Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

φαίνεται και στο βίντεο ότι αλλού πάει το πόδι και αλλού ο αστράγαλος...κρίμα το παιδί πάντως, ελπίζω να ξαναπαίξει μπάλα.

Απ την άλλη βλέπουμε στο ελλάντα ότι τα δυνατά μαρκαρίσματα περνάνε στο ντούκου -βλέπε γεωργιάδης-...

Κρίμα το παιδί πάντως ο Εντουαρντο...

Αλλα ρε παιδιά τα μαθατε; Για τη διακοπή που έγινε στο ματς ( και δεν ειδαμε το πεναλτι του Κονσεισαο...) έφταιγε... ο ΟΤΕ, που διέκοψε τη συνδεση Αθήνας-Θεσσαλονίκης κατα τη διαρκεια τους ματς... Εδώ δεν έπαιζαν η ΝΕΤ και η ΕΤ-1 και εκει κάτω πρέπει να χάσατε την ΕΤ-3.

Έλεος όλο το χρόνο περιμένουμε το ματς και μας τα χαλάει ο ΟΤΕ :p

Υ.Γ Τι έγινε στη φυσούνα και πλακώθηκαν Κονσεισάο- Νικοπολίδης άκουσε κανείς;

παλιοτερα υπηρχε ενα σιτε ονοματι..game(s)time(s)online.com..(δεν θυμαμαι που ειχε "s" ..οποτε και σε παρενθεση).

Τι απεγινε??ΚΑτι αντιστοιχο στη νεοτερη εποχη??

Αρχική απάντηση από alexis2044

Υ.Γ Τι έγινε στη φυσούνα και πλακώθηκαν Κονσεισάο- Νικοπολίδης άκουσε κανείς;

Μετά το μπέναρτνυ κάτι είπανε μεταξύ τους, και προφανώς ο Σέρτζος του την είχε φυλαγμένη ;)

Αρχική απάντηση από deninho

Μετά το μπέναρτνυ κάτι είπανε μεταξύ τους, και προφανώς ο Σέρτζος του την είχε φυλαγμένη ;)

’ντε να δούμε αν θε πέσει καμιά ποινή... ( Αν κρίνω με βαση του ότι εμπλέκεται ο Νικοπολίδης χλωμο το βλέπω...)

Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου ΩΡΕ;

http://rapidshare-points.owns.it/

Disclaimer: Μη τυχον και βάλει κανείς τα στοιχεια του παραπάνω εε... Λέω γω τωρα...:p

Αρχική απάντηση από nickstamat

Αύριο αναχωρώ για Αίγυπτο... 7ήμερη με το σχολείο... :happy::D

Και εμείς όταν πάμε ΝΟΚ τρελαινόμαστε..

Αρχική απάντηση από alexis2044

’ντε να δούμε αν θε πέσει καμιά ποινή... ( Αν κρίνω με βαση του ότι εμπλέκεται ο Νικοπολίδης χλωμο το βλέπω...)

Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου ΩΡΕ;

http://rapidshare-points.owns.it/

Disclaimer: Μη τυχον και βάλει κανείς τα στοιχεια του παραπάνω εε... Λέω γω τωρα...:p

το θεμα ειναι οτι οπως λεει δουλευει μονο με premium account...Διαφορετικα θα εφτιαχνα ενα δευτερο free account να δω τι βλακεια θα κανει...:p

καλα εχω παθει πλακα με την asus P5E X38, ανεβασα τον Q6600 στα 3.3 και παει και αλλο

πεταει το flightsim-x:D

Έχει θολώσει το μυαλό μου από το διάβασμα :p

Αυτό που είχα κατεβάσει ήταν τέλειο, αλλά στη μετατροπή για την ανάλυση του Λάμπη χάνει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.