astrolabos Φεβρουάριος 29, 2008 #2061 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από Hohenstaufen Βρε παιδιά μου έχουν σπάσει τα νεύρα, έβαλα έναν έξτρα δίσκο 320GB σαν σλάβε, στο ποστάρισμ του μπαιος τον βρίσκει κανονικά αλλά μεσα στα γίντοους δεν τον εμφανίζει με τίποτα την τύχη μ μέσα(XP professional).......τί να φταιει? Ότι δεν άνοιξες νέο θέμα.(Υ.Γ.Κίτρινη :daisy: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 29, 2008 #2062 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Με τι πακέτο τσιγάρα αυτή τη φορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 29, 2008 #2063 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Δεν σας είπα σκηνικό. Είμαι με το αυτοκίνητο Κηφισίας, κλασσικά κολλημένος στην κίνηση. Μπροστά μου ταξί, αριστερά μου περιπολικό. Κάνει μια μπραφ ο "επαγγελματίας οδηγός" και πετάει ένα άδειο κουτάκι coca-cola κάτω. Κορνάρω εγώ και με όση ευγένεια είχα και βγαίνοντας ο μισός από το παράθυρο του λέω "τι κάνεις ρε #@%#@$#@$". Φυσικά με αγνοεί. Ο μπάτσος πιάνει το σκηνικό που βρίζω και με ρωτάει με νόημα τι παίζει. Του λέω ότι ο μπροστινός ο γύφτος πέταξε το κουτάκι κάτω.. κι έρχεται η αφοπλιστική απάντηση: "κι εγώ τι θες να κάνω;" Έτσι.. παράδειγμα πολιτισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 29, 2008 #2064 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Ο στα***σμός σε όλο του το μεγαλείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 29, 2008 #2065 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Ακόμα αφοπλιστικότερη θα ήταν η ανταπάντηση "ακριβώς επειδή είσαι ανίκανος να κάνεις κάτι, για αυτό απευθύνθηκα απ'ευθείας σον ταρίφμαν"πωπωsmurfs.... :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 29, 2008 #2066 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 υπερβολικα κουραστικη μερα η σημερινη...αντε τωρα να ψαξεις το ιντερνετι για να βαλεις καμια ειδηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 29, 2008 #2067 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Ο στα***σμός σε όλο του το μεγαλείο... με 680 ευρω τετοιους μπατσους θα παρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 29, 2008 #2068 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν κανουν τα λεφτα τον χαρακτηρα του ανθρωπου; δηλαδη αν επαιρνα 1000 τι θα εκανε, θα νοιαζοταν περισσοτερο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 29, 2008 #2069 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 ας κανουμε ενα πειραμα τοτε , σε βαλουμε στο κομβο αλεξανδρας 4 ωρες καθε μερα και να παρεις στο τελος ~700. ας το κανεις επι ενα χρονο και θα δεις πως γινεσε σταρχ****ης*νομιζω ειναι 4ωρια , μετα πανε καπου αλλου δε τα ξερω και πολυ καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 29, 2008 #2070 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Δεν σας είπα σκηνικό. Είμαι με το αυτοκίνητο Κηφισίας, κλασσικά κολλημένος στην κίνηση. Μπροστά μου ταξί, αριστερά μου περιπολικό. Κάνει μια μπραφ ο "επαγγελματίας οδηγός" και πετάει ένα άδειο κουτάκι coca-cola κάτω. Κορνάρω εγώ και με όση ευγένεια είχα και βγαίνοντας ο μισός από το παράθυρο του λέω "τι κάνεις ρε #@%#@$#@$". Φυσικά με αγνοεί. Ο μπάτσος πιάνει το σκηνικό που βρίζω και με ρωτάει με νόημα τι παίζει. Του λέω ότι ο μπροστινός ο γύφτος πέταξε το κουτάκι κάτω.. κι έρχεται η αφοπλιστική απάντηση: "κι εγώ τι θες να κάνω;" Έτσι.. παράδειγμα πολιτισμού. Δεν σου φταίει ο μπάτσος.Ο ταρίφας σου φταίει.Πόσους ταρίφες έχουμε και πόσους χρειαζόμαστε?Ούτε στην κίνα με τα ποδήλατα ταξί νά 'μασταν, πού χει και 2 δις κόσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 29, 2008 #2071 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 ε; Τι σχέση έχει το πόσους ταξιτζήδες έχουμε με το πόσο βρωμιάρης είναι ο άλλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 29, 2008 #2072 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από sotirisΟύτε στην κίνα με τα ποδήλατα ταξί νά 'μασταν, πού χει και 2 δις κόσμο. Στην Σανγκαη η αναλογια ταξι προς ατομα ειναι 1 ταξι ανα 3 ατομα. Επισημα εχει 17μιση εκ. κοσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 29, 2008 #2073 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 δεν ειναι φρικη να ζεις σε μια πολη 17Μ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 29, 2008 #2074 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Τι σημασία έχει πόσα παίρνει ο άλλος? Να μου το πείς για το αν θα κυνηγήσει