Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Κάνω κοπυ παειστ ενα τσεειν μαιλ που μου ήρθε

Αν λάβεις ένα e-mail με τίτλο 'ο Θοδωρας' σβήστο αμέσως και μην το

ανοίξεις... 'Ο Θοδωρας' όχι μόνο θα σβήσει ότι βρει στο σκληρό δίσκο,

αλλά θα σβήνει και τους σκληρούς σε ακτίνα 50 μέτρων από τον υπολογιστή.

Ο ιος απομαγνητίζει ΚΑΙ τις πιστωτικές σου κάρτες.

Επαναπρογραμματίζει τον κωδικό πρόσβασης στα ΑΤΜ των τραπεζών.

Αλλάζει τις ρυθμίσεις του βίντεο και χρησιμοποιεί αρμονικές συχνότητες

για να γρατσουνίσει όποιο σι ντι πας να παίξεις.

Ρυθμίζει αυτόματα το τηλέφωνο να καλεί σε 090.

Θα σου τραβάει το καζανάκι ενώ κάνεις ντους!

Θα σου πιεί όλες τις μπίρες!

Θα αφήσει βρώμικα εσώρουχα στο τραπεζάκι του καθιστικού όταν θα περιμένεις κόσμο.

Θα αλλάξει το σαμπουάν με λάδι.

Αν 'ο Θοδωρας' ανοίξει σε περιβάλλον Windows 98/ME θα αφήσει το κάθισμα της τουαλέτας

ανοιχτό και το σεσουάρ επικίνδυνα κοντά στη γεμάτη μπανιέρα..

Θα σου χαλάσει το φενγκ σουι και ύπουλα θα αντικαταστήσει το άπαχο γάλα με πλήρες.

Προειδοποίησε όσους περισσότερους μπορείς!

Αν δε στείλεις το μήνυμα αυτό σε 5.451 άτομα στα επόμενα 20 δευτερόλεπτα,

θα δεις τι θα παθεις, θα το φυσας και δεν θα κρυωνει, 'νταξει?

Αρχική απάντηση από Athens2004

Οχι γιατι εισαι νεος παιδι μου και το χρήμα θα καταστεψει την ζωή σου με αποτέλεσμα πάλι κακος θα βγώ :p , σου ευχομαι ομως να βρεις μια καλή κοπέλα :p

Έχω μάθει να ζω με πειθαρχία (ο μπαμπάς ήταν αξιωματικός στην ΠΑ, άλλωστε). Μην ανησυχείς για αυτό λοιπόν :p

Αρχική απάντηση από hayabusa

για να δουμε...θα μας εχει κανει τη χαρη αυριο ο καθηγητης της φυσικης να βγαλει ανακοινωση για τις ατιμες τις εγγραφες στο εργαστηριο; :hmm::D:hehe:

Αχμμμ. Αν το φυλλαδιάκι που κάνετε είναι του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, στείλε μου πμ αν χρειαστείς βοήθεια σε καποια άσκηση :p;) Στο ΕΜΠ τα δικά μας εργαστηριακά φυλλάδια κάνουν

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 01:04]

Έχω μάθει να ζω με πειθαρχία (ο μπαμπάς ήταν αξιωματικός στην ΠΑ, άλλωστε). Μην ανησυχείς για αυτό λοιπόν :p

Aν εχεις μάθει σε πειθαρχία θα δεχθείς την ευχή μου για μια καλή κοπέλα και θα σωπάσεις . Ασε που στον στρατό ήμουν 19ας και οπως θα σου εχει πει ο πατέρας σου δεν κάνει να αντιμιλάμε - αντιλέγουμε σε ανωτέρους . :p .. , , εδιτ. its an order son , πως το λέμε :laughing:

anywa1 επειδη επιμένεις σου ευχομαι ολόψυχα να βρείς μια καλή κοπέλα , ομορφη ψηλή πανέξυπνη & να μην ξερει που τάχει $$$ ... ευχαριστημένος ?

@Athens: Ευχαριστώ κύριε δεκανέα :p

@hayabusa: δεν το λέω έτσι.. Έχω όλες τις ασκήσεις από το εργαστήριο Φυσικής, εκτός από έναν κύκλο (3) που δε μας αφήνανε να τις γράφουμε σε πισι (τι κόλλημα ήταν κι αυτό...) Αρκεί οι ασκήσεις σας να είναι από εμάς :p

edit: my bad :o Μπέρδεψα YDinopoulos με Athens2004 :tomato:

Αρχική απάντηση από DJD

308.jpg

+1

Αρχική απάντηση από def

2/2 γυναικες εφαγα παραμυθι:o

Ε και; Chill man... η χυλοπιτα είναι μεζεδιλικι που όλοι έχουν φαει είτε το θέλαν είτε όχι...:hehe:

Next please :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.