Athens2004 Φεβρουάριος 27, 2008 #1961 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Οχι γιατι εισαι νεος παιδι μου και το χρήμα θα καταστεψει την ζωή σου με αποτέλεσμα πάλι κακος θα βγώ , σου ευχομαι ομως να βρεις μια καλή κοπέλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 27, 2008 #1962 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 παλι κακος θα βγεις , γιατι καλη κοπελα δεν υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Φεβρουάριος 27, 2008 #1963 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Κάνω κοπυ παειστ ενα τσεειν μαιλ που μου ήρθεΑν λάβεις ένα e-mail με τίτλο 'ο Θοδωρας' σβήστο αμέσως και μην τοανοίξεις... 'Ο Θοδωρας' όχι μόνο θα σβήσει ότι βρει στο σκληρό δίσκο, αλλά θα σβήνει και τους σκληρούς σε ακτίνα 50 μέτρων από τον υπολογιστή.Ο ιος απομαγνητίζει ΚΑΙ τις πιστωτικές σου κάρτες. Επαναπρογραμματίζει τον κωδικό πρόσβασης στα ΑΤΜ των τραπεζών. Αλλάζει τις ρυθμίσεις του βίντεο και χρησιμοποιεί αρμονικές συχνότητες για να γρατσουνίσει όποιο σι ντι πας να παίξεις.Ρυθμίζει αυτόματα το τηλέφωνο να καλεί σε 090. Θα σου τραβάει το καζανάκι ενώ κάνεις ντους! Θα σου πιεί όλες τις μπίρες! Θα αφήσει βρώμικα εσώρουχα στο τραπεζάκι του καθιστικού όταν θα περιμένεις κόσμο.Θα αλλάξει το σαμπουάν με λάδι. Αν 'ο Θοδωρας' ανοίξει σε περιβάλλον Windows 98/ME θα αφήσει το κάθισμα της τουαλέτας ανοιχτό και το σεσουάρ επικίνδυνα κοντά στη γεμάτη μπανιέρα.. Θα σου χαλάσει το φενγκ σουι και ύπουλα θα αντικαταστήσει το άπαχο γάλα με πλήρες. Προειδοποίησε όσους περισσότερους μπορείς! Αν δε στείλεις το μήνυμα αυτό σε 5.451 άτομα στα επόμενα 20 δευτερόλεπτα, θα δεις τι θα παθεις, θα το φυσας και δεν θα κρυωνει, 'νταξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 27, 2008 #1964 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από Athens2004 Οχι γιατι εισαι νεος παιδι μου και το χρήμα θα καταστεψει την ζωή σου με αποτέλεσμα πάλι κακος θα βγώ , σου ευχομαι ομως να βρεις μια καλή κοπέλα Έχω μάθει να ζω με πειθαρχία (ο μπαμπάς ήταν αξιωματικός στην ΠΑ, άλλωστε). Μην ανησυχείς για αυτό λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 27, 2008 #1965 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 για να δουμε...θα μας εχει κανει τη χαρη αυριο ο καθηγητης της φυσικης να βγαλει ανακοινωση για τις ατιμες τις εγγραφες στο εργαστηριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 27, 2008 #1966 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Eurovision sux. Ειναι σαν να πηγαίνεις στην λαική και να ζητάς τραγούδια... ο ηχος του megaman σε gameboby με στιχους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 27, 2008 #1967 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa για να δουμε...θα μας εχει κανει τη χαρη αυριο ο καθηγητης της φυσικης να βγαλει ανακοινωση για τις ατιμες τις εγγραφες στο εργαστηριο; Αχμμμ. Αν το φυλλαδιάκι που κάνετε είναι του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, στείλε μου πμ αν χρειαστείς βοήθεια σε καποια άσκηση Στο ΕΜΠ τα δικά μας εργαστηριακά φυλλάδια κάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 27, 2008 #1968 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 01:04] Έχω μάθει να ζω με πειθαρχία (ο μπαμπάς ήταν αξιωματικός στην ΠΑ, άλλωστε). Μην ανησυχείς για αυτό λοιπόν Aν εχεις μάθει σε πειθαρχία θα δεχθείς την ευχή μου για μια καλή κοπέλα και θα σωπάσεις . Ασε που στον στρατό ήμουν 19ας και οπως θα σου εχει πει ο πατέρας σου δεν κάνει να αντιμιλάμε - αντιλέγουμε σε ανωτέρους . .. , , εδιτ. its an order son , πως το λέμε anywa1 επειδη επιμένεις σου ευχομαι ολόψυχα να βρείς μια καλή κοπέλα , ομορφη ψηλή πανέξυπνη & να μην ξερει που τάχει $$$ ... ευχαριστημένος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 27, 2008 #1969 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 δεν ειμαι στο ΕΜΠ ρει...μακαρι να ημουνα...(Α)ΤΕΙ Πειραια ειμαι...αν εννοεις αυτο παντως ευχαριστως να σου στειλω (οταν με το καλο ξεκινησω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 27, 2008 #1970 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 @Athens: Ευχαριστώ κύριε δεκανέα @hayabusa: δεν το λέω έτσι.. Έχω όλες τις ασκήσεις από το εργαστήριο Φυσικής, εκτός από έναν κύκλο (3) που δε μας αφήνανε να τις γράφουμε σε πισι (τι κόλλημα ήταν κι αυτό...) Αρκεί οι ασκήσεις σας να είναι από εμάς edit: my bad Μπέρδεψα YDinopoulos με Athens2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 27, 2008 #1971 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 αν ειναι απο εσας να εισαι σιγουρος οτι θα γινουμε κολλητοι εμεις οι δυο... Οπως και να'χει παντως, ευχαριστω πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 27, 2008 #1972 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 τι ηθελα και εδωσα το sli 8800gtx ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΑΤΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 27, 2008 #1973 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από def τι ηθελα και εδωσα το sli 8800gtx ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΑΤΙ Γι'αυτό χάθηκες παιδίμ? καταλύστηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 27, 2008 #1974 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από RootX Γι'αυτό χάθηκες παιδίμ? καταλύστηκες? Φανη χαθηκα,γιατι τα αισθηματικα πανε απο το κακο στο χειροτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 27, 2008 #1975 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 9/9 στο Α Εξαμηνο. Δεν παω καλα ρε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 27, 2008 #1976 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas 9/9 στο Α Εξαμηνο. Δεν παω καλα ρε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 27, 2008 #1977 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas 9/9 στο Α Εξαμηνο. Δεν παω καλα ρε.... 2/2 γυναικες εφαγα παραμυθι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 28, 2008 #1978 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 χαχαχαχαχααχχααχα @DJD @def μη μασας..υπαρχουν κιαλλες τριγυρω. Για πιασε τον athens2004 απο κοντα μηπως σου κανει δωρο καμια ευχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 28, 2008 #1979 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 ειμαι σε απογνωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 28, 2008 #1980 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από DJD +1 Αρχική απάντηση από def 2/2 γυναικες εφαγα παραμυθι Ε και; Chill man... η χυλοπιτα είναι μεζεδιλικι που όλοι έχουν φαει είτε το θέλαν είτε όχι... Next please Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.