τον ληστή όπου θα ρισκάρει τη ζωή του, το καταλαβαίνω. Αλλά σε κάτι ασήμαντο που κολλάει? Ή μήπως κάποιοι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι/επιχειρηματίες, δεν είναι "γύφτοι"? Τις προάλλες σε φανάρι, παρόμοιο σκηνικό. Ο πελάτης του ταρίφα, κουστουμαρισμένος και καλοντυμένος, ανοίγει το παράθυρο και πετάει άδειο πακέτο τσιγάρων ακριβώς μπροστά μου (με τη μηχανή ήμουν δεξιά του). Ανοίγω το κράνος κι αρχίζω τα μπινελίκια. "Συγνώμη" μου λέει... Τι να την κάνω ρε φίλε? Συγνώμη ζητάμε όταν κάνουμε κάτι κατά λάθος. Μόνο του πήγε το χέρι? Έχεις τικ? Σταδιάλα... Μη αρχίσω τώρα για τους καπνιστές και τις γόπες τους που χρησιμοποιούν το μεγάλο τασάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 29, 2008 #2075 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από DJD ε; Τι σχέση έχει το πόσους ταξιτζήδες έχουμε με το πόσο βρωμιάρης είναι ο άλλος; Έχει μεγάλη. Διότι δεν νομίζω να γίνεται ταξιτζής κάποιος με 7 πτυχία και 12 μεταπτυχιακά. Γενικά όταν δουλεύεις όλη μέρα στο δρόμο, και άγιος να είσαι, "χαλάς". Πάρε ένα στατιστικό δείγμα αν θες, πόσοι καθηγητές πανεπιστημίου πετάνε το μπουκαλάκι κόκα κόλας στο δρόμο και πόσοι ταρίφες. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά μιλάμε για το μέσο όρο Αρχική απάντηση από YDinopoulos Στην Σανγκαη η αναλογια ταξι προς ατομα ειναι 1 ταξι ανα 3 ατομα. Επισημα εχει 17μιση εκ. κοσμο Πάντως εδώ στην Αθήνα, αν φύγουν τα ταξί, που βολοδέρνουν μισο-άδεια, θα επιταχυνθούν οι συγκοινωνίες μέσα στην Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 29, 2008 #2076 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 επρεπε να του φορεσεις το κρανος κολαρο και θα σου 'λεγα μετα αν θα το ξανακανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 29, 2008 #2077 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Τι σημασία έχει πόσα παίρνει ο άλλος? Να μου το πείς για το αν θα κυνηγήσει τον ληστή όπου θα ρισκάρει τη ζωή του, το καταλαβαίνω. Αλλά σε κάτι ασήμαντο που κολλάει? Ή μήπως κάποιοι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι/επιχειρηματίες, δεν είναι "γύφτοι"? Τις προάλλες σε φανάρι, παρόμοιο σκηνικό. Ο πελάτης του ταρίφα, κουστουμαρισμένος και καλοντυμένος, ανοίγει το παράθυρο και πετάει άδειο πακέτο τσιγάρων ακριβώς μπροστά μου (με τη μηχανή ήμουν δεξιά του). Ανοίγω το κράνος κι αρχίζω τα μπινελίκια. "Συγνώμη" μου λέει... Τι να την κάνω ρε φίλε? Συγνώμη ζητάμε όταν κάνουμε κάτι κατά λάθος. Μόνο του πήγε το χέρι? Έχεις τικ? Σταδιάλα... Μη αρχίσω τώρα για τους καπνιστές και τις γόπες τους που χρησιμοποιούν το μεγάλο τασάκι... το καλυτερο το εχω δει να το κανει ενας ντελιβερας , εσκυψε το πηρε και του το πεταξε στη μουρη!!! μετα καπνος βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 29, 2008 #2078 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka το καλυτερο το εχω δει να το κανει ενας ντελιβερας , εσκυψε το πηρε και του το πεταξε στη μουρη!!!μετα καπνος βεβαια Το έχω κάνει. Και δεν έφυγα κιόλας. Ανάλογα το που βρίσκεσαι. Όταν είμαι με γυναίκα, αποφεύγω καβγάδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 29, 2008 #2079 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 τα παντα εχουν να κανουν με τη σωστη παιδεια το σωστο οικογενειακο περιβαλλον και τις αξιες που καλλιεργηθηκαν στον καθενα μας απο τοτε που γεννηθηκε.οσο σκεφτομαι τον εαυτο μου....η κοινωνια μεχρι και το δημοτικο μου εδωσε καποιες αρχες (οικολογικο αισθημα, εναντια σε διακρισεις κλπ)....παντα βεβαια στο βαθος που μπορει να κατανοησει ενα παιδι δημοτικου.μολις μπηκα στο γυμνασιο το οικογενειακο μου περιβαλλον με κρατησε και μου φιλτραρε το σωστο ηθικο κωδικα αξιων.και μετα το γυμνασιο, καθε χρονος που περναει εως τα 25 μου σχεδον σημερα, βλεπω οτι εκεινοι που νοιαζονται να σε κρατησουν ηθικα σωστο δεν υπαρχουν εκτος της οικογενειας.αντιθετα συναντω ολο και περισσοτερη σαπιλα και αναρωτιεμαι ποτε θα σταματησει η κατρακυλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 29, 2008 #2080 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Δεν σας είπα σκηνικό. Είμαι με το αυτοκίνητο Κηφισίας, κλασσικά κολλημένος στην κίνηση. Μπροστά μου ταξί, αριστερά μου περιπολικό. Αρχική απάντηση από hayabusa επρεπε να του φορεσεις το κρανος κολαρο Βρείτε ποιος από όλους φοράει κράνος και κερδίστε μία βδομάδα στο Δουβλίνο με τα έξοδα πληρωμένα το ξέρω ότι πήγαινε στον Wiz η απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.