Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hayabusa

μιλαγα με καποιον στο τηλεφωνο και πανω στην κουβεντα μου ειπε μια απιστευτη μεθοδο επιδιορθωσης γρατζουνισμενων cds...Βαζεις λεει λιγη οδοντοκρεμα πανω, την απλωνεις, την αφηνεις λιγη ωρα, την σκουπιζεις με ενα απαλο πανακι και μετα το cd ειναι καινουργιο...:confused:

Ψέμα. youtube it.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Περασα Φυσικη ρει!!!! Αλεξη φερε το τροφοδοτικοοοο!!!!

btw http://www.youtube.com/watch?v=Ep6IpIo3Tq8&feature=related

Βασικά ο κόσμος λέει συνήθως "φερε το ουζο, τη βοτκα, τις γκόμενες (κτλ)" αλλά οκ:hehe:

Έμπα Μου-σου-νου.

να ξαναπαίξει?

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην πιο τρελή φαντασία.

Θα πάρει την αποζημίωσή του απ την ασφάλιση που είχε και ελπίζω να τα επενδύσει σωστά

Αρχική απάντηση από ea6gka

οι γιατροι λενε θα ειναι ευτηχημα αν ξαναπερπατησει ο εντουαρντο. στο παρα 1 γλυτωσε τον ακρωτηριασμο.

:-O :-O :-O :-O :drool: :drool: :drool:

και μετα μου λετε οτι αυτος ο τυπος πρεπει να ξαναπαιξει επειδη το εκανε κατα λαθος...ειμαστε σοβαροι τωρα??? :rant: :rant: :rant:

ο αστραγαλος του εγινε στραγαλια , ολικη ρηξη συνδεσμων κλπ. εδω ο γιατρος στο γηπεδο οταν τον ειδε χλωμιασε απο το θεαμα..φαντασου ο γιατρος ετσι.

που εγω αν ημουν εκει θα ημουν ακομα λιποθυμος :(

Κρίμα...

Πάντως εγώ μέχρι τώρα διάβασα ότι έκανε χειρουργείο κτλ και ότι το νωρίτερο σε 8 μήνες θα επανέλθει -δλδ θα μπορεί να κάνει καμια προπόνηση-. Αν έχεις κανα πιο ενημερωμένο λινκ πέσε κ από δω ;)

Αρχική απάντηση από honda22

Αρχίζεις μετά την "λειτουργία" ή δε την αρχίζεις.. :mad: με κάτι στενόμυαλους που μπλέξαμε

Να την αρχίσεις επειδή έπεσε το you tube ?

Υπάρχουν καλύτεροι λόγοι, http://www.protothema.gr/content-fakeloi.php?id=2721

Αρχική απάντηση από alexis2044 [Σήμερα, στις 16:44]

Βασικά ο κόσμος λέει συνήθως "φερε το ουζο, τη βοτκα, τις γκόμενες (κτλ)" αλλά οκ:hehe:

Έμπα Μου-σου-νου.

Βασικά συμφωνω με alex :laughing:

κατεβαινοντας Πειραια με τρενο σημερα ειδα τον συρμο που γκρεμισε τον μαντροτοιχο την περασμενη εςβδομαδα...Το πρωτο πραγμα που παρατηρησα (και τσαντιστηκα με την παραπληροφορηση των ΜΜΕ) ειναι οτι ΔΕΝ τσουλησε μονο το πρωτο βαγονι αλλα ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο συρμος....Αυτο ηταν καταφανες αφου και τα πιο πισω βαγονια ειχαν παρα πολυ μεγαλες ζημιες στα μπροστινα τους μερη...

Επιβεβαιωσα ομως ( δεν πιστευα στα ματια μου) οτι το τρενο επεσε με μεγαλη ταχυτητα στο τοιχο...Πραγματικα δεν περιμενα να δω αυτο το πραγμα..

Ελεγα να τραβηξω και καμια φωτο με το κινητο αλλα σκεφτηκα οτι θα με θεωρησουν καφρο και δεν τραβηξα...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.