Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

μα ηταν funny εικονα δεν ηταν κατι σοβαρο

εχεις δει πολλα keyboard που να βαφονται με posca.......

τεσπα τη να σου πω εσυ ξερεις...............

τωρα ειδα το topic σβηστο .......θα μας...:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Oscars Red Carpet Live @ Sky One HD now.

Δεν το χα δει νωριτερα γμτ, θα το γραφα κιολας...

EDIT

Γμ την γκαντεμοδυναμικη μου γμ. Ειπα να γραψω οσο προλαβαινω, κομματια να γινει. Η ΠΡΩΤΗ φορα που δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ κολλημα στο συγκεκριμενο πακετο συνεπεσε με μια ΑΚΥΡΗ bsod λογω :blink: vga drivers :blink:

:wall:

Αρχική απάντηση από spresv

Oscars Red Carpet Live @ Sky One HD now.

Δεν το χα δει νωριτερα γμτ, θα το γραφα κιολας...

EDIT

Γμ την γκαντεμοδυναμικη μου γμ. Ειπα να γραψω οσο προλαβαινω, κομματια να γινει. Η ΠΡΩΤΗ φορα που δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ κολλημα στο συγκεκριμενο πακετο συνεπεσε με μια ΑΚΥΡΗ bsod λογω :blink: vga drivers :blink:

:wall:

Πάρε ένα dreambox hd και αγόρασέ το παλιο-καρμοίρη και δεν θα έχεις προβλήματα.

Αλλά μου θες υποκλοπές και εγγραφές στο win pc. . .

γυρισα απο συνεργειο, οτι σας ειπα απο ζημια + γεφυρες...με μια πρωτη ματια 4-5κΕ....

αλλα νομιζω οτι υπαρχει μεγαλη τρυπα με μειωση αναλογα με την προσεγγιση..

Ζητησα τα p/n των ανταλλακτικων, εχουμε καποιον γνωστο με fiat ανταλλακτικα υπερχονδρικη?

Δεν το έκανε επίτηδες.. Έφαγε την κόκκινη, και πιθανώς να φάει και 2-5 αγωνιστικές ακόμα. Αν σκεφτείς ότι δεν είχε σκοπό να τον χτυπήσει, είναι αρκετή η τιμωρία. Συν το ότι θα έχει τύψεις ότι έκανε αυτό που έκανε στον συνάδελφό του

Αρχική απάντηση από deninho

Δεν το έκανε επίτηδες.. Έφαγε την κόκκινη, και πιθανώς να φάει και 2-5 αγωνιστικές ακόμα. Αν σκεφτείς ότι δεν είχε σκοπό να τον χτυπήσει, είναι αρκετή η τιμωρία. Συν το ότι θα έχει τύψεις ότι έκανε αυτό που έκανε στον συνάδελφό του

Κατ εμέ θα πρέπει να μείνει εκτός, όσο και ο άλλος που σκότωσε. Και μπορεί να μη το έκανε επίτηδες, αλλά δεν είναι σα του Λάρσον που μπλέκονται πόδια, είναι δολοφονικό τάκλιν με σχάρες. Και οι τύψεις τι να λένε;ο άλλος είδε το πόδι του 2 κομμάτια σχεδόν.

μιλαγα με καποιον στο τηλεφωνο και πανω στην κουβεντα μου ειπε μια απιστευτη μεθοδο επιδιορθωσης γρατζουνισμενων cds...Βαζεις λεει λιγη οδοντοκρεμα πανω, την απλωνεις, την αφηνεις λιγη ωρα, την σκουπιζεις με ενα απαλο πανακι και μετα το cd ειναι καινουργιο...:confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.