Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hayabusa

παλι probs μου κανει ο MSNης..:wall:

Και εμένα, αλλά φταίει το websense...είναι 102% σίγουρος...:hehe:

Έχω φρικάρει λέμε...νιώθω φυλακισμένος..

Λέτε να έιμαι εθισμένος στο net?

απο το Σ/Κ σερνεται ασυστολως ο ΜουΣουΝου

εδω παντως απο Δευτερα εχει στρωσει,ελαχιστα κουλα τις τελευταιες 2-3 μερες,που υπαρχουν γενικα ετσι κ αλλιως

Το Websense είναι μια εφαρμογή για content filtering. Η βάση του είναι πάνω από 1giga (1giga σε κάτι σαν text μορφή με urls.. φανταστείτε περιεχόμενο) η οποία ανανεώνεται 3 φορές την ημέρα. Εκτός από τις έτοιμες κομμένες σελίδες, έχει κι αρκετά έξυπνη μηχανή ανάγνωσης του περιεχομένου του site που προσπαθείς να επισκεφτείς. Τώρα υπάρχουν ελάχιστοι τρόποι αποφυγής οι οποίοι εξαρτιούνται από το στήσιμο που έχει γίνει στην εκάστοτε περίπτωση. Μπορεί να γίνεται μέσω transparent proxies, μπορεί να γίνεται απευθείας πάνω στο μηχανάκι που είναι στημένο, μπορεί απλά να γίνονται sniff τα πακέτα που φεύγουν από την κάρτα σου από κάποιο συγκεκριμένο δίκτυο ή gateway όπου και δεν έχεις καμία σωτηρία εκτός αν καταφέρεις και κοροϊδέψεις ότι δεν είσαι αυτή η ip (που σε αυτήν την περίπτωση το λογικότερο είναι να φας deny από κάποια acl σε επόμενο hop). Η μόνη σου ελπίδα είναι αν έχει στηθεί και έχει μπει από κάποιον proxy όπου εσύ απλά αλλάζοντας και βάζοντας κάποιον open proxy που κυκλοφορεί στο internet να συνδεθείς. (Το οποίο είναι περίπου 0.5% πιθανό να συμβεί)

Γιαυτό και το /pat :p

Και δίνω και μια κίτρινη στον εαυτό μου που σου απάντησα :unsure:

Κατάλαβα.....

Οπότε έχουμε και λέμε...

Το γραφείο μου :

Yuma%20State%20prison%20inside%20double%20cell.jpg

Τα γραφεία εμένα και των συναδέλφων :

territorial-prison-cell-block.jpg

H είσοδος/έξοδος του κτιρίου

Yuma%20dark%20cell.jpg

Και το κτίριο

Alcatraz_Aerial.jpg

:hehe:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:32]

Κατάλαβα.....

Οπότε έχουμε και λέμε...

Το γραφείο μου :

Yuma%20State%20prison%20inside%20double%20cell.jpg

Τα γραφεία εμένα και των συναδέλφων :

territorial-prison-cell-block.jpg

H είσοδος/έξοδος του κτιρίου

Yuma%20dark%20cell.jpg

Και το κτίριο

Alcatraz_Aerial.jpg

:hehe:

prisonbreak.jpg

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 19:14]

Και εμένα, αλλά φταίει το websense...είναι 102% σίγουρος...:hehe:

Έχω φρικάρει λέμε...νιώθω φυλακισμένος..

Λέτε να έιμαι εθισμένος στο net?

Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά αυτό που είσαι εσύ για το μαγαζί, μέγα μέρος το οφείλεις στης σχετικές και άσχετες πληροφορίες από το χαζολόγημα σου στο διαδίκτυο.

Απλά κάποιος κοντόφθαλμος αποφάσισε να σε μετατρέψει από σύγχρονο στέλεχος σε παρωχημένο.

TελοC.

Σήμερα στης 7.30 τελείωσε η εξεταστική.Απο τις 11 στην σχολη...γραφω σαν ..μπιπ.

Τσικνοπεμτη μονος...με μιση σουβλα κοντοσουβλι..και πολυ κουραση..:p

Αρχική απάντηση από Winters

Ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να εχει ΠΟΛΛΑ παπουτσια adidas///

κ φυσικα οταν λεω adidas εννοω http://i2.photobucket.com/albums/y36/leftwinger/Sports/AdidasLogo2.jpg

k oxi http://sneakerfactory.com/images/adidaslogo.jpg

Stan Smith FTW! Εχω κόλλημα με τα συγκεκριμένα παπούτσια... :T:

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά αυτό που είσαι εσύ για το μαγαζί, μέγα μέρος το οφείλεις στης σχετικές και άσχετες πληροφορίες από το χαζολόγημα σου στο διαδίκτυο.

Απλά κάποιος κοντόφθαλμος αποφάσισε να σε μετατρέψει από σύγχρονο στέλεχος σε παρωχημένο.

περιμένω χρόνια τώρα να ανοίξεις το thegiagkt.gr να γραφτώ man...

Κανα μαγαζακι με χαρταετους της προκοπης καναν Ικαρο κλπ δλδ παιζει πουθενά...?

Να εχουμε κατι να πεταξουμε γτ τον περσινο τον πατησε φορτηγο:-(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.