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Ορίστε, εκεί έχουμε φτάσει: http://www.skai.gr/master_story.php?id=75097Και μην πείτε ότι φταίει ο μοτοσυκλετιστής, γιατί θα μπορούσε να είναι ανάποδα... Έχει συμβεί και το ανάποδο κι πολύ περισσότερες φορές έχει συμβεί να χτυπήσουν μοτοσυκλετιστή και να τον αφήσουν στην άσφαλτο να πεθάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koutsoundad Μάρτιος 4, 2008 #2263 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 το αν κάποιος που μπορεί να ονομαστεί φονιάς!! είναι ή όχι "μοτοσυκλετιστής" δεν είναι ζητούμενο, είναι κατάντια γενικώς....πως μετά να μην έχουν στην μπούκα το δίκυκλο όταν γίνονται τέτοια??εύχομαι να τιμωρηθεί.κρίμα τον άνθρωπο και στην οικογένειά του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2008 #2264 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 οποιος και να φταιει , ξεφτυλα μονο κ μονο που εβγαλε πιστολι και τον σουταρε.Αμερικη θα γινουμε σε λιγο.Υ.Γ ας γινει move το θεμα στο OFF topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 4, 2008 #2265 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Έχω να κάνω σημαντικότατη δήλωση: Το κεμπάπ του Θανάση στο μοναστηράκι έχει χαλάσει απίστευτα. Ήταν σαν λάστιχο, άνοστο και τουβλοειδές, κρίμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 4, 2008 #2266 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Με σκότωσες τώρα - δεν έχω φάει ποτέ γιατί δεν έτυχε και πάντα ήθελα να το δοκιμάσω...****.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 4, 2008 #2267 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Έχω να κάνω σημαντικότατη δήλωση: Το κεμπάπ του Θανάση στο μοναστηράκι έχει χαλάσει απίστευτα. Ήταν σαν λάστιχο, άνοστο και τουβλοειδές, κρίμαΝα πας λίγο πιό εκεί, Ψηρή, να φας στο Οδός Αισχύλου, 20μ από την πλατεία Ψηρή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 4, 2008 #2268 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Δεν ανοίγετε νέο thread σχετικά μεσημεριάτικα....Τίτλος "Eκεί που έχω φάει...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 4, 2008 #2269 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Έχω να κάνω σημαντικότατη δήλωση: Το κεμπάπ του Θανάση στο μοναστηράκι έχει χαλάσει απίστευτα. Ήταν σαν λάστιχο, άνοστο και τουβλοειδές, κρίμα Εχω να δηλωσω οτι εισαι βλακας και λες βλακειες.....!! Εφαγα το Σαββατο και ηταν οπως παντα πεντανοστιμα !! With Love Pigimakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 4, 2008 #2270 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Μπορεί το Σάββατο αν είχαν τελειώσει οι γάτες και να ψώνισαν από το χασάπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 4, 2008 #2271 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 ή να αναγωνριζουν τους στριμμενους πελατες και να δινουν τα χειροτερα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 4, 2008 #2272 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 αφιερομενω σε ολους σαςhttp://www.youtube.com/watch?v=1a85FaR2nxc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 4, 2008 #2273 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 πηγαινοντας προς Πειραια με το λεωφορειο απο τη σχολη τα ειδα ολα...ενας τυπος με ποδηλατο ΒΜΧ να ειναι στην αριστερη μερια του δρομου (της Θηβων)...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑ!!! ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΡΕΕΕ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 4, 2008 #2274 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Ο φανταρος που αυτοκτονησε 31/1/08 ηταν γνωστος μου και καλος φιλος , απιστευτο:nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 4, 2008 #2275 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Για 500στή φορά πλακώνονται απέναντι, στον διπλής κατεύθυνσης δρόμο μεγέθους μονοδρόμου.....:worship: 501 τελικα υπαρχουν μερικοι ανθρωποι που ειναι τελέιως *%^^%^... παμε σημερα στη σχολη. Μαθηματικα πρωτο μαθημα, και καθομαστε ωραια και καλα στο αμφιθεατρο...Περναει ενα τεταρτο και δεν εχουμε αρχισει...μιση ωρα τιποτα...ΜΙΑ ωρα πουθενα ο καθηγητης...ΔΥΟ(!!!) ωρες αφαντος...ΔΥΟΜΙΣΙ ωρες τα ιδια...Συνολικα το μαθημα ηταν τρεις ωρες και ο τυπας ουτε που μπηκε στον κοπο να εμφανιστει (συμφωνα με την γραμματεια δεν ειχε ενημερωσει οτι θε λειπει)...Οταν μας κανει την χαρη και εμφανιστει τι θα πρεπει να του πουμε; Δημοσιο... Δίνω ανώτερα μαθηματικά ΙΙΙ στις 16:00. 150 άτομα. Στις 16:30, 100 άτομα. Στις 17:00, 50 άτομα. Στις 17:45 πάω να σηκωθώ κι εγώ, λέγοντας χαρακτηριστικά "ο κύβος ερρίφθη" (είχαμε μείνει 20). Μπαίνει μέσα ο καθηγητής. Με πιάνει νευρικό γέλιο, δεν άντεχα άλλο. Μοιράζει θέματα. Οι 10 φεύγουν στο ASAP. Από τους υπόλοιπους 10, πέρασε εμένα και άλλα 2 παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 4, 2008 #2276 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 ωραια λιακαδα σημερα..ξεσηκωτικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 4, 2008 #2277 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 θυμήθηκα τον μαζοχισμό του να είσαι AMDάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 4, 2008 #2278 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 ωραια λιακαδα σημερα..ξεσηκωτικη Ναι, αλλά μέσα σε βλέπω να γράφεις στο Λάμπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 4, 2008 #2279 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Ναι, αλλά μέσα σε βλέπω να γράφεις στο Λάμπη... και που ξερεις οτι ειμαι μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάρτιος 4, 2008 #2280 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Είναι ιδέα μου ή τις τελευταίες 2-3 βδομάδες έχουν μαμηθεί οι τράπεζες να παίρνουν τηλέφωνα... πρωϊ-μεσημέρι-βράδυ στο κινητό με απόκρυψη... δεν ξέρω πως να τους εκδικηθώ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΡΕ!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.