Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Βασικά είχε ενας φίλος μου απο αντιπροσωπεια ενα κιτρινο panda ηταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση μπορώ να πώ . Του το είχε δώσει μια υπάλληλος απο αντιπροσωπεια σαν εξυπήρέτηση για κανα 10μερο μεχρι να ερθει η παραγγελία του εν πάσει περιπτώσει το pandaki ηταν αριστο και το έδινε ενα 4ρι νομίζω [αν θυμαμαι καλα θα τον ρωτήσω παλι αν ειναι] 1ο χέρι και σε γυναικα. Να του πώ να μου δώσει το τηλ της ? οχι τπτ αλλο αλλα καπου ελεγες νομιζω πως το κοστος επισκευης φτανει η περνάει τα 4.

ναι αυτο θα ηταν καλη φαση, δεν ειμαι σιγουρος αν κανουν ομως τα ανταλλακτικα του δικινητου με το τετρακινητο.. Δεν χανουμε τιποτα ομως..

πστ Athens μην υποχρεωθεις αν ειναι κατι απλο οκ.

Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 13:38]

ΓιαγκΤ, απ' ότι κατάλαβα λες για κάποια BMW με σύστημα Start-Stop.. :p

Τώρα δε μπορώ να μπώ MSN... Μου έβγαλε και εμένα σφάλμα

’ργησα να το καταλάβω αλλά τελικά ναι bmw είναι.

Ελπίζω να συνηθίσω αυτές τις βλακείες.

Νίκαια Καλαμάκι 28 μιζιές : )

Καλησπέρα φίλτατοι δικτυάδες και μή...

Το σημερινό μενού έχει :

CodeName : Websense

Mission : Passthrough

Proxy Change δεν παίζει, διότι το δοκίμασα, έφαγα πόρτα , και μετά απο 4 δευτερόλεπτα ήρθε και mail με το όνομα μου, την τοποθεσία μου, το group που ανήκω, καθώς και πόσες φορές το προσπάθησα ,που πήγα να μπώ,και πόσα άκυρα έφαγα...και μία παραγραφο όλη δικιά μου η οποία τελείωνε σε...

...μην ξαναγίνει, δεν παίζουν τέτοια....

Any ideas?

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Καλησπέρα φίλτατοι δικτυάδες και μή...

Το σημερινό μενού έχει :

CodeName : Websense

Mission : Passthrough

Proxy Change δεν παίζει, διότι το δοκίμασα, έφαγα πόρτα , και μετά απο 4 δευτερόλεπτα ήρθε και mail με το όνομα μου, την τοποθεσία μου, το group που ανήκω, καθώς και πόσες φορές το προσπάθησα ,που πήγα να μπώ,και πόσα άκυρα έφαγα...και μία παραγραφο όλη δικιά μου η οποία τελείωνε σε...

...μην ξαναγίνει, δεν παίζουν τέτοια....

Any ideas?

/pat

Pat είναι κωδικός προς εμένα που σημαίνει "Μην του ρίξεις κίτρινη κάρτα του παιδιού, είναι μικρό και δεν καταλαβαίνει πως ανοίγουν νέα θέματα στον Λάμπη"

Αρχική απάντηση από astrolabos

Pat είναι κωδικός προς εμένα που σημαίνει "Μην του ρίξεις κίτρινη κάρτα του παιδιού, είναι μικρό και δεν καταλαβαίνει πως ανοίγουν νέα θέματα στον Λάμπη"

Μωρέ το ανοίξει, δε το ανοίξει.. άκρη δε θα βγάλει.. :hehe:

’ντε άνοιξε το να σου εξηγήσω πώς δουλεύει :p

Αρχική απάντηση από DJD

Pat: Φιλικό χτύπημα στην πλάτη προς ένδειξη κατανόησης και συμπαράστασης

Συμπάσχεις?ή είσαι απο αυτούς που στήνουν websense και κάνουν την ζωή δύσκολη σε κάποιους σαν και εμένα ?:hehe:

Αρχική απάντηση από astrolabos

Δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα...επειδή μπορεί να το διαβάζανε και "άλλοι"..:)

Ενλω εδώ σε 4 ώρες θα έχει "χαθεί"..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.