Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

εδω ανω γλυφαδα εχουν τρελλαθει ολη μερα τα ελικοπτερα και κανουν γυρες απο πανω μου συνεχεια...τι στο καλο παιζει

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gbak

εδω ανω γλυφαδα εχουν τρελλαθει ολη μερα τα ελικοπτερα και κανουν γυρες απο πανω μου συνεχεια...τι στο καλο παιζει

σε ψαχνουν

Αρχική απάντηση από greekfragma

μολις ξυπνησα και εχω αφησει την φωτογραφικη στο αμαξι

Τις φωτογραφίες γρήγορα πριν σε πάρει ο :devil:

Τους δέρνεις ή δεν τους δέρνεις; Για τους του SuperSport Λέω, που ενώ θα βάραγε μπέναρντυ ο μΠΑΟγΚ, χάθηκε το σήμα κι άρχισαν να δείχνουν διαφημίσεις :rant:

Δεν το έχασε.. Το έπιασε ο Νικοπολίδης.. Το πέναλτυ (μπέναρντυ κατά Μπαρούφα) το χάνεις αν στείλεις το τόπι σε ένα εκ των δοκαριών, ή έξω από αυτά. Αλλιώς το πιάνει ο τερματοφύσκουλας :p

Πω πω τι μέρα και η σημερινη... καφεδια στην Ανω Γλυφαδα το μεσημερι, καφεδια στο Παλαιο Φάληρο το απογευμα, ταινιακι στην Νεα Σμυρνη..... και τωρα επιτέλους σπίτι....

ειναι που ενιωθα και ζαλάδες απο χτες.... :hehe:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 16:40]

Απο τις 2 στριφoγύριζαν.... αλλα σε ειχε πλακώσει το παπλωμα.... :laughing:

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 18:16]

Πωπω, είδε κανείς τον τραυματισμό του Εντουάρντο της Αρσεναλ;...πάει το παλικάρι.

Να το δω? Είναι αντριχίλα?

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 16:40]

Τα ελικόπτερα από το CoD4 είναι. Έχεις mission! :hehe:

Αρχική απάντηση από honda22

Να το δω? Είναι αντριχίλα?

είναι φρική φίλε.Καμία σχέση με ότι έχω δει εγώ μέχρι τώρα.

Σχεδόν του κόπηκε το πόδι.Αρκεί;

Αρχική απάντηση από honda22

Τα ελικόπτερα από το CoD4 είναι. Έχεις mission! :hehe:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...μα αυτο ειναι το περιεργο δεν ηξερα απο που ηταν απο το cod4 η απε εξω...:hehe:

ετσι μου ρθε να παρω το G36 και να κατεβασω κανενα..:hehe:

Requesting urgent help from all the forum members...

currently installing WoW once again...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 20:47]

πωωωωωω eduardo τι επαθε το παιδι λεμε, μου ερχετε να ξερασω ελεος///.

αστα να πάνε...τελειως αποκρουστικες οι φωτος λέμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.