GoMaR Φεβρουάριος 28, 2008 #1981 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 ξυλινη καρεκλα εχεις ; btw ετσι οπως μου φαινεται η pic , μου θυμιζει τα textures των παικτων στο nba live που βαζαμε στο create player Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 28, 2008 #1982 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από GoMaR ξυλινη καρεκλα εχεις ; btw ετσι οπως μου φαινεται η pic , μου θυμιζει τα textures των παικτων στο nba live που βαζαμε στο create player τελικα μονο τα αεροπλανα με αγαπανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Φεβρουάριος 28, 2008 #1983 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Μηπως θυμαται κανενας πως λεγοταν το cs team με αυτο το song sto βιντεακι τους? Δεν το βρισκω στο youtubi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 28, 2008 #1984 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 [sotiris fanboy] Καλομοιράκι κάνε μας περήφανους [sotiris fanboy mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 28, 2008 #1985 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 sotiris???? Noμιζω αυτος ειναι ταγμενος στην μαρω λυτρα και σε μια στελλα απο λημνο.. O zyx νομιζω εστειλε την καλομοιρα στην eurovision!! Mερες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 28, 2008 #1986 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Νέες τεχνολογίες !!Εντάξει σβήνει το αυτοκίνητο στα φανάρια για να κάνει οικονομία στη βενζίνη.Κάθε χρόνο που θα θέλει μίζα - μπαταρία, αφού τα ξεκωλιάζει, δεν κοστίζουν;Όσο για τους ρίπους, η παλιά μπαταρία δεν ρυπαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 28, 2008 #1987 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 09:18] Νέες τεχνολογίες !!Εντάξει σβήνει το αυτοκίνητο στα φανάρια για να κάνει οικονομία στη βενζίνη.Κάθε χρόνο που θα θέλει μίζα - μπαταρία, αφού τα ξεκωλιάζει, δεν κοστίζουν;Όσο για τους ρίπους, η παλιά μπαταρία δεν ρυπαίνει; Του κολλητου μου το αμάξι που είναι ένα Opel Ascona 5θυρο στεισον δλδ μιλάμε 1985-86? αγορασμένο απο γερμανία έχει σύστημα στο φανάρι άμα θες σβίνει και το ανάβει με τον συμπλέκτη νομίζω... ;:DP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 28, 2008 #1988 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 09:35] Του κολλητου μου το αμάξι που είναι ένα Opel Ascona 5θυρο στεισον δλδ μιλάμε 1985-86? αγορασμένο απο γερμανία έχει σύστημα στο φανάρι άμα θες σβίνει και το ανάβει με τον συμπλέκτη νομίζω... ;:DP Το άμα θες το καταλαβαίνω.Το θες δεν θες με προβληματίζει : )Το απενεργοποιείς , αλλά μόλις σβήσεις ξαναμπαίνει μόνο του, οπότε το ξεχνάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 28, 2008 #1989 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 :O :O .......... και άμα γίνει κάτι και πρέπει να φύγει? λολ πρεπει να αναβεις πάλι...μλκιεσ...... ουτε βρουμ βρουμ στο φανάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 28, 2008 #1990 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 καλημερα,θα τσικνισετε σημερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 28, 2008 #1991 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 καλημερα!εχει πλατεια αριστοτελους συναυλια, και μετα χαλαρα για φαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 28, 2008 #1992 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Καλημέρα παιδάκια... Επιτέλους ξυπνάω χωρίς το άγχος για διάβασμα για την εξεταστική Και τώρα, βασικά, το ξανασκέφτομαι, μήπως ξαναπάω για ύπνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 28, 2008 #1993 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Καληνύχτα denihno Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Φεβρουάριος 28, 2008 #1994 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 οφείλουμε να πούμε πραγματικά μπράβο στους hayabusa και alexis2044 για τα νέα που παρουσιάζουν :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 28, 2008 #1995 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Το άμα θες το καταλαβαίνω. Το θες δεν θες με προβληματίζει : ) Το απενεργοποιείς , αλλά μόλις σβήσεις ξαναμπαίνει μόνο του, οπότε το ξεχνάς. Αν λες για το prius, αυτό μπουτάρει μόνο ο ηλεκτροκινητήρας απ'όσο ξέρω, οπότε πιθανώς να παίρνει χωρίς μιζιά μετά ο βενζινοκινητήρας. Αν λες για τα άλλα, πάσο Αρχική απάντηση από ΝTG sotiris???? Noμιζω αυτος ειναι ταγμενος στην μαρω λυτρα και σε μια στελλα απο λημνο.. O zyx νομιζω εστειλε την καλομοιρα στην eurovision!! Mερες.... Ποια είναι η Στέλλα? Η "κρατάω-μαχαίρι" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 28, 2008 #1996 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 παιδια γρηγορη ερωτηση, την ειχα κανει πριν 3 μερες aswell αλλα χιονι..Υπαρει καποιος που να εχει η να ξερει καποιον με ανταλλακτικα fiat υπερχονδρικη>?Πιο πολυ με ενδιαφερουν τα σωματα των αεροσακων+ προεντατηρες κλπ.Χιλια ευχαριστω + περιμενω απαντηση σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 28, 2008 #1997 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 http://www.linein.org/media/screen_clean.swf> για να καθαρίσετε την οθόνη σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 28, 2008 #1998 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από daemon13 οφείλουμε να πούμε πραγματικά μπράβο στους hayabusa και alexis2044 για τα νέα που παρουσιάζουν :clap: ευχαρστούμε πολύ αλλά οφείλω να τονίσω ότι όλη η ομάδα κάνει εξαιρετική δουλειά...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 28, 2008 #1999 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 ΓιαγκΤ, απ' ότι κατάλαβα λες για κάποια BMW με σύστημα Start-Stop.. Τώρα δε μπορώ να μπώ MSN... Μου έβγαλε και εμένα σφάλμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 28, 2008 #2000 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 μπες από εδω--> www.e-buddy.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.