Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

:rofl: :rofl: :rofl:

Αυτο

Αρχική απάντηση από hayabusa

επρεπε να του φορεσεις το κρανος κολαρο και θα σου 'λεγα μετα αν θα το ξανακανε...:mad:

πηγαινε ως απαντηση σε αυτο

Αρχική απάντηση από Wizard!

...Ανοίγω το κράνος κι αρχίζω τα μπινελίκια. "Συγνώμη" μου λέει... Τι να την κάνω ρε φίλε? Συγνώμη ζητάμε όταν κάνουμε κάτι κατά λάθος. Μόνο του πήγε το χέρι? Έχεις τικ?

:hehe: :hehe: :hehe:

edit: Κερδισα ???:jump: :jump: :jump:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DJD

Κορνάρω εγώ και με όση ευγένεια είχα και βγαίνοντας ο μισός από το παράθυρο του λέω "τι κάνεις ρε #@%#@$#@$".

Έτσι.. παράδειγμα πολιτισμού.

Όντως, μία βόλτα στο Δουβλίνο ίσως βελτιώσει το πολιτιστικό σου επίπεδο....

:p

Αρχική απάντηση από RootX

Βρείτε ποιος από όλους φοράει κράνος και κερδίστε μία βδομάδα στο Δουβλίνο με τα έξοδα πληρωμένα :hehe:

το ξέρω ότι πήγαινε στον Wiz η απάντηση :p

O WIZARD!, πότε νά 'ρθω?

Αρχική απάντηση από greekfragma

τα παντα εχουν να κανουν με τη σωστη παιδεια το σωστο οικογενειακο περιβαλλον και τις αξιες που καλλιεργηθηκαν στον καθενα μας απο τοτε που γεννηθηκε.

οσο σκεφτομαι τον εαυτο μου....η κοινωνια μεχρι και το δημοτικο μου εδωσε καποιες αρχες (οικολογικο αισθημα, εναντια σε διακρισεις κλπ)....παντα βεβαια στο βαθος που μπορει να κατανοησει ενα παιδι δημοτικου.

μολις μπηκα στο γυμνασιο το οικογενειακο μου περιβαλλον με κρατησε και μου φιλτραρε το σωστο ηθικο κωδικα αξιων.

και μετα το γυμνασιο, καθε χρονος που περναει εως τα 25 μου σχεδον σημερα, βλεπω οτι εκεινοι που νοιαζονται να σε κρατησουν ηθικα σωστο δεν υπαρχουν εκτος της οικογενειας.

αντιθετα συναντω ολο και περισσοτερη σαπιλα και αναρωτιεμαι ποτε θα σταματησει η κατρακυλα.

Ετσι είναι Φραγμούλη.

Η γαλούχηση των νέων ''με δόσεις'' (βλ. γυμνάσιο, λύκειο, μέχρι τα 25+ κοκ) είναι το παν.

Σιγά μην περιμένω 50+ χρόνια να ανέβει το μορφωτικό επίπεδο, για να πάψουν να πετάνε σκουπίδια οι ταρίφες. ’σε που θα είναι μετανάστες οι οδηγοί τότε, οπότε πάλι αγράμματοι.

Στη Γερμανία εκτός από το μεγάλο πρόστιμο που ούτε ο καγκελάριος δεν θα μπορούσε να του σβήσει, παίζει να τον φιλοξενούσαν και δημόσια δαπάνη.

στον ΣΚΑΙ ειπανε οτι βρηκανε νεκρη φωκια "μοναχους" με τραυμα στο κεφαλι απο οπλο , στη κοιλια απο γαντζο το κεφαλι της γδαρμενο καθως επισης το θθληκο ηταν εγκυος. και μου λετε για το κουτακι , αντε ρα

Τίγκα στον κυνισμό:

Το κακόμοιρο το σκαθάρι που είδα μια μέρα να τυραννάνε μια γάτα με τα δυο μικρά της, βγάζοντάς του τα φτερά, ποδοπατώντας το και εν τέλει αφήνοντάς το αβοήθητο να κείτεται στο τσιμέντο, αφού "έπαιξαν" λιγάκι, ποιος θα το κλάψει?

Ο άνθρωπος είναι ένα είδος σαν τα άλλα - απλά κάποιοι είναι πιο ευαισθητοποιημένοι <--- λίγοι.

Αρχική απάντηση από greekfragma

τα παντα εχουν να κανουν με τη σωστη παιδεια το σωστο οικογενειακο περιβαλλον και τις αξιες που καλλιεργηθηκαν στον καθενα μας απο τοτε που γεννηθηκε.

οσο σκεφτομαι τον εαυτο μου....η κοινωνια μεχρι και το δημοτικο μου εδωσε καποιες αρχες (οικολογικο αισθημα, εναντια σε διακρισεις κλπ)....παντα βεβαια στο βαθος που μπορει να κατανοησει ενα παιδι δημοτικου.

μολις μπηκα στο γυμνασιο το οικογενειακο μου περιβαλλον με κρατησε και μου φιλτραρε το σωστο ηθικο κωδικα αξιων.

και μετα το γυμνασιο, καθε χρονος που περναει εως τα 25 μου σχεδον σημερα, βλεπω οτι εκεινοι που νοιαζονται να σε κρατησουν ηθικα σωστο δεν υπαρχουν εκτος της οικογενειας.

αντιθετα συναντω ολο και περισσοτερη σαπιλα και αναρωτιεμαι ποτε θα σταματησει η κατρακυλα.

Ti σωστο ηθικο κωδικα αξιο ρε πιπινολαγνε???Φυλακη θα καταληξεις..:hehe:

re-member και συ??

Αρχική απάντηση από hayabusa

εγώ διαβασα οτι ηταν αποκεφαλισμενη

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=877841&lngDtrID=252

Τι να πεις...:mad:

Ηταν φωκια highlander...για να τις παρουν το quickening επρεπε να την αποκεφαλισουν...

Ζωα....

Αρχική απάντηση από .38-.45

ποσα χρονια δουλευεις;

Μόνιμα 1 μήνα.

Όπου νά 'ναι / ό,τι νά 'ναι: 3 χρόνια.

Αλλά σε τι αφορά η δική μου κατάσταση, είμαι κάποιο στατιστικό δείγμα εν αγνοία μου?

Αρχική απάντηση από spc

Όντως, μία βόλτα στο Δουβλίνο ίσως βελτιώσει το πολιτιστικό σου επίπεδο....

Αρχική απάντηση από spc

Ετσι είναι Φραγμούλη.

Η γαλούχηση των νέων ''με δόσεις'' (βλ. γυμνάσιο, λύκειο, μέχρι τα 25+ κοκ) είναι το παν.

Αρχική απάντηση από spc

Αν δεν είσαι εσύ δείγμα μανάριμ, ποιος είναι;

πολλα γελακια βλεπω σημερα.....εγινε τιποτα spicy προσφατα και δεν μας το πες?

:rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